Şimdi Ara

Sizce ne yapsam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba herkese bir süredir aklımda karar veremediğim bir şeyi danışmak istedim size
    üniversiteden mezun olmama 1 yıl kaldı bittikten sonra aklımda 2 şeyden arasında kaldım biri amerikaya gidip finans üzerinden yüksek lisans yapıp amerikaya yerleşmek ikincisi burda kalıp pilotaj kursuna gidip pilot olmak ikisini de yapma şansım var sizce hangisi daha mantıklı olur

1.Seçenek için Farklı ülke olduğu için alışabilir miyim yapabilir miyim emin değilim

2.Seçenek ülkenin sağı solu belli olmadığı için birden bir kriz patlar endişesi var bir de torpil dönmesi beni biraz uyuz ediyor havayolu şirketlerinde

kendimce iyi ve kötü yanlarını belirledim ama hala kararsızım

• kardeşim pilotaj askeriye dışında geleceği olan bir meslek değil, eğer bu işi tutkuyla yapacak ve ülkene hizmet edecek birisi değilsen sivil havacılıkta yerin kolay doldurulur. hatta gelecek yerini makinelere bile devredebilir.
  • farklı ülkeye git kendi limitlerini zorla farklı bir insan olmaya çalışma olduğun gibi kal ama sınırlarını zorla kendinin en iyi versiyonu ol. başaramayacağın ya da adapte olamayacağın hiçbir şey yok, insanoğlu olarak çok çalıştığımızda ve bi şeye tutkuyla bağlandığımızda yapabileceklerin, potansiyelin aklın hayaline sığmaz. sen yeter ki iste ve peşine düş.
  • Hocam Amerika'ya git derim. Oraya gittiğinde her türlü alışırsın. Ha bir de güzel bir mesleğin olursa tadından yenmez.Türkiye'de her an ne olacağı belli değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gilaktoz -- 1 Aralık 2019; 22:57:43 >
  • astrofuzzy kullanıcısına yanıt
    uçağın tamamen makineye geçmesi zor şuan da zaten çoğu işi makine yapıyor ama uçakta illa 2-3 pilot durması gerekiyor maaşı da zaten çok iyi olay da o işte pilotluk hem benim çocukluk hayalimdi hem de direk iyi maaşla başlıyorsun diğerin de ne kadar kazanıcam belli değil hafif korkutuyor beni
  • pilot olabilecek durumdamısın ? sağlık sorunun falan çıkarsa geçmiş olsun.

pilot olup yurtdışı çalış.
  • evet sağlık sorunu yok yurtdışı çalışmak için çoğu firma genellikle tecrübeli alıyor yada qatar alabilir de qatarda yaşamakta şuan aklımda yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheFword

uçağın tamamen makineye geçmesi zor şuan da zaten çoğu işi makine yapıyor ama uçakta illa 2-3 pilot durması gerekiyor maaşı da zaten çok iyi olay da o işte pilotluk hem benim çocukluk hayalimdi hem de direk iyi maaşla başlıyorsun diğerin de ne kadar kazanıcam belli değil hafif korkutuyor beni
    hocam uçak mühendisliği okuyan biri olarak söylüyorum, max 7 yılı var
  • ki o süre girdiğin firmanın pilotluk eğitimi için sana ayırdığı parayı geri ödemene anca yeter
    Babam THY'de pilot olayın baya içindeyim yani sıkıntı yok da firmadan eğitim almak istemiyorum boşuna 2-3 kat para ödemiş ve 10 yıl o firmadan çıkamamaya zorluyorlar her işi makinalaştırmaya bağlarsanız hiç bir işe insan gücü gerekmicek AI olayı daha arabalara tam yapamadılar uçağa öyle bir riske sokmak imkanı yok her türlü içerde pilot olur
    Max 7 yılı mı var? Komik. 7 yıl sonra pilot olmayacak yani? Daha geçen ay Emirates B787 siparişi verdi 2023-2028yıllarında teslim edilecek yani 2028de bile şu anki teknolojideki bir uçak daha yeni hizmete alınacak ve bir airline uçağın ömrü minimum 15-20 yıl. 7 seneye pilotluk nasıl bitiyor yavaş biraz yavaşşş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.