Şimdi Ara

Sizce NORTON mu KASPERSKY mı? (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
186
Cevap
0
Favori
11.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @ZEUS__ boşver dostum.COMODO ya 5 para etmez diyen adamlardan ne bekliyosun ki.ayarlarını yapmayı bilmiyolar burda atıp tutuyolar.Kaspersky ın geçmişini araştır bakalım.Acaba norton daha çok reklam yapıyor diye kullanılıyor olmasın.Kasper in reklama ihtiyacı yok.bilinçli kullanıcılar neyin daha iyi olduğunu çok daha iyi bilir.güvenlik konusunda zerre bilgisi olmayan adam kasper e kasar der tabi.ayarını yapmazsan doğru düzgün hepsi kasar.şimdi NOD32,kasper den çok ram yiyor diye NOD da kullanmayalım.avira;arşiv dosyalarını indikten sonra tarıyor diye avira da kullanmıyalım.norton un hala virüs kaçırdığını ve uyuduğunu bilmiyosanız ben ne diyebilirim ki.chip te gördüğünüz saçmasapan testlerle bunları yazmayın buraya.bana doctus taki testleri gösterdim diye çamur atan adam şimdi gelmiş comodo için 1 tek forumdan alıntı yapmış,kasper için de sürekli aynı kopyala yapıştır.1 testle bunlara karar vereceksek işimiz uzun.ayrıca sen doctustakiler kadar biliyosan lafım yok.ordaki üstadlardan iyi biliyosan yap bir test te görelim.ayrıca TeKNo vardı bi aralar şimdi galiba hardwaremania da git onu bul.sana güvenlik konularında yardım etsin.sen önce güvenlik nedir onu öğren.yılalrdır ilk 3 ten inmeyen programlara çamur atmayı da bırak istersen.

• bu forum senin gibi müceccim kılıklıları çok gördü cahil adamla tartışılmazmış..öğren sen önce kullanmayı sonra memnun olmazsan yine kaldır..ok?daha kurmayı beceremiyorsun..gelip milletin bilgisine laf atıyorsunen azı,çoğu kullanılmak en iyisi old. anlamına gelmez ayrıca..çıkarın artık şu at gözlüklerinizi..kim ne kullanırsa kullansın banane..senin gibi cahillere inat cevap yazıyorum bunları..yoksa cevap verilmeye layık biri değilsinbebe gibi kavga edecek halim yok..git yaşıtlarınla takıl..sen daha kurmayı becereme sonra bir de laf söyle..burası forum sidik yarıştırmıyoruz burda..100 kişi hata almıyor 3 kişi kendi yanlışından dolayı hata alıyor diye program tukaka ilan edilmez..anlatırdım daha da bunları bi oku anla..sonra devam ederim yine

@Bo$$_HoGG: kızdığım konu milleti yanlış yönlendirmeleri..her yerde büyük büyük 3 kişi de hata vermiş onun çığırtkanlığını yapmaları zaten bundan sonraki tüm yaşamlarında nerdeyse..herkesde hata verir ya da programın kabul edilmiş bug ı olur neyse..bilgisizlikten kullanamıyor birde tüm foruma kullanmayın diye çığırtkanlık yapıyor..bilmeyen biri olsam kullanmayan ya da kasperı ben bile uzak dururum yazdıklarına bakılırsa...kaç senedir gerek çevremdeki insanlara,cafelere vs. kuruyorum herkes memnun,herkes uzaylı bi arkadaşa garezi var sanki kasperın..bir de kabul etmiyorlar ona sinir oluyor insan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZEUS__ -- 5 Eylül 2007; 20:52:38 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ZEUS__

