Şimdi Ara

Sizce NORTON mu KASPERSKY mı? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
186
Cevap
0
Favori
11.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • en iyisi avast ve kaspersky dır... gerisi boşşş...
  • denemediğim antivirus programı kalmadı neredeyse. Ve virus yüzünden defalarca format attım. Sonunda en iyisinin AVAST olduğuna karar verdim. (tabi benim düşüncem). Ücretsiz ve Türkçe olması artı avantajları ve spy ve trojenleri rahatlıkla bulabiliyor. 8 aydır kullanıyorum ve artık virüs derdim yok. Denemeyenlere tavsiye ederim
  • bence avast. başta türkçe olması hoş. virus trojan falan gördüğünde hemen alarm veriyor. gereğini yapıyor.

daha önce antiviri kullanıyordum. ama güncellemiyorduuuu??!!!
  • Kaspersky anti-virüs personal 5.0.227...Tavsiye edilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: maskel

Arkadaşlar ne düşünüyorsunuz?
    Şuan ve genel anlamda NORTON'u mu tercih edersiniz.. Yoksa KASPERSKY mı?

Ya da bunların dışındada en beğendiğiniz virüs ve internet güvenliği programı hangisidir yazabilirsiniz...

k a s p e r s k y
  • Kaspersky personal PRO kurdum, aman yarabbim one öyle, makina kasım kasım mmx gibi çalışmaya başladı...

iş yerimde p3 450 makinada personal olanı yüklü ve tık yok, şimdi ben de personal kaspersky kurdum allahtan az bi düzeldi, kasma yok artık, ama bunda da bi scan yapiim dedim gece 2- gibi başladım sabah 8 de kalktım %86 daydı :S

amd yle uyumsuz mudur bu kaspersky nedir :D

• quote:

Orjinalden alıntı: heerdeem

bence avast. başta türkçe olması hoş. virus trojan falan gördüğünde hemen alarm veriyor. gereğini yapıyor.

daha önce antiviri kullanıyordum. ama güncellemiyorduuuu??!!!

quote:

Orjinalden alıntı: beyazcelik

denemediğim antivirus programı kalmadı neredeyse. Ve virus yüzünden defalarca format attım. Sonunda en iyisinin AVAST olduğuna karar verdim. (tabi benim düşüncem). Ücretsiz ve Türkçe olması artı avantajları ve spy ve trojenleri rahatlıkla bulabiliyor. 8 aydır kullanıyorum ve artık virüs derdim yok. Denemeyenlere tavsiye ederim

ikinizde olayı özetlemişsiniz....

• Bende de Kaspersky vardı ama kasılıyordu. Burdaki tavsiyeler üzerine bugün Avast' ı kurdum. Arkadaşlar bu saatin yanındaki simgelerde avastın yuvarlak i ve a iconları durmak zorunda mı? Zaten çok fazla program iconunu sevmiyorum avast 2 tane ile birden geldi.
  • elbetteki hayır i'yi sağ tıkla a simgesiyle birleştir nortona hayır walla kasperi hiç denemedim dierlerinin çouna baktım ve dedim ki avast!
  • Norton bulunan virusleri genelde hep Karpersky den aliyormus...
    Birde garibime giden,Norton kullandigimda Virus taramasi 30 dk bitiyordu,
    Ama KArpersky i taratigimda 4-5 saat suruyor,bu da Karpersky nin daha
    Kaliteli oldugunu gosterse gerek

Kaspersky
  • quote:

Norton bulunan virusleri genelde hep Karpersky den aliyormus...
    Birde garibime giden,Norton kullandigimda Virus taramasi 30 dk bitiyordu,
    Ama KArpersky i taratigimda 4-5 saat suruyor,bu da Karpersky nin daha
    Kaliteli oldugunu gosterse gerek

ne alaka sen kasper yüksek aramada yapmışsındır nortonla düşük yada standart böle olmazsa bile bu hiç bişii deiştirmez norton eer daha kısa sürede kasperin aynısını yapıorsa norton iidir (misal olarak sölüom hee) arkadaşlar yanlış yönlendirilmein

