Şimdi Ara

Sizce oyunun en çöpü (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
84
Cevap
0
Favori
962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vallahi 2 kere adamın üstüne zıplayıp kulelere ve yapılara bile W atabilen bir hero varken neredeyse tüm herolar çöp oluyor.
    Sırf W'su düz vuruşta sayılmadığı için Jax'ın E'si ve Ninja Tabi bile işlevsiz kalıyor.
    Minimum bir maçta 300 AD olacağını sayarsak %18 + %36'dan %54 can aldığı gibi 900'de kalkan kazanıyor.
    Evet Kled.
    Tartışmaya gerek yok oyun için fazla overpowered bu şampiyon.
    Unutmuşum iki vuruşta 2k can kazandığını(bineğin canına) ve binekten inerken de untargetable olduğunu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Damenda

Orman için de yeterli hasar çıkmıyor.
    Top lane için oynanılabilir seviyede yalnızca.

Fiora, Trundle gibi pickler var işte orada, o yüzden Quinn in esamesi bile okunmaz. Şu an çok kötü durumda olan 2 şampiyon var.

Birisi Quinn, diğeri Evelynn. Quinn snowball olmadığı sürece geri dönemiyor. Evelynn ise oyunbaşı gank attığın adamların kendisini taşımasını bekliyor.
  • Yalnız Evelynn bana göre hiç kötü durumda değil.
    AP gidersen burst ile önüne geleni tekliyorsun.
    Pink Ward dışında da görülemediği için çok eğlenceli bana kalırsa ama kanser gerçekten karşı takım için.
  • quote:

Yalnız Evelynn bana göre hiç kötü durumda değil.
    AP gidersen burst ile önüne geleni tekliyorsun.
    Pink Ward dışında da görülemediği için çok eğlenceli bana kalırsa ama kanser gerçekten karşı takım için.

Evelynn de şöyle bir durum var. Severek oynadığım bir herodur kendisi, hani beceremediğimden değil.

Sustaini olmamasına rağmen 6 levela kadar camp clear yapabiliyorum mesela, ninja gank olayında harika oyun başı. Ama gank attığı lane in analizini yapması şart. Earlye ganki iyi olabilir ama cc si olmadığı için gank attığın lanedeki matchupa bakılması gerekiyor. Gidip de Yasuo nun sizden olduğu lane de Try a e gank atarsan elin boş çıkarsın. Peşinden Mirkelam gibi koşarsın ki oyunbaşı Q sunun hasarı ciddi manada komedi malzemesi. AP kassan meleesin 2 yersin, tank kassan tf başlatma yönün çok zayıf, ad kassan duelistliğin tartışılır. EE sadece oyunbaşı görünmez diye rahat gank atması kalıyor ve bana kalırsa şu an ormancılar arasındaki en zayıf halka Evelynn dir.

Bir de takımlar bir araya gelip toplu hareket etmeye başladığı an Evelynn yürüyen ward haline geliyor. Ultisi rakibi öldürmeyi reddediyor bari eksik cana göre vur değil mi, bir Elise bile olamıyor. Düşün ultisi bir de bahsettiğim skill.

2. CC si slow, yani tf başlatmak için en zayıf kitle kontrol etkisi, MF nin E sinde farkı yok neredeyse. Bir Zac değil knock up yapsın ya da Seju gibi stun koysun, J4 gibi snare + knockup atsın hiç biri yok tf başlatması için. Düşük eloda ayrı gezen elemanları aradan çıkarıp rahatça taşır ama biraz elo yükselsin yüzüne bile bakılmaz.

Solo q için tamamen büyük risk düşük ödül herosu. Hani Vayne de risktir ama karşılığını alırsın 20. dk dan sonra çok fark yoksa takımlar arasında ama bu onun gibi de değil.

