Şimdi Ara

Sizce NORTON mu KASPERSKY mı? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
186
Cevap
0
Favori
11.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • o bitdefenderı sakın kullanmaın program zaten sinirimi en çok bozan antivirüstür neden mi ne silebilio nede silinebilio buyrun avast,kasper,antivir.mcaffe war seç beğen al ama onu kullanmaın derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skyw@lker -- 13 Temmuz 2005, 1:24:10 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: qtex

her işin bi ustası vardır Mcafee

bitdefender de güzel hatta çok iyi ama Mcafee biraz daha ağır basıyor tabii bu benim görüşüm

bitdefender ı kullanmadım bilemiyorum ama bencede kesinlikle mcaffe diyorum hem antivirüs olsun hemde firewall çok iyi bir koruma sağlıyor testlerde ilk sygate ikinci mcaffe gelmişti firewall da çok kalitelidir ben kullanmanızı tavsiye ediorum ama kaspersky antivirüs bazında testlerde her zaman birinci gelmiştir karar sizin bence kaspersky antivirüs+mcaffe firewall plus kullanın iyi bir koruma sağlar
  • avast mavast mcafee norton vs.. hikaye. KAV desen iyi ama sistemi çok kasıyor. Antivirüsün babası F-prottur. Uzun zamandır f-protun doğru dürüst kırılmış haline rastlamamıştım. Sonunda buldum kurdum. KAV dan sonra yaptığı taramada KAV ın bıraktığı virüsleri temizlediği gibi sistemi hiç kasmıyor. O kadar AV denedim bu kadar az kaynak tüketip çok virüs bulan bi programa rastlamadım. Bulabilirseniz F-protun kısıtlanmamış versyonunu bulun ve artık AV tartışmalarına son verin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simetrik -- 10 Ağustos 2005, 22:34:23 >
  • norton ile memnunum
  • Norton Internet Security rulzzzz....
  • quote:

Orijinalinden alıntı: SPaCeLoRD

Kaspersky personal PRO kurdum, aman yarabbim one öyle, makina kasım kasım mmx gibi çalışmaya başladı...

iş yerimde p3 450 makinada personal olanı yüklü ve tık yok, şimdi ben de personal kaspersky kurdum allahtan az bi düzeldi, kasma yok artık, ama bunda da bi scan yapiim dedim gece 2- gibi başladım sabah 8 de kalktım %86 daydı :S

amd yle uyumsuz mudur bu kaspersky nedir :D

Kaspersky personal pro ve personalin hangi versiyonu kullandın ? bunların 4.5 versiyonları olanlarının 5.0 versiyonlulardan daha az kastığını duymuştum.
  • Kaspersky tabi ki çok iyi ama şu da vart.Zaten bol bol faormat atıyoruz siteme (en azından ben öylke).e o zaman negerek var bilgisayara yük bindirmeye.Kur Avast ı rahatla.
  • Kaspersky tabi ki çok iyi ama şu da vart.Zaten bol bol faormat atıyoruz siteme (en azından ben öylke).e o zaman negerek var bilgisayara yük bindirmeye.Kur Avast ı rahatla.
  • En büyük virüs yazanlar nereden çıkıyor, tabiki rusyadan,
    Rabbim rusyadan çıkan virüsün devasını afrikada verecek değil ya,
    tabiki en iyi virüs programı rus kökenli KASPERSKY,,,

AMİN....
  • bence avast ı tercih edin
  • quote:

Orijinalinden alıntı: simetrik

avast mavast mcafee norton vs.. hikaye. KAV desen iyi ama sistemi çok kasıyor. Antivirüsün babası F-prottur. Uzun zamandır f-protun doğru dürüst kırılmış haline rastlamamıştım. Sonunda buldum kurdum. KAV dan sonra yaptığı taramada KAV ın bıraktığı virüsleri temizlediği gibi sistemi hiç kasmıyor. O kadar AV denedim bu kadar az kaynak tüketip çok virüs bulan bi programa rastlamadım. Bulabilirseniz F-protun kısıtlanmamış versyonunu bulun ve artık AV tartışmalarına son verin.

buyrun full sürümü
    http://www.9down.com/modules.php?name=News&file=article&sid=4661

• tabi ki kaspersky vede norton cokk kasar ama nnortonun saglam bi yaması var su an tr de cok az kişide var ve zor ulunuo ama bence en iisi kaspersky + ad-aware profesional
  • Yaw bu norton tam bir keriz.Kurduğuma değil indirdiğime pişman oldum.Ne öyle gıcık gıcık virüs buluyor sil diyor siliyoruz sonra bir daha bir daha bir daha.Tövbe

Ama Karspersky ile Antivir çok iyi anlaşıyor.Bir de üstüne Sspyware ile Elite Anti Trojan...Virüs mirüs yok.
  • kaspersky bence
  • kasperskyşu anda bilgisayarımda norton yüklü ama kaspersky norton içine edio makinanın çok yawaşlatıyo..
  • En iyisi Kaspersky.Tereddüt yok...
  • Bi deneyin derim http://www.avast.com/eng/down_home.html ...
    <IFRAME src="http://www.avast.com/eng/down_home.html" width=300 height=300 marginwidth=0 marginheight=0 hspace=0 vspace=0 scrolling=no frameborder=0></IFRAME>
  • deiştirrrrr maşallah erkan yolaçın yarışmasını geçmiş arkadaşlar bire bir denen miştir virus bulma kav - 1 - numara ancak kasıyor 2006 sı iyi ama beta ... mafe -2- kulanışı arayuzu berbat ... f sucure -3-ıyı ama update yapamadım çunkı e kolay verdi ...pc cillin arayuz super vurus bulma hepsiyle akraba ozellikle 2002 si...nortonu adam yerine bile koymayın....şu anda - rav rising - diye bir virus prg var iki gun oldu çok guzel ama bir ay keyini bilen varsa bizahmet ????.....avast dı denemedim bedava dıye dier biti miti nodu modu geçin kısaca durum bu nasıl olsa hepsi bedava birini sil birini ykle herkese saygılarrrr artı şunu soyleyeyim crak ve serial sitelerine takılmayın derim ne nane varsa onlardan gelıyor....iyi gecelerrr
  • kapersky tabii..hem pc yi kasmıyor hemde unplug olmadan deep scan yapabiliyor trojenleri pcye girmeyi denerken buluyor block ediyor ve siliyor....mc cafee de güzel...kaperskye yardımcı olarak ad aware se muhakkak bulundurun..
  • Kaspersky kullanıyorum memnunum (Norton da kullandım ama kaspersky daha iyi..)
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.