• modaya uyup bende bi cevap vereyim.norton ve kaspersky tam bi sistem canavarı,bi forumda kaspersky'i birinci seçmişler bende onlara uydum mis gibi f-prot 3.16 kullanıyordum tuttum format attım bide bunu bi deniyeyim dedim ama denemez olaydım 5.20 versiyonu.pc'ye virüs girdi ilkin uyardı bende delete dedim ama silmemiş, akşam saat 11'den gece 3'e kadar uğraştım herdefasında yakalıyor delete diyorum tekrar taratıyorum yine aynı şey baktım olacak gibi değil bilgisayrdan kaldırdım f-prot'u yükledim aslanlar gibi yakaladı ve sildi hemde onunla beraber 4 tane daha zararlı dosyayı bulup sildi.artı olarak kesinlikle bilgisayarı kasmaz ve yormaz,hafıza kullanımı çok azdır bir diğer beğendiğim nod32 2.50
    f-prot 3.16b en son güncellenmiş hali = 205010 adet virüs ve zararlıyı tanımaktadır ve hergün yeni güncelleme yapmaktadır.tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi necat -- 7 Eylül 2005, 1:26:12 >

• f-prot denemek lazim,bilgisayar piyasasinda yeni oldugum icin...ilk defa duydum....
    Full download nerden yapabilirim....
  • quote:

Orjinalden alıntı: necat

modaya uyup bende bi cevap vereyim.norton ve kaspersky tam bi sistem canavarı,bi forumda kaspersky'i birinci seçmişler bende onlara uydum mis gibi f-prot 3.16 kullanıyordum tuttum format attım bide bunu bi deniyeyim dedim ama denemez olaydım 5.20 versiyonu.pc'ye virüs girdi ilkin uyardı bende delete dedim ama silmemiş, akşam saat 11'den gece 3'e kadar uğraştım herdefasında yakalıyor delete diyorum tekrar taratıyorum yine aynı şey baktım olacak gibi değil bilgisayrdan kaldırdım f-prot'u yükledim aslanlar gibi yakaladı ve sildi hemde onunla beraber 4 tane daha zararlı dosyayı bulup sildi.artı olarak kesinlikle bilgisayarı kasmaz ve yormaz,hafıza kullanımı çok azdır bir diğer beğendiğim nod32 2.50
    f-prot 3.16b en son güncellenmiş hali =176563 adet virüs ve zararlıyı tanımaktadır ve hergün yeni güncelleme yapmaktadır.tavsiye ederim

imzandaki sistemde kaspersky asla kasmaz, iki ayarlarını yapamadıysan kasperskye neden suç atıyorsun , kaspersky personal pro 5.0.317 kullanıyorum şu anda kasma namına birşey yok.. amd athlon 2500 işlemci 512 ram var hız arttırımı yapılmamıştır).

daha önceki konuları okursanız antivirus programlarının hepsi yaklaşık olarak viruslerin hepsini tanır, farkları ise virusun bulaştığı dosyayı silmek yerine virusu dosyadan ayırıp etkisiz hale getirmek. o saydığınız programların hepsi diyorum viruslu dosyayı komple siliyor, benim önemli bir word,excel v.b belgem olacak ve bu antivirus programı bunu silecek ben ne yapacam ondan sonra.. işte dediğim fark burada başlıyor benim belgemi kurtaracak antivirus prgramı gerekecek bana..

tıpkı dünyayı kurtarmak için aidsli insanların hepsini öldürmeye benziyor. ben onların ölmesini istemiyorum virusun yok olmasını istiyorum. yoksa diğeri en kolay yöntem test et pozitif ise sonuç öldür, bilgisayar kullanıcı iseniz lütfen biraz okuyun farklarını bulun ondan sonra konuşalım

• everybady dostum haklısın belki avastta bu olay o kadar ii olmayabilir ama bişi söliim sana pcne virüs girince mi sen antivirüs yüklüosun böleese diecek sözüm yok eer deilse avast zaten virüslere fırsat vermiyecektir
  • tabii ki sağdaki kaspersky
  • onlarca defa acildi bu baslik hep kaspersky üstünlükle ayrildi hala aciyorsunuz bi arama yapin onlarca topic gorursunuz ne gerek var acmaya boyle yeniden....
  • quote:

Orjinalden alıntı: everybady

quote:

Orjinalden alıntı: necat

modaya uyup bende bi cevap vereyim.norton ve kaspersky tam bi sistem canavarı,bi forumda kaspersky'i birinci seçmişler bende onlara uydum mis gibi f-prot 3.16 kullanıyordum tuttum format attım bide bunu bi deniyeyim dedim ama denemez olaydım 5.20 versiyonu.pc'ye virüs girdi ilkin uyardı bende delete dedim ama silmemiş, akşam saat 11'den gece 3'e kadar uğraştım herdefasında yakalıyor delete diyorum tekrar taratıyorum yine aynı şey baktım olacak gibi değil bilgisayrdan kaldırdım f-prot'u yükledim aslanlar gibi yakaladı ve sildi hemde onunla beraber 4 tane daha zararlı dosyayı bulup sildi.artı olarak kesinlikle bilgisayarı kasmaz ve yormaz,hafıza kullanımı çok azdır bir diğer beğendiğim nod32 2.50
    f-prot 3.16b en son güncellenmiş hali =176563 adet virüs ve zararlıyı tanımaktadır ve hergün yeni güncelleme yapmaktadır.tavsiye ederim

imzandaki sistemde kaspersky asla kasmaz, iki ayarlarını yapamadıysan kasperskye neden suç atıyorsun , kaspersky personal pro 5.0.317 kullanıyorum şu anda kasma namına birşey yok.. amd athlon 2500 işlemci 512 ram var hız arttırımı yapılmamıştır).

daha önceki konuları okursanız antivirus programlarının hepsi yaklaşık olarak viruslerin hepsini tanır, farkları ise virusun bulaştığı dosyayı silmek yerine virusu dosyadan ayırıp etkisiz hale getirmek. o saydığınız programların hepsi diyorum viruslu dosyayı komple siliyor, benim önemli bir word,excel v.b belgem olacak ve bu antivirus programı bunu silecek ben ne yapacam ondan sonra.. işte dediğim fark burada başlıyor benim belgemi kurtaracak antivirus prgramı gerekecek bana..

tıpkı dünyayı kurtarmak için aidsli insanların hepsini öldürmeye benziyor. ben onların ölmesini istemiyorum virusun yok olmasını istiyorum. yoksa diğeri en kolay yöntem test et pozitif ise sonuç öldür, bilgisayar kullanıcı iseniz lütfen biraz okuyun farklarını bulun ondan sonra konuşalım
    bende kastığını söylemedimki zaten.sadece kastığını söyledim okuduğum kadarıylada öyle herkeste bu sistem olacak diye bi kuralda yok,bende bu var başka bi arkadaşta daha düşük bi sistem var.düşük sisteme sahip bi insan bunları nasıl kullansın.bende şuan full norton 2005 internet security var hemde lisanlı ama kullanmıyorum.kasperskyi öyle o kadarda abartmayın çok iyi olsaydı bilgisayara o virüsü sokmazdı. f-prot 3.16 bende full versiyonu var ama sanırım burda yayınlamak yasak isteyen olursa upload yaparım.kaspersky kullan arkadaşlar bile f-protu bi kullansınlar kesnlikle vazgeçemeyecekler.arkadaşın dediği gibi aidsli gibi bi virüsü silmek yeriner kopmle dosyayı silmiyor merak etmeyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi necat -- 12 Temmuz 2005, 15:18:12 >

• Vallahi ben kendi sistemimde de (imzamdaki) kaspersky+zone alarm pro kullanıyorum. (Nortondan sonra yeni geçtim. Arkadaşlarla paylaşmıştım daha önce) ve arkadaşın makinası da p3-500,384 ram, aynılarını kurdum gayet iyi. Yavaşlama pek yok yani. Diğer bir arkadaşım ise P2-400 e kurmuş. Ama gene de (mutlaka yavaşlamıştır biraz ama) çok yavaşlamamış gördüğüm kadarıyla. P2-400 lü arkadaş yalnız açılışta biraz beklemek zorunda kalıyor malum ram 128 onun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BJK -- 12 Temmuz 2005, 17:09:11 >
  • her işin bi ustası vardır Mcafee

bitdefender de güzel hatta çok iyi ama Mcafee biraz daha ağır basıyor tabii bu benim görüşüm
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.