• Kimse Galio dememiş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaten ultisi daha çok öldürmeye değilde süründürmeye ve kendisini korumaya yarıyor.
    Maalesef her team comp için uygun olmadığından çoğu maç için seçilmiyor ama şunu biliyorum ki maç sonu Lee Sin'den daha iyi iş yapabiliyor.
    Sezon 3 ve 4'de Rengar'dan daha korkunç idi tabii bilene.
    Sezon 4'de SotEL'in kaldırılması çok ağır geldi o doğru.
    Runeglaive muhteşemdi ama yine de şuan hiçte kötü değil.
    Eğer AP gitmezsen zaten sakat doğuyor.
    Tank giderse yürüyen warddan farkı olmuyor.
    Stealth rework gelecek ancak herolar mı reworklenecek o konuda bilgim yok ama umarım ki ultisini değiştirirler Eve'nin.
  • quote:

Zaten ultisi daha çok öldürmeye değilde süründürmeye ve kendisini korumaya yarıyor.
    Maalesef her team comp için uygun olmadığından çoğu maç için seçilmiyor ama şunu biliyorum ki maç sonu Lee Sin'den daha iyi iş yapabiliyor.
    Sezon 3 ve 4'de Rengar'dan daha korkunç idi tabii bilene.
    Sezon 4'de SotEL'in kaldırılması çok ağır geldi o doğru.
    Runeglaive muhteşemdi ama yine de şuan hiçte kötü değil.
    Eğer AP gitmezsen zaten sakat doğuyor.
    Tank giderse yürüyen warddan farkı olmuyor.
    Stealth rework gelecek ancak herolar mı reworklenecek o konuda bilgim yok ama umarım ki ultisini değiştirirler Eve'nin.

Emin Lee Sin daha iyi durumda en azindan baron calma kabiliyeti var.

• Ya şimdi utandırdın beni düşünmeye başladım :)
  • Oyun bilginiz yoksa konuyu kirletmeyin lütfen.Eve çöp,quinn çöp diyenlerin istatistikleri ;

Sizce oyunun en çöpü
     Sizce oyunun en çöpü
     Sizce oyunun en çöpü

Beceremiyorsanız şampiyona çamur atmayın,oyun bilginiz yoksada yorum yapmayın,bırakın oyun bilgisi olanlar yorum yapsın

• quote:

Orijinalden alıntı: PagRyze

Oyun bilginiz yoksa konuyu kirletmeyin lütfen.Eve çöp,quinn çöp diyenlerin istatistikleri ;

Sizce oyunun en çöpü
     Sizce oyunun en çöpü
     Sizce oyunun en çöpü

Beceremiyorsanız şampiyona çamur atmayın,oyun bilginiz yoksada yorum yapmayın,bırakın oyun bilgisi olanlar yorum yapsın

Gecen koyusumun acısı dinmemis bu saldirganligina bakilirsa agla agla acilirsin.

• quote:

Ya şimdi utandırdın beni düşünmeye başladım :)

Yok canim niye utanasin.

Vi j4 zac seju varken alinmaz diyorum sadece.

• seju ultisi olmadan bir işe yaramıor
    zac'in baskınlarına sözüm yok e menzili nerflenmeli
    vi ve j4 ne biliyim ad kassan tekliyo tank kassan gene hasarı var ama pek sevmiyorum
    iş eveye gelince durum değişiyo. eve oynayacaksan hatasız oynaman lazım.eve ile yaptığın hata oyunu gerçekten bitirir. şampiyonun tek amacı baskın değil karşı ormana rahat girebilme takıma görüş sağlama haritada baskı oluşturma. evenin pasifini asıl etkisi budur görünmez olduğu için kolay baskın atabilmesi değil. baktın tüm koridorların iyi gidiyor takıma söylersin karşı ormana girersin. yada 1 lane eziliyordur orada kamp kurarsın. full ap kassan karşı adc ile aynı ekrana girdiğin gibi adam ölüyor. üçlü-haşmetli buildi bi nebze hasar tanklayabiliyorsun ve hasarın da fena olmuyor. hem ultisi sayesinde full ap bile olsan doğru ulti ile hasar tanklayabiliyorsun. eve oyunun her aşamasında saydığın şampiyonlardan güçlüdür. doğru oynandığı sürece tabi.
    edit: dün gece hiç uyumadım çok uykusuzum saçmalamış olabilirim siz demek istediğimi anladınız ^^

