Şimdi Ara

Sizce NORTON mu KASPERSKY mı? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
186
Cevap
0
Favori
11.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kaspersky 4.5.104 bence en iyisi.Ayarlarını yaptınmı hiç kasmıyor.Bir tek haftada bir full tarama yaparken kasıyor o zamanda bilgisayarın başında değilken 2/3 saatliğine taramasını yaptır ve rahatına bak.

Firewall olarakta zone alarm kullanıyorum (mecburen eMule hep açık) gül gibi geçiniyorlar.

Kasperskynin son sürümlerini bir türlü kullanamadım eMulenin performansını hep düşürdü veya internet bağlantımı kopardı. Hazır updatelerini yapıyorken bende tekrardan şampiyona (2004 yılı şampiyonu) geçtim. Kasperskynin yeni versiyonlarından performans alamayan arkadaşlara ve bilgisayarını kasan arkadaşlara tavsiyem 4.5.104 kullanmaları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zafer -- 24 Ağustos 2005, 18:18:32 >

• McAfee
  • Kesinlikle norton.
  • kaspersky cok ıyı.daha dune kadar norton vardı şimdi kaspersky yukledım.bıraz kastıgı dogru ama guvenlık ıcın deger bence.
    norton vırus bulastıktan sonra mudehale edıyor,kaspersky vırus bulasmadan uyarıyor.
    son olarak dun norton yukluydu onunla tarattım 78,000 dosyada tarama yaptı.yarım saat ıcınde kaspersky yukledım 102,000 dosyada tarama yaptı. trojan benzerı bır sey bulup sıldı,norton bulamamıstı.ve en guncel halıydı nortonun

Kaspersky
  • NORTON

MY FAVORİTE

• karpersky
  • NOD 32 nin üstüne yok arkadaşlar, hepsini deneyin ama nod 32 yi deneyin, sistemi en az kastıran ve gordugum en iyi antivirus prog.
  • kaspersky in sayfalari yavaslatmasini onlemek icin bir cozum var mi?
  • kaspersky
  • en az kasan hangisi ise o kardeşim......

kaspersky-panda-norton bunlar iyi ama çok ram kullanıyo ve sistemi kasıyor yani
    internet kullanıma bağlı bence çok fazla riskli sitelere girmiyosan az kasan bir antivirüs ku gitsin

kaspersk nortondan daha iyi bence ama çok kasıyor ......
  • Kaspersky... Hiç başka bişey düşünme....
  • fazla söze gerek yok ESET NOD 32 yi deneyin makinada 4 adet AV kurulu ve eset nod 32 2.5.16 kurdum sırf test için makinada kurulu olan av ler ise antivir norton 2003 updateleri yapılmış microsoft antispy adaware var ve makina kütük gibi çlışıyor tabi herhangi bi virüs uyarısı da yok bunların üzerine nod 32 yi kuruyoruz ve 134 adet trojen tabi bi kaç dialer vb virüsleri bulup temizledi şaştım kaldım. tek geçerim bunu NOD 32 bir numara sistmei kasmayan tek yazılım bu da bi artı tabiki herkes isterki sistemi hızlı çalışsın

Sizce  NORTON  mu  KASPERSKY  mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chash -- 4 Eylül 2005, 14:01:17 >
  • karspersky güncellemeleri yaparsın arkana yaslanırsın % 36 ile hala dünyanın en iyisi
  • ankarada nereden bulabilirim bu kaspersky'i??????
  • avast - antivir - avg makineyi yormazlar ancak virus kaldırmada ve korumada bir hayli başarısızlar.

Şuan antivirüs olarak en iyiler kaspersky - nod32 dir.

Güvenlik açınsından ise norton internet security oldukça iyi tavsiye edilir.

Bence öncelik virüs-trojan.... lardan korunmaktır. kaldırma ondan sonra gelir. O yüzden NorİntSec i öneriyorum
  • Norton 2003 Profesional ARKADAŞLAR Olay burada Biter Evde bi kurdum pc kendine geldiHem kasmıoda
  • Dünya'nın en iyi Kaspersky 1 numara.Norton iyi.ama çok bellek yiyor.
  • norton morton hikaye kaspersky ı kur .yaptıgın her isi denetler..adeta bir güvenlik duvarı gibiçalışır biraz kasar makinanı ama kaymayanındanda anti virüs olmaz zaten
  • deneyimlerimden ve meslek yaşamımın tamamen network&güvenlik'ten oluşmasından dolayı size söyleceğim şey; norton internet security, şu an varolan en iyi antivirüs+personal firewall çözümüdür, gerisi boştur

unutmayın az ram az iş, çok ram sıkı iş
  • Kaspersky..
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.