Şimdi Ara

sızce ne yapmam lazım arkadaslar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaslar oyuna bi kac sezondur oynuyorum ... yasadıgım sehır olan kırklarelispou aldım yonetmek için arkadas BAL ligini eklemiş buyuk ihtimal yenıden kayıt acıp devam edicem babaeski sporu alıp ... anlamadıgım taraf biraz para hilesi ile gelebilcek en ıyı adamları aldıgımı dusunuyorum antranor fizyo terafist olarak ve gozlemcı olarak ama adamlar sureklı sakatanıyor yada mennum değiller antremn durumundan yardımcıya bırakıyorum ama yıne mutsuzlar oyuncular ... takıma gelıncede 2 ligten 1 lige oradanda super lige cıakrtım yine gelebilecek guzel oyuncuları aldıgımı dusnuyorum .. kalede yine en ıyı kalecı lerden BUFFON var yası gecmıs olabilir ama baska kalecılerıde denedım sonuc aynı her mac 2-3 yıyorum en az ayrıca oyunda sacma bi olay var amc modunda adamlar cok kaba hareket ediyor gibi geldı bana fm 13 den sonra ... neyse ben sizce ne yapmam lazım yada hangı adamlar almam lazım taktik antreman olsun .. oyundan sogumaya basladım acıkcası yensem bıle zorla yenıyorum ısteyen olur ise kayıt dosyasını yollarım ... kulup calısanları ve kadro yu resım cektım bence gayet iyi durumda adamlarım .....
     sızce ne yapmam lazım arkadaslar sızce ne yapmam lazım arkadaslar sızce ne yapmam lazım arkadaslar

• O bende de var hocam, Real-QPR-Everton-Monaco-Juventus-Nancy vb. bir çok takımı denedim, hepsinde her maç gol yiyordum ve işin enteresan tarafı her maç gol de atıyordum.
  • pekı personel ve kadro için ne dıyeceksınız ?
    2 den 1 e sonra super lige cıktım malum populerlık az herkez gelmıyor . bi kac mac daha super ligte .şimdi BAL ligi gordum yenı takım acıcam buyuk ihtimal ama yakl2 gun oyun surem var o kadar emek verdık onada kıyamıyorum :)
  • Hocam yanlış anlama ama taktiğin biraz baştan savma gibi geldi bana. O yüzden gol yiyor olabilirsin her maç.

Moral konusuna gelirsek, eğer kadron çok geniş ise oynatmadığın oyuncular FM 15 te çok fazla sorun çıkartıyor. Yönetimin güven ekranında Kadro Uyumu yazar. Güven ekranının fotosunu atar mısın ?
  • biraz sacma oldu zaten kadro falan zaten cok detaya inmıyorum oyle sevdıgım taktıg
     sızce ne yapmam lazım arkadaslar
  • Fazla hile yapmissin kardes fernando Torres falan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HIle ıle hıcbır zevk alamazsın karıyerlerın kısa vadelı olur,

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.