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Isla Tortuga -- 29 Ağustos 2016; 15:38:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 4th Papa Patates

seju ultisi olmadan bir işe yaramıor
    vi ve j4 ne biliyim ad kassan tekliyo tank kassan gene hasarı var ama pek sevmiyorum
    iş eveye gelince durum değişiyo. eve oynayacaksan hatasız oynaman lazım.eve ile yaptığın hata oyunu gerçekten bitirir. şampiyonun tek amacı baskın değil karşı ormana rahat girebilme takıma görüş sağlama haritada baskı oluşturma. evenin pasifini asıl etkisi budur görünmez olduğu için kolay baskın atabilmesi değil. baktın tüm koridorların iyi gidiyor takıma söylersin karşı ormana girersin. yada 1 lane eziliyordur orada kamp kurarsın. full ap kassan karşı adc ile aynı ekrana girdiğin gibi adam ölüyor. üçlü-haşmetli buildi bi nebze hasar tanklayabiliyorsun ve hasarın da fena olmuyor. hem ultisi sayesinde full ap bile olsan doğru ulti ile hasar tanklayabiliyorsun. eve oyunun her aşamasında saydığın şampiyonlardan güçlüdür. doğru oynandığı sürece tabi.

Bu dediğin "hero kasarsa güçlüdür" e geliyor. Yani her champ doğru oynandığında güçlüdür de, rakip ormana girmek Eve ile yürek ister biraz tamam görünmezsin de rakipteki adam bir şekilde seni farkederse 1e1 de canına okur. Yapabileceğin şey rakip ormanı wardlarsın ama bunu diğer herolarla da yaparsın. Lee, J4, Seju, Zac gibi herolarsa kaçarsın rahatlık göründüğün an ama Eve zaten oyunbaşı etkili, lanelere sürekli hareket düzenlemesi lazım. Onla zaman kaybedemez çok çabuk düşüyor. Bunu yapar mı yapar yine de rahatlıkla ama ninka gank olayından taviz verir. Sadece orman faktörünü nötrler rakipte görüş alarak.

Ayrıca Seju ultisi olmadan iş yapmıyor lafını cidden heroya hakaret olarak algıladım, knock up, slowu olan, tanklaştıkça hasarı artan bir heroyu sadece tek bir skille değerlendirmen çok basite kaçmış. Kaldı ki sadece ultisi ile iş yapıyor olsa bile stun effecti var. Snare, slow değil direkt sersemletme. Başarısız olsa biel slowu var. Var da var yani. Seju o kadar basit değerlendirilmemeli.

• teemo kadar gereksiz hero yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Suppordle

quote:

Bu dediğin "hero kasarsa güçlüdür" e geliyor. Yani her champ doğru oynandığında güçlüdür de, rakip ormana girmek Eve ile yürek ister biraz tamam görünmezsin de rakipteki adam bir şekilde seni farkederse 1e1 de canına okur. Yapabileceğin şey rakip ormanı wardlarsın ama bunu diğer herolarla da yaparsın. Lee, J4, Seju, Zac gibi herolarsa kaçarsın rahatlık göründüğün an ama Eve zaten oyunbaşı etkili, lanelere sürekli hareket düzenlemesi lazım. Onla zaman kaybedemez çok çabuk düşüyor. Bunu yapar mı yapar yine de rahatlıkla ama ninka gank olayından taviz verir. Sadece orman faktörünü nötrler rakipte görüş alarak.

Ayrıca Seju ultisi olmadan iş yapmıyor lafını cidden heroya hakaret olarak algıladım, knock up, slowu olan, tanklaştıkça hasarı artan bir heroyu sadece tek bir skille değerlendirmen çok basite kaçmış. Kaldı ki sadece ultisi ile iş yapıyor olsa bile stun effecti var. Snare, slow değil direkt sersemletme. Başarısız olsa biel slowu var. Var da var yani. Seju o kadar basit değerlendirilmemeli.

eve snowball herosu biraz latede de etkisiz değil hiçbir şey yapamasa bile karşı adcyi öldürür. sadece q+e o adcyi buharlaştırır. ama melee hero adcye ulaşana kadar ölür dersen de w flash ulti roketkemer var.
    trde KAHVEMDENAL var eve otp onun maçlarını izle ne demek istediğimi anlarsın

