Arkadaşlar MF1 sıram 42850 de.Size OMÜ ilköğretim mat. öğretmenliği gelir mi? Omü ilk.mat. öğretmenliği 2010 klavuzunda 39700 le alıyor.Şansım var mı sizce? Cevaplayan herkese şimdiden teşekkür ediyorum.
quote:Orijinalden alıntı: :::aLp::: Bence 2009 klavuzuna göre yap tercihini. Omü matematiğin zor olduğunu biliyorum ama Hocam desene biyere gittiğin yok
quote:Orijinalden alıntı: topraam1992 quote:Orijinalden alıntı: :::aLp::: Bence 2009 klavuzuna göre yap tercihini. Omü matematiğin zor olduğunu biliyorum ama Hocam desene biyere gittiğin yok Belli olmaz hocam. ama 2010 klavuzuna bakıp fazla umutlanmamak gerekiyor. Bu bir gerçek
quote:Orijinalden alıntı: :::aLp::: quote:Orijinalden alıntı: topraam1992 quote:Orijinalden alıntı: :::aLp::: Bence 2009 klavuzuna göre yap tercihini. Omü matematiğin zor olduğunu biliyorum ama Hocam desene biyere gittiğin yok Belli olmaz hocam. ama 2010 klavuzuna bakıp fazla umutlanmamak gerekiyor. Bu bir gerçek Zaten fazla umut yoktu da şmdi iyice kayboldu .d te Allah belanı