bu forum senin gibi müceccim kılıklıları çok gördü cahil adamla tartışılmazmış..öğren sen önce kullanmayı sonra memnun olmazsan yine kaldır..ok?daha kurmayı beceremiyorsun..gelip milletin bilgisine laf atıyorsunen azı,çoğu kullanılmak en iyisi old. anlamına gelmez ayrıca..çıkarın artık şu at gözlüklerinizi..kim ne kullanırsa kullansın banane..senin gibi cahillere inat cevap yazıyorum bunları..yoksa cevap verilmeye layık biri değilsinbebe gibi kavga edecek halim yok..git yaşıtlarınla takıl..sen daha kurmayı becereme sonra bir de laf söyle..burası forum sidik yarıştırmıyoruz burda..100 kişi hata almıyor 3 kişi kendi yanlışından dolayı hata alıyor diye program tukaka ilan edilmez..anlatırdım daha da bunları bi oku anla..sonra devam ederim yine

@Bo$$_HoGG: kızdığım konu milleti yanlış yönlendirmeleri..her yerde büyük büyük 3 kişi de hata vermiş onun çığırtkanlığını yapmaları zaten bundan sonraki tüm yaşamlarında nerdeyse..herkesde hata verir ya da programın kabul edilmiş bug ı olur neyse..bilgisizlikten kullanamıyor birde tüm foruma kullanmayın diye çığırtkanlık yapıyor..bilmeyen biri olsam kullanmayan ya da kasperı ben bile uzak dururum yazdıklarına bakılırsa...kaç senedir gerek çevremdeki insanlara,cafelere vs. kuruyorum herkes memnun,herkes uzaylı bi arkadaşa garezi var sanki kasperın..bir de kabul etmiyorlar ona sinir oluyor insan

SEN NEYE DAYANARAK BUNLARI YAZIYORSUN?
    ben cevap vereyim senin yerine.arkadaşlarınla yaptığın kahve tarzı sohbetler ve kendi bilgine göre.BUNLAERIN HİÇBİR ÖNEMİ YOK
    sen alttaki insanlar kadar bilmiyorsun herhalde

quote:

Orjinalden alıntı: TheGate

nerden çıkardınız kaspersky ın norton dan daha iyi olduğunu
    forum köşelerinde bilende bilmeyende yazıyor kaspersky en iyi diye.ALAKASI YOK

tüm dünyada insanların yarısından çoğu norton kullanıyor
    siz hala kaspersky norton a basar diyorsunuz
    dünyadaki insanların yarısından çoğu o zaman çok büyük hata yapıyor demekki

yine güldürdünüz beni yaaa

altta dünyanın çok güvenilir bir şirketinin araştırması var.dünyanın yarısından çoğu norton kullanıyor

/>

http://www.gartner.com/press_releases/asset_154006_11.html

bu arada geçen sene norton un tüm dünyada kullanım oranı yüzde 60-70 arasında birşey olarak DAHA DA YÜKSELDİ
    yani bazıları o eski araştırma der ama norton satışları daha da arttırdı.
    siz hala norton kötü diyin durun bakalım.sadece çocuk coluğu kandırırsınız

alttakide kaspersky ın üstüüüün başarısı.son yapılan testlerede bakın bakalım. borton mu kaspersky mı

bu test bilinen virüsler için bu sene ağustosda yapılmış
    http://www.av-comparatives.org/seiten/ergebnisse_2007_08.php
     Sizce  NORTON  mu  KASPERSKY  mı?

bakın bunda antivirüsler arasında pek bir fark yok

bu test bilinmeyen virüsler için bu sene mayısta yapılmış
    http://www.av-comparatives.org/seiten/ergebnisse_2007_05.php
     Sizce  NORTON  mu  KASPERSKY  mı?

ama daha önemli olan bu testte arada dağlar kadar fark var.bu test daha önemli

yahu norton kaspersky dan aleni daha iyi bir antivirüs
    alın size yukarıda bu işten anlayanların yaptıkları araştırmaların sonucu
    hala kaspersky iyi demeyin
    kendi kendinize dedikodu yapacağınıza biraz araştırında DOĞRULARI ÖĞRENİN

SANAMI İNANACAĞIZ YOKSA BU KONUNUN UZMANI YABANCI FİRMALARAMI????