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Suppordle

quote:

eve snowball herosu biraz latede de etkisiz değil hiçbir şey yapamasa bile karşı adcyi öldürür. sadece q+e o adcyi buharlaştırır. ama melee hero adcye ulaşana kadar ölür dersen de w flash ulti roketkemer var.
    trde KAHVEMDENAL var eve otp onun maçlarını izle ne demek istediğimi anlarsın

O adc ye ulaşırken rakibin eli armut topluyorsa tamam dediğin doğru. Teklemek için de ap kasmak lazım doğal olarak burstundan ötürü ama bu durumda kırılgan oluyor bence tf ye girmeden görüş sayesinde adc yi bir noktada bulup indirebilir yine de ADC de boş değilse Eve nin işi gerçekten zor. Evelynn oynarken performansının üzerinde olman gerekiyor genel olarak. Ortalama bir ormancının oynamaması gereken bir hero. Şahşen önermiyorum, oynayan döktüren vardır dediğin gibi ama Evelynn in gap closerı olmamasıdan ötürü büyük sıkıntı yaşar TF den adamları aradan çıkarmak adına.

• Öncelikle nunu ve evelynn e çöp diyenler olmuş. Severek oynadığım iki hero. Evelynn'im zaten çok iyidir, çok severim. Evelynn latede düşmez siz yanlış build yapıyorsunuzdur. Evelynn useless falan kalmaz. Şu anda metaya girmemesi için bir sebep yok.

Nunu ise laning sırasında lanelere gidip adama 2 tane e atsa o lane i kazandırır fazla bir şey yapmasına gerek yok. Nunu ultisiyle de güzel alan kontrolü, rakibi bölme, savaştan çıkma gibi özellikler verir. Top lanede hatta mid lanede oynandığında zaten çok güçlü bir laning herosu. Ama yine de lane oynamanızı önermiyorum. Oyun bilgisi gerektirdiği doğrudur, random oynarsanız bir işe yaramaz.

• Öncelikle yanlış anlaşılmasın bu mesajı aşağılamak vb. amaçlı yazmıyorum.
    Gold elodasın ne adam gibi adc koruyan destek var ne de kite yapabilen adc. Hadi diyelim bot preler ve sup adsinin yanından ayrılmıyor adc aç gözlülüğü diye bir şey var o adam 2 minyon fazla keseyim diyecek. Eğer yeterince hızlı burst atarsan o adamın yanındaki destek tepki veremeden adc ölür. Yüksek eloda eveye flash yerine ignate/exh alındığı oluyor sende almaktan çekinme. Hala evenin çöp olduğunu düşünüyorsan oynayamıyorsundur ona diyecek sözüm yok. İyi forumlar ^^

• Motor mübarek motor.
     Sizce oyunun en çöpü
    Edit: Gragas ile daha iyisi de yapılabilir ama Stealth <3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Damenda -- 29 Ağustos 2016; 19:47:15 >
  • quote:

Öncelikle yanlış anlaşılmasın bu mesajı aşağılamak vb. amaçlı yazmıyorum.
    Gold elodasın ne adam gibi adc koruyan destek var ne de kite yapabilen adc. Hadi diyelim bot preler ve sup adsinin yanından ayrılmıyor adc aç gözlülüğü diye bir şey var o adam 2 minyon fazla keseyim diyecek. Eğer yeterince hızlı burst atarsan o adamın yanındaki destek tepki veremeden adc ölür. Yüksek eloda eveye flash yerine ignate/exh alındığı oluyor sende almaktan çekinme. Hala evenin çöp olduğunu düşünüyorsan oynayamıyorsundur ona diyecek sözüm yok. İyi forumlar ^^

Fazla bos laf ayrilik getirir muhabbetimiz bu kadarmis demek ki.

Diger jungler a oranla vasat ötesi dedikce inatla belden asagiya vuruyorsun. Bir de cok basitmis gibi sunu yapsan adc teklersin diyorsun. Hani halamin bıyıkları olsa hesabi

Neyse fazla teorik sifir pratigi doğurur. Sen lafla dov herkesi dedigin şekilde.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.