Şimdi Ara

Sizce NORTON mu KASPERSKY mı? (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
186
Cevap
0
Favori
11.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben "NORTON antivirus 2002" kullanıyorum 3 yıldır..Gayet iyi.Virus falan girmedi daha hiç makineme.Adaware se ile tartırım bazan.Bulduklarını silerim.Firewall programı kullanmıyorum.Bazan sörf yaparken Norton virus alert verip viruslu internet sayfalarını siliyor.Yani ben nortondan gayet memnunum.Aslında daha yeni versiyonlarını kullansam daha iyi olacak ama elimde bu var.7-8 ayda bir format atarım sonra kurup güncelliyorum.Ben NORTON diyorum.Zaten symantec firması microsoft ile ortak değil mi.Eh Windows ve norton birbiriyle daha iyi anlaşır o zaman bence bunlar.
    Kaspersky'ı bir zamanlar windows 98 de denemiştim.Bir sürü sistem hataları falan oluştu.Makine sapıttı.O zamandan beri kasperskya antipati oldu bende.Mutlaka yeni versiyonları iyidir ama ben sevemedim işte.
  • kesinlikle kaspersky
  • norton un mantığı
    "bilgisayar çalışmasın virüs bulaşmasın"
  • Norton un zaten kendisi virüs. Dün norton 2005 (içinde firewall,antispyware falan olan) Bilgisayarı yavaşalttığı için kaldırmaya kalktım.Kaldırma işlemi abartısız 1 saat sürdü. Sabır taşı oldum. Kafayayı yiyecektim. Neyse ardından avast ı kurdum, sygate firewall u kurdum,adaware se yi kurdum,microsoft antispyware ı kurdum, spybot search & destroy u kurdum. Valla sistemde en ufak bir kasma yok,çok süper çalışıyo. Ben derim ki avast! Hiç kafan ağrımaz.
  • kaspersky kullandıklarım içinde EN İYİSİ
  • kaspersky
    ama avast da ii diolar
  • Sistemin iyi ise,ayarlarını da adam gibi yaparsan -özellikle firewall- norton internet security 2005.komple çözüm.Ama tavsiyem ve kullandıım Nod 32+ad-awareSE personal.Avastta oldukça ii.nod32 ile kafa kafaya diyebilirim.Nod32 ve avast 'ın en büyük artıları sistemi yormadan yüksek düzeyde güvenlik sağlamaları.
  • kasperrrrr
  • her yerde aynı yazıyı yazıyorum. norton bilg. kasıo tabi panda ile karşılaştırınca çok basit kalıo ya nese. kaspersky pro 5.0 ben bundan memnundum. betası çıktı oda benim. kastı durdu. sistemim d eii yani
  • quote:

Orjinalden alıntı: maskel

Arkadaşlar ne düşünüyorsunuz?
    Şuan ve genel anlamda NORTON'u mu tercih edersiniz.. Yoksa KASPERSKY mı?

Ya da bunların dışındada en beğendiğiniz virüs ve internet güvenliği programı hangisidir yazabilirsiniz...

kasper kasper lay lay lay lay lay layyyy oooooooooo kasperskyyy
  • walla norton cok iyi ama bazen kendi scriptlerini bile blockluyor nasil oluyorsa

bir de parental control ile network detector'u sapitiyor ve de oldukca can sikiyor..
  • Avast, derim, Kaspersky ve Norton sistemi çok kasıyor
  • Nod32 ve Kaspersky internet security 2007
  • Bu ikisinden Norton'u seçerim.

Ama kişisel tercihimi sorarsanız; Avira AntiVir Premium + Comodo Firewall. Bilgisayarı gram kasmıyor.
  • Nod 32
  • norton ve kaspersky den birini seçiceksem kaspersky derim ama en iyi antivirüs bende avira antivir premium bir çok kişi avirayı yetersiz görür ama aviranın ayarlarını yapınca en sağlam anti virüs programıdır onun yanında comodo fire wall birde anti spy olarak avg kurucaksınız sisteminiz kale gibi olucak. ben bunları yapmam tek bir İs kullanmak istiyorum hepsi olsun diyorsanız o zaman kaspersky is öneririm.
  • kaspersky ve diğerleri diye ikiye ayrılır virüs programları
  • nerden çıkardınız kaspersky ın norton dan daha iyi olduğunu
    forum köşelerinde bilende bilmeyende yazıyor kaspersky en iyi diye.ALAKASI YOK

tüm dünyada insanların yarısından çoğu norton kullanıyor
    siz hala kaspersky norton a basar diyorsunuz
    dünyadaki insanların yarısından çoğu o zaman çok büyük hata yapıyor demekki

yine güldürdünüz beni yaaa

altta dünyanın çok güvenilir bir şirketinin araştırması var.dünyanın yarısından çoğu norton kullanıyor

http://www.gartner.com/press_releases/asset_154006_11.html

bu arada geçen sene norton un tüm dünyada kullanım oranı yüzde 60-70 arasında birşey olarak DAHA DA YÜKSELDİ
    yani bazıları o eski araştırma der ama norton satışları daha da arttırdı.
    siz hala norton kötü diyin durun bakalım.sadece çocuk coluğu kandırırsınız

alttakide kaspersky ın üstüüüün başarısı.son yapılan testlerede bakın bakalım. borton mu kaspersky mı

bu test bilinen virüsler için bu sene ağustosda yapılmış
    http://www.av-comparatives.org/seiten/ergebnisse_2007_08.php
     Sizce  NORTON  mu  KASPERSKY  mı?

bakın bunda antivirüsler arasında pek bir fark yok

bu test bilinmeyen virüsler için bu sene mayısta yapılmış
    http://www.av-comparatives.org/seiten/ergebnisse_2007_05.php
     Sizce  NORTON  mu  KASPERSKY  mı?

ama daha önemli olan bu testte arada dağlar kadar fark var.bu test daha önemli

yahu norton kaspersky dan aleni daha iyi bir antivirüs
    alın size yukarıda bu işten anlayanların yaptıkları araştırmaların sonucu
    hala kaspersky iyi demeyin
    kendi kendinize dedikodu yapacağınıza biraz araştırında DOĞRULARI ÖĞRENİN

• hahaha..o dediğin norton ücretsiz veriliyor diye olmasın?sen çok biliyosun da ne oluyo ayrıca onu merak ettim..virüs yazılımını ayarlayamayıp yafta yapıştıranlardan birisin gözümde yalnızca...kimsenin bilgisini sorgulamak sana düşmez burda..ayarla kasperı sonra gel dünkü çocuk,çok biliyonuz muhabbeti yaparsın sonra..ok?çok bildiğinden sizin pclerde sorun veriyo bizimkilerde vermiyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZEUS__

hahaha..o dediğin norton ücretsiz veriliyor diye olmasın?sen çok biliyosun da ne oluyo ayrıca onu merak ettim..virüs yazılımını ayarlayamayıp yafta yapıştıranlardan birisin gözümde yalnızca...kimsenin bilgisini sorgulamak sana düşmez burda..ayarla kasperı sonra gel dünkü çocuk,çok biliyonuz muhabbeti yaparsın sonra..ok?çok bildiğinden sizin pclerde sorun veriyo bizimkilerde vermiyo

sen çok biliyorsun.millet enayi

nortonu kırmak kasanperskyi kırmaktan zor.ayrıca bedava verildiği filan yok.şirketllerde en çok norton kullnılır kasanpersky değil.

çoluk çoluk antivirüsü kasanpersky
    akıllı olgun adam antivirüsü norton

bu dur

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.