Şimdi Ara

Sizce oyunun en çöpü (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • O aatrox bendim açıkçası arkilerle 3v3 girmiştik ben biraz kill toplamistim ama takim olarak karsi takim cok ondeydi 3v1 daldim kendime guvenip ve aldim tabi meta itemlerini cikmamistim ve 1 sene onceydi ne zamandir oynamiyorum bilemem ama cop degil yine de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 11_serhat_11

O aatrox bendim açıkçası arkilerle 3v3 girmiştik ben biraz kill toplamistim ama takim olarak karsi takim cok ondeydi 3v1 daldim kendime guvenip ve aldim tabi meta itemlerini cikmamistim ve 1 sene onceydi ne zamandir oynamiyorum bilemem ama cop degil yine de

Çöp guzel kardeşim istersen 10/0/5 çık laneden. İşin tek bir Mortal Reminder ile bitiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nunu en rahat plata çıkılan herodur bence. Plattan sonrası da iyi oynuyosan yine rahat bir şekilde diamond çıkıyosun. Kesinlikle useless olduğunu düşünmüyorum.

Tr server için useless olabilir, neden derseniz tr server bir çok açıdan oyunun gereklerini yerine getirmiyor.

Nunu özellikle iyi organize olan takımlara karşı asıl işi yapıyor. İyi organize olmayan bir rakip varsa nunu yerine başka herolar tercih edilebilir.

Bir çok olumlu yönü sayılabilir ama bence en önemlisi takımı rotasyon canavarına dönüştürüyor.

Nedense gangleri etkili değilmiş gibi saçma sapan bir görüş var tr serverda.

Özellikle takım savaşlarında nunu, nautilus ve gragasın işlevi konusunda lol oyuncuları yanlış bakış açısına sahip. Soloq yu profesyonel maçlardan ayıran keskin özelliklerden biri bu.

Bu herolar soloq'da özellikle savunma amaçları için çok daha etkililer.

diye düşünüyorum...

• Sende heroyu 1 itemle öldürdün ama he Ona bakılırsa volibear ın da işi bitmesi gerek o itemle :)
  • quote:

Sende heroyu 1 itemle öldürdün ama he Ona bakılırsa volibear ın da işi bitmesi gerek o itemle :)

Evet bitiyor zaten

• 5 kisi o itenden ciksa voli yine kolay kolay olmez o item sadece pasifini zayiflatir ayrica aatrox icin konusursak karsi takim o itemi ciksa bile aatrox un ona karsi cikabilecek itemleri var bir itemle bitmez boyle ayrica dedigin item cok guclu degil diger benzer itemi gibi tanklari sadece biraz daha kesmeni sagliyor dedigin de can calmayi azaltiyor ki aatrox un hem can calma skill i var hemde itemleri as ve can calma cikiyorsun adam dedigin itemle vurana kadar aatrox coktan canini tekrar doldurur adam olmus olur :)

• quote:

5 kisi o itenden ciksa voli yine kolay kolay olmez o item sadece pasifini zayiflatir ayrica aatrox icin konusursak karsi takim o itemi ciksa bile aatrox un ona karsi cikabilecek itemleri var bir itemle bitmez boyle ayrica dedigin item cok guclu degil diger benzer itemi gibi tanklari sadece biraz daha kesmeni sagliyor dedigin de can calmayi azaltiyor ki aatrox un hem can calma skill i var hemde itemleri as ve can calma cikiyorsun adam dedigin itemle vurana kadar aatrox coktan canini tekrar doldurur adam olmus olur :)

Mortal Reminder in counter itemi neymiş çok merak ettim

• O kadar yazdım okumadan yorum yapmışsın. O conunter item çıkar ddmedim.mahvolmus cikar mesela hayalet cikar kanasusamis cikar falan iste onu demek istedim. Sana vakılırsa tüm ap heroları çöp sihiriçen çıkıyorsun karśışı gg. Ama oyle degil iste katarina sadece luden mi cikicak. Bir suru ap itemi cikar sihiricen kalkanini goremeden olursun bile belki . aatrox da benzeri iste hani item tamam aatroxu zorlar ama cop yapmaz yani

• ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Inflande

Quinn yazan var çıldırıyorum
    Eksileme butonu olsa keşke

Quinn sever biri olarak bana gore cop. Rework yedi eh dedik oynanir. Ultisini q ya aktardilar. Sonra cana gore vurmasini da kaldirdilar.

Yerden yere vurulacak bir hero degil ama kesinlikle adc degil. Duelist olabilir ama fighter olarak yine basarisiz.

Orman icin viable sadece.

• Texasred kullanıcısına yanıt
    Warwick gibi.Full canla ilk itemle Jungle döner ejder yaparsın(ilk ejder alıp üstüne jungle dönüp 8 lv de baseye gitmiştim ww ile.)Sadece jungle için bi hero.

• Kanasusamış+mahvolmuş toplamda %30 can çalma.
    İtemin %40 azaltmasından sonra %18 eder.Bu da yeterlidir ki hydra dan hiç bahsetmedim.

• shyvana
  • quote:

Orijinalden alıntı: i_utku

Bir süredir Singed oynuyorum Top'ta inanılmaz işler yapıyor bazen Bence buraya yazılmayı haketmiyor, bence kesinlikle oyunun en çöpü değil.
    Çöp derken aranızda botlardan başka Zilean gören var mı?

şuan en yüksek win rateli support zilean

• quote:

Orijinalden alıntı: Oozed61

Kanasusamış+mahvolmuş toplamda %30 can çalma.
    İtemin %40 azaltmasından sonra %18 eder.Bu da yeterlidir ki hydra dan hiç bahsetmedim.

Yeterli değil ki %47 Win rate i %0.1 popülerliği ve %0.5 ban rate i var. Oynayın çilingir olun o kadar yeterliyse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jungian_Shadow -- 28 Ağustos 2016; 22:17:05 >
  • Urgot.
  • Skarner ile aatrox şuanda en güçsüz şampiyonlar
  • Varus

• en çöp herolar

signed, nunu,urgot ve evelyn
  • Orman için de yeterli hasar çıkmıyor.
    Top lane için oynanılabilir seviyede yalnızca.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.