tabi ki norton, Kaspersky sistemi çok kasıyor, illet birşey
quote:
Orjinalden alıntı: maskel
Nedenkine nortonun ne eksisi var?
yaw norton çalışınca bilg.i çok etkiliyo resmen kastırıyo ama kaspersky öle diil
Düşünmeden Kaspersky
norton isim yapmıs ama karpesky daha az tannıyor o yuzden buna kanıp norton yuklemeyin bilgisayarınızı yormayın siz en iyi karpesky yukleyin
KASPERSKY
kasper
norton makinayi kasar. kaspersky tabii ki
tabiki mcafeeeeeeeeeeeeeeee
hangisi daha güvenli bilmiyorum ama norton 2005 var ve makinenin anasını ağlatıyor
Bir üçüncü olmaz mı? 2 gün önce ravantivirus indirdim arayüz, güvenlik, kasmıyor süper bi antivirüs. Nettede araştırdım reytingi de çok yüksek......
northonu çöpe at bi işe yaramaz. kayspersky fena diil ama bana şu ana kadar (2 sene) hiç sorun çıkartmayan pandayı tercih ederim.
Norton sistemi kendine adapte ediyor bu yüzden en ufak sorunda bilgisayar dağılıyor silmeye kalksan zaten 1000 türlü dert açılıyor başına zaten en fazla bilgisayarı kasan antivirüs yazılımı.Kaspersky de kasıyor ama diğer özellikleri açısından kaspersky nortonu katlar.
NORTHON ÇOK KASIYOR BİLGİSAYARI SİLDİM ONU BEN KASPERSKY
kaspersky demek bile fazla ....
kaspersky
Kaspersky tabi ki ama yanına birde avastı kur kasperskyı o kurtarıyor. bazen en basit bir şeyde kilitleniyor sonra avastla temizliyorum düzeliyor bazı virüsler sanki bu kaspersky güdümlü yazılmış