Şimdi Ara

Sizce Ne Yapmalı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba sevgili forum. Sınavda hayatımın şokunu yaşamış bulunuyorum, aşağıda daha detaylı anlatıcam sizce napmalıyım?

Geçen sene 33k ile mezuna kaldım. Sınava okulumun yurdunda hazırlanmıştım. Biraz acemilik biraz da yurtta pek çalışma imkanı olmadığından sınava girdim çıktım ve 33 k sonuç geldi. Aileme daha iyi yapabileceğimi mezuna kalacağımı söyledim, saolsunlar desteklediler ve mezuna kaldım. Mezun senesi çalkantılı geçti genel olarak, dershaneye gidiyordum evde tıkılı kalmamak ,biraz olsun insan görmek için çoğunlukla da akşam yemeğini yiyip gece 12 ye kadar kütüphanede duruyordum. Sonra malum pandemi başladı, eve tıkıldık herkes gibi dershanem kütüphane düzenim hepsi gitti. Farkındaysanız medya da aşırı korkuttu( ya da bir tek ben çok korktum ) evde dedem ve anneannem ile birlikte yaşıyorum. Kendimi geçtim bir de onlara zarar gelir korkusu ile günlerim geçmeye başladı. Üstelik hiç dışarı çıkmadan msü ye kadar evde çalışmaya çalıştım.Birsürü emek verdiğim LTİ konuları kaldırıldı. Çözdüğüm apotemiler aciller hepsi boşa gitti tam anlamıyla. Aksi gibi de dershanede full sene başından beri bunları çalışıyorduk mezun olduğumuz için. Neyse kör topal bir şekilde sınav hazırlığını bitirdim. İlk 1000 yapma umuduyla çıktığım yolda ilk 1000 olmasa dahi ilk 5000-10000 gelirdi ve de bu bana yeterdi.

Sınavdan iki gün önce deli gibi stres başladı. Deli gibi güneşin altında saatlercr yürüdüğümü biliyorum stres atmak için. Sınavdan önceki gece imkanı yok uyuyamadım 4 gibi uyudum yanlış olmasın sabah uyandığımda sınava gittim, başladım bir de ne göreyim ellerim tir tir titriyor okuduğumı anlamıyorum paragrafları oku allah oku yok. Beynim durdu. Mata geçiyorum işlem hataları kafayı yemek üzereyim. Terleye terleye bir şekilde sınavı bitirdim. Ama baya kötü geçti tyt geçen sene de 50k gelmişti. Bütün hayallerim yıkıldı o kadar stres çalışma emek hepsi boşa gitti ayt de olduğu kadar o moral ile bir şeyler yaptım.

Şu an sınav sonucunu bekliyorum. 30-40 arasında gelirse odtü mat iyte elektronik haberleşme daha kötü gelirse odtü istatistik düşünüyorum. Belki ünide fırsatım olursa sınava bir daha hazırlanıp ingilizce bir okulda direk hazırlığı atlayarak okumayı da düşünüyorum(sene kaybetmemek için) ancak ilk 100 netleri yapsam bile kırık obp’den dolayı 5000 geliyor. Sizce ne yapmalı forum ahalisi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam netlerinizi kontrol ettiniz mi tam olarak? Netleriniz nasıl ?
    Kötü geleceğini düşünüyorsanız bile biraz rahatlamaya bakın sonuçlar açıklanıncaya kadar. Rahat kafayla daha iyi karar verirsiniz. Umarım en hayırlısı olur.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİZCE DURUMUM NASIL
    6 yıl önce açıldı
    Sizce yalan mı gerçek mi ?
    15 yıl önce açıldı
    Sizce ayıplı mı değil mi?
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.