Şimdi Ara

Sizce Ne Yapmalıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yakında 70 lvl wizard alıcam hem unique kesen hemde çabuk yatmayan bi char olmasını istiyorum

cleric 52
    wizard 70 de sizce sp farma girip clerici aynı lvl e getirip Lightarmor mu giydirsem yoksa robe ye devam mı edeyim

bide lightarmorun dezavantajı nedir bunları da söylerseniz sevinirim

• Bard oL yatmassın uniquelerde
  • nasıl yatmam ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: _SouL_

Bard oL yatmassın uniquelerde

Asıl bard olursa yatar.Bence o lvlda farm yapamazsın , 80+ olup niya magelerde rahat bi farm yapabilirsin.
  • Eğer light armor giymek istiyosan şu an yapamazsın çünkü cleric lv ını kendi lvl ına getirmelisin. Dezavantajları, koşuşun ve mag. att. oranı,mag. def. çok yüksek olmamakla düşücek.
  • Pvplerde kolay yatmamak için light armor giymeni öneririm.Uniq kesmek istiyorsan bard noise skilli sayesinde daha yararlı olur.Defans istiyorsan cleric.
  • Wizard genelde ya tek atar, yada tek yer. O yüzden benim düşüncem Wizard / Bard. Bard ile hızlı olursun, kasarken sorun yaşamazsın. Ama ben Defans istiyorum diyorsan O zaman Cleric . . .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİZCE DURUMUM NASIL
    6 yıl önce açıldı
    Ne yapmalıyım,kafam karışık..
    10 yıl önce açıldı
    Sizce ne yemeliyim
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kesinlikle clerik diyorum illa wiz tek yer diye bir olayı kabul etmiyorum bir defa bardda noisy ne giantta nede championda işe yaramıyor zaten wizz bunları kesemiyorsa ne alaka noisyi açmşım defans burda çok önemli oluyor ...........hızı zaten potcudan karşılıyorsun......light armor konusunda fazla bişey diyemeceğim ama armor ancak celerik rodu eline alınca koruyucu oluyor onun dışında roba göre çok fazla bir avantajı yok partilerde buffırlık yaparken avantajı vardır......bence elindeki itemlerin özelliklerine göre seç hangileri bluesa yada artısı varsa....seçimin ona görwe olsun..........
  • aslında burda sorum cleric mi bard mı değil light armor du ama neyse...

sanırım kararımı verdim clerici 70 yapana kadar robe ondan sonra lightarmor
  • Öncelikle silkroadda phy attack vuran moblar daha fazla.Bunlara karşı defance sağlamak için wizarda light armor öneririm.Birde botlarda bulunan silah değiştirip kendine buff basma özelliği eklenince işler daha da kolaylaştı.3-4 lvl aşagına bota koyarsan çok güzelde kasarsın.

Uniuqe konusuna gelince.72 lvlde tek başına kesebileceğin uniqueler Tiger Girl,Cerberus,Captain Ivy,Uruchi ve İsrutaru (İsyutaru biraz zorlayabilir ama oda listededir.).Light armor giymenin faydasını Lord Yarkan,Demon Shaitan ve Medusa'da görebilirsin ve de arkanda warrior olması lazım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: FaTaL

Öncelikle silkroadda phy attack vuran moblar daha fazla.Bunlara karşı defance sağlamak için wizarda light armor öneririm.Birde botlarda bulunan silah değiştirip kendine buff basma özelliği eklenince işler daha da kolaylaştı.3-4 lvl aşagına bota koyarsan çok güzelde kasarsın.

Uniuqe konusuna gelince.72 lvlde tek başına kesebileceğin uniqueler Tiger Girl,Cerberus,Captain Ivy,Uruchi ve İsrutaru (İsyutaru biraz zorlayabilir ama oda listededir.).Light armor giymenin faydasını Lord Yarkan,Demon Shaitan ve Medusa'da görebilirsin ve de arkanda warrior olması lazım.

foruma geldiğimde şu FaTaL çok bilgin birisine benziyor demiştim fikrim değişmedi seni seviyorum

• bard olursa dogru solemıs yatmaz cunku Noise skill ini basınca mobslar dalmaz
    quote:

Orjinalden alıntı: UniI3el

quote:

Asıl bard olursa yatar.Bence o lvlda farm yapamazsın , 80+ olup niya magelerde rahat bi farm yapabilirsin.

• sadece normal canavarlar dalmaz :) giant giantparty champion champion party dalar ayrıca sorum

bard mı cleric mi değil lightarmor giyeyim mi giymeyim mi dezavantajları avantajları nedir dir

kararımı verdim lightarmor
  • En iyi unique / kasma çarı
    Wizard-Bard tır.

Pvp de en kötü çarlardan. Cleric olursa biraz yatmama şansın artar.
    Warlock yaramaz..

en iyisi bard yap sen.
  • quote:

• abi sorum bard mı olayım cleric mi olayım değil ki Lightarmorun avantajları dezavantajları nedir
  • Ben cevabımı vermişim yukarıda.
  • quote:

quote:

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.