HADİ CANIM SENDE
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• uzatmayalım.konu kişisel kavgaya dönecek.herkes istediğini kullansın.bu konu da burda kapansın artık.düşüncelerimizi doğru dile getiremedik bir anlık sinirden.fikirlerimizi beyan edelim.isteyen istediğini kullansın.sağda solda paket halinde virüs,trojan var.alıp vmware a kurup deneyin.bu iyi bu kötü diyerek bi yere varamıyacaz o kesin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bo$$_HoGG

@ZEUS__ boşver dostum.COMODO ya 5 para etmez diyen adamlardan ne bekliyosun ki.ayarlarını yapmayı bilmiyolar burda atıp tutuyolar.Kaspersky ın geçmişini araştır bakalım.Acaba norton daha çok reklam yapıyor diye kullanılıyor olmasın.Kasper in reklama ihtiyacı yok.bilinçli kullanıcılar neyin daha iyi olduğunu çok daha iyi bilir.güvenlik konusunda zerre bilgisi olmayan adam kasper e kasar der tabi.ayarını yapmazsan doğru düzgün hepsi kasar.şimdi NOD32,kasper den çok ram yiyor diye NOD da kullanmayalım.avira;arşiv dosyalarını indikten sonra tarıyor diye avira da kullanmıyalım.norton un hala virüs kaçırdığını ve uyuduğunu bilmiyosanız ben ne diyebilirim ki.chip te gördüğünüz saçmasapan testlerle bunları yazmayın buraya.bana doctus taki testleri gösterdim diye çamur atan adam şimdi gelmiş comodo için 1 tek forumdan alıntı yapmış,kasper için de sürekli aynı kopyala yapıştır.1 testle bunlara karar vereceksek işimiz uzun.ayrıca sen doctustakiler kadar biliyosan lafım yok.ordaki üstadlardan iyi biliyosan yap bir test te görelim.ayrıca TeKNo vardı bi aralar şimdi galiba hardwaremania da git onu bul.sana güvenlik konularında yardım etsin.sen önce güvenlik nedir onu öğren.yılalrdır ilk 3 ten inmeyen programlara çamur atmayı da bırak istersen.

leakteste göre firewall seçiyorsan asıl sen bilmiyorsun.leaktestlere inanılmayacağını tekno abimin yazılarından biliyorum ben.onun yazılarını hep okurum
    bana akıl vereceğinde tekno abinin yazılarını iyi oku OLURMU

http://www.hardwaremania.com/forum/660440-post34.html

sen okuduğunu anlamıyanlardansın galiba.bide bana mok atmaa

• @ TheGate

Bu çocuk hiç uslanmıyacak. Bi yerden bi istatistik bulmuş; gördüğü her yere yapıştırıyor. Allah bilir odasına da poster niyetine yapıştırmıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Algol -- 5 Eylül 2007; 21:34:52 >
  • ben hangi yazımda LEAKTEST ten bahsettim.onu buraya koy haklısın diyecem hadi bakalım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Algol Perseus

@ TheGate

Bu çocuk hiç uslanmıyacak. Bi yerden bi istatistik bulmuş; gördüğü her yere yapıştırıyor. Allah bilir odasına da poster niyetine yapıştırmıştır.

onlar bu işi bilenlerin araştırmaları.elbette sizlere göstericem.siz burda dedikodu yaparken ben araştırıyorum.siz kafadan sallıyorsunuz.neye göre? efendim kendi tecrübelerinize göre yok oldu tamam size inanalım.bu konuda çalışanlar boşuna uğraşıyor zaten.asıl size sormalılar hamgisi daha iyi diye

önce okuyun araştırın yaww

forumu kahveye çevirdinis

• quote:

ben hangi yazımda LEAKTEST ten bahsettim.onu buraya koy haklısın diyecem hadi bakalım

PEKİ O ZAMAN HOCAM NEDEN SENCE COMODO ÇOK İYİ BİR FİREWALL?????

