Şimdi Ara

Sizce neresi gelir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

1-ytü mimarlık 45k

2-ytü mekatronik mühendisliği 35k

3-ytü kontrol ve otomasyon mühendisliği 42k

4-ytü metalurji ve malzeme mühendisliği ing 51k

5-ytü metalürji ve malzeme mühendisliği 72k

MİMARLIK iSTiYORUM GELiR Mi SiZCE

• mimar sinanıda yazsaydın keşke geçen sene 11 bin gerilemişti
  • zevk-imezun Z kullanıcısına yanıt
    Mimar sinanı eğitimi türkçe olduğu için tercih etmedim Sence bu sene de mimarlıkta gerileme olacak mı ytü mimarlığa girebilir miyim ne düşünüyorsun
  • ben de mimarlık yazdım sadece mimar sinandan sonra ytü geliyor ben de ilk 30-40 binin öndeki mimarlıkların kontenjanları ufak ufak artmış + mühendislik + tıp + dişinde kontenjanları arttı hali hazırda mimarlık inşaata ilgi çok az ekonomiden dolayı geçen seneki gibi cok ucuk gerilemez ama hafif geriler gibi kısacası sana da gelir yani mimarlık kontenjanlardan falan zaten direk kafadan 2k falan geriye gidiyor.....
    Umarım gelir ya inşaat sektörünün durumunu bildiğim halde isteyerek ve hayal ederek yazdım bence bu dönemde mimarlık veya inşaat müh. tercih etmek büyük bi risk bunu bile bile yazanlarında en içten şekilde isteyerek yazdığını düşünüyorum ekonomi malum. Ytü mimarlık geçen sene 14-15k birden geri gitmiş bakıldığında şansım var gibi zaten forumda da mimarlık yazanlardan bi sana rastladım yine çok tercih edilmemiş sanki
  • linkinparkkkjj L kullanıcısına yanıt
    ben de bi sana rastladım bi kaç kişi daha var ama açıkta kalmamak için öylesine eklemiş resmen... geçen sene 14-15 bin geri gittiği için bu sene ileri mi gider acaba korkusu var ama o biz yazdığımız için oluyor galiba genel olarak görüntü bu sene de geri gideceği yönünde.....benim bütün tercihlerim mimarlıktı da sen farklı bölüme eklemişsin istanbul üni mimarlık falan +50 k idi galiba ayrıca ingilizce
    Ya açıkçası ailem yüzünden full mimarlık yazamadım 45k olduğu için gelmeyecek diye düşündüler ve yazdırdılar ben ise geleceğini umuyorum ya da kendimi kandırıyorum bilmiyorum umarım gelir dediğin gibi ileri gideceğinden korkuyorum geçen sene en büyük düşüşünü yaşadı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tıp gelir mi?
    7 ay önce açıldı
    Sizce giderim var mıdır?
    geçen hafta açıldı
    hangisi gelir
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • valla tercih sonuçlarını verene kadar kesin gelir diye bakıyordum 1 k önümdeki mimarlıga tercihler sonrası gelmeyecek moduna girdim ama dediğim gibi biz tercih ettiğimiz için oluyor tıpta dişte diğer mühendisliklerle o kadar artış varken mimarlıgın ileri gitmesi mucize olur hele sektör bu haldeyken...... ben ünideyken tekrar sınava girip tercih yaptım keşke ailenden çok kendi istediğini yapsaydın ilerde ailende sen de pişma olabilirsin....
    Ben pişman olacağım zaten gelmezse orası kesin gelmezse 1. sınıfta bölümü bırakır tekrar hazırlanırım gibi geliyor ama 1k önündeyse kesin gelir senin merak etme öne gitmezse bile en kötü ihtimal 1-2k oynar
  • Gelir aga ama gelmezse de ytü kesin.Bu kadar istiyorsan kurum içi yatay geçiş yaparsın,o yüzden rahat ol.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Helbram kullanıcısına yanıt
    Mühendislikten mimarlığa geçiş yapılır mı biliyor musun bilmiyorsan nereden bilgi alabilirim
  • Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.