TEK SÖYLİYECEĞİN LEAKTEST SONUÇLARI.BUNUN DIŞINDA KOCA BVİR SIFIR ÇÜNKÜ

kullandım biliyorum.interneti yavaşlatır.herşeye maydanoz olur.defalarca aynı soruyu sorar.eeeee daha ne olsun.bence bundan beş para etmez
    buna da itiraz edersiniz bir comodoyu kaldır öyle bak bakalım bilgisayarın rahatlıcakmı rahatlamıcakmı.ondan sonra tartışalım

fanatiklik yapmamak lazım.
  • bilgisayarımda comodo kurulu hiçbişey sormuyor,interneti yavaşlatmıyor emule açık ve bütün sitelere hızlı giriyorum.ayarlarını yaptım zırt pırt soru sormuyor.şimdi çok bilgili isen comodo yu kur ayarlarını yap bakalım bilgisayarın yavaşlayacakmı yavaşlamayacakmı,soru sorcakmı sormayacakmı.sen bilmiyosan ben ne yapayım.adresini ver istersen gelip evine kuruyım ayarlarını yapıyım bilmiyosan.gelmişken testini de yaparız.LEAK haricinde.sen taktınya leak olayına.

comodo dan memnun kalmayan bi tek seni gördüm şimdiye kadar.diğer şikayet edenlerde cpu yu zorladığı gerekçesiyle kullanmıyor.bana hala comodo nun işe yaramadığına dair mantıklı açıklama yapmadın.bu saydıklarını bana 14 yaşındaki çocuk ta sayıyor.msn den ayarlarını yapıyorum ve kullanıyor.14 yaşındaki çocuk şikayet etmiyorsa sorunu kendinde ara bence.
  • bırakın şunu..forumda yazı yazmanın üslubunu bilmiyo yazık..sen daha kurmayı becereme bi programı sonra bir de kalk okuyun diye insanlara sataş,onların bilgisine laf at..çok yazıkk...
  • quote:

bilgisayarımda comodo kurulu hiçbişey sormuyor,interneti yavaşlatmıyor emule açık ve bütün sitelere hızlı giriyorum.ayarlarını yaptım zırt pırt soru sormuyor.şimdi çok bilgili isen comodo yu kur ayarlarını yap bakalım bilgisayarın yavaşlayacakmı yavaşlamayacakmı,soru sorcakmı sormayacakmı.sen bilmiyosan ben ne yapayım.adresini ver istersen gelip evine kuruyım ayarlarını yapıyım bilmiyosan.gelmişken testini de yaparız.LEAK haricinde.sen taktınya leak olayına.

comodo dan memnun kalmayan bi tek seni gördüm şimdiye kadar.diğer şikayet edenlerde cpu yu zorladığı gerekçesiyle kullanmıyor.bana hala comodo nun işe yaramadığına dair mantıklı açıklama yapmadın.bu saydıklarını bana 14 yaşındaki çocuk ta sayıyor.msn den ayarlarını yapıyorum ve kullanıyor.14 yaşındaki çocuk şikayet etmiyorsa sorunu kendinde ara bence.

çok biliyorsan oku bakalım sadece benmi diyorum comodo internet hızını düşürüyor, bilgisayarı yavşlatıyor ve kötü tasarlanmış diye
    http://www.wilderssecurity.com/showthread.php?t=177062

bu linki OKU sonra ANLA ondan sonra tartışalım

birşeyleri okumadan tartışırsak burası kahveye döner
    yok bana göre bu iyi yok bana göre şu iyi der dururuz
    ben sizlere soruyorum NEYE GÖRE İYİ
    siz yine bana göre iyi diyorsunuz

anlayamadığınız şey ben bana göre bu iyi veya kötü demiyorum. BİRÇOK İNSANA GÖRE İYİ VEYA KÖTÜ OLANLARI SÖYLÜYORUM
    anlamadığınız bu zaten

• quote:

bırakın şunu..forumda yazı yazmanın üslubunu bilmiyo yazık..sen daha kurmayı becereme bi programı sonra bir de kalk okuyun diye insanlara sataş,onların bilgisine laf at..çok yazıkk...

ben senden daha iyi biliyorum.merak etme
    senin benim kadar bilemediğin SAVUNDUKLARINA DAYANAK GÖSTEREMEMEDEN BELLİ
    sen BANA GÖRE İYİ diyenlerdensin.ben bana göre değil.HERKESE GÖRE İYİ VEYA KÖTÜ OLANLARI söylüyorum
    ne kadar hakaret etsende sonuç değişmiyor hocam.sadece senin seviyen düşer.AMA GERÇEKLERİ DEĞİŞTİREMEZSİN
    boşuna uğraşma
    çocuk kim belli oluyor
    SEN AT GÖZLÜKLERİNİ TAKMAYA DEVAM ET

• yine aynı link galiba 3 veya 4. kere aynı linki veriyorsun.kasper için de 1 tane resim bulmuşsun onu veriyorsun.bu yeterli değil.ben bu programların işe yaradığına dair 100 lerce sayfa döküman koyabilirim.ama madem araştırmacı olduğunu söylüyorsun okuyarak öğrenebilirsin.sana kolay gelsin.

AT GÖZLÜKLERİ kimde acaba.orası tartışılır.hep aynı linkler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Midgardian -- 5 Eylül 2007; 22:43:10 >
  • quote:

yine aynı link galiba 3 veya 4. kere aynı linki veriyorsun.kasper için de 1 tane resim bulmuşsun onu veriyorsun.bu yeterli değil.ben bu programların işe yaradığına dair 100 lerce sayfa döküman koyabilirim.ama madem araştırmacı olduğunu söylüyorsun okuyarak öğrenebilirsin.sana kolay gelsin.

AT GÖZLÜKLERİ kimde acaba.orası tartışılır.hep aynı linkler

linkler aynı değil bi kere
    demekki okumamışsın
    böyle okumadan ne kadar bilgili biri olucaını sanıyorsun

ve sana

• aferin sana.
  • yau birde hakaret etsende diyor adam şaka gibine halin varsa gör banane..kıçı kırık iki virüs rogramı için neyine hakaret edeyim..at gözlüklerini çıkar dediysek beygirsin demedik..ne alem insanlar var ya

bir gün kaspersky ı kurmayı öğrendiğinde o zaman seninle tartışmaya devam ederiz..ok?

• quote:

yau birde hakaret etsende diyor adam şaka gibine halin varsa gör banane..kıçı kırık iki virüs rogramı için neyine hakaret edeyim..at gözlüklerini çıkar dediysek beygirsin demedik..ne alem insanlar var ya

bir gün kaspersky ı kurmayı öğrendiğinde o zaman seninle tartışmaya devam ederiz..ok?

sana alasını öğretirimde.senle uğraşmam bu saatten sonraçünkü sana bi faydası olmas.bana ise hiç
    sen bildiğin gibi devam et.birgün gerçekleri öğrenirsen anlarsın anyayı konyayıheykelimi dikersin herhalde o zaman

• biz burda sidik yarıştırmıyoruz kimseyle bildiklerimizi paylaşıyoruz..varsa bildiğin anlat herkes öğrensin..ben biliyom demekle karşıdan atıp tutmakla olmuyor..sen kuramıyorsun ben kullanıyorum..farkımız burda..sana bol anti-virüslü günler dileyim ben..
  • milletin çok kafasını şişirdik.konumuza dönelim bari artık

arkadaş sormuştu NORTON mu KASPERSKY mi diye

bence KESİNLİKLE NORTON
    sebebini önceki yazılarımda bulabilirsiniz

not:ben nod32 kullanıyorum ama arkadaş nortonmu yoksa kasanperskymi demiş.ondan NORTON dedim
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.