Benim P880 daha çok hoşuma gidiyor ama FZ7 dede titreşim engelleme ve 12x optik zoom var ama zoom manuel degil Shutter cevresindeki halka ile.
Lumixin Özellikleri çok daha vazfa Ve Wide (16:9) Video çekebiliyor. Sadece ISO400 değerinde biraz kumlama yaptığı söylenmiş onun dışında iyi gibi görünüyor?
Sizce P880mi Yoksa Lumix FZ7 mi???
Saygılarımla MiNiK_eŞeK.
panasonic leica lens kullanıyor bence bir kez daha düşün
p880 de Schneider kullaniyor ama cok tiptis gercekten hic ergonomik degil panasonic leica kullaniyor ama ne kadar leica tartisilir valla yani o ust duzey leica lardan degil sadece ismi var ben olsam fz7 yi alirdim ele oturmasi falan cok iyi menuleri kolay elime alip incelemistim baya kucuk ve cok sirin derli toplu bir makine ama fotograf kalitesi hakkinda fazla bir bilgim yok
Teşekkürler arkadaslar birazdan Panasonic Almaya gidiyorum. Sonucta Fokus halkası olmasada manuel olarak netlik ayarı var Panasonic te umarım beklediğim gibi bir makine çıkar...
Yardımlarınız için tekrar teşekkürler.
Saygılarımla MiNiK_eŞeK...
Dostum FZ7 16-9 çekiyor demişsin ama Kodak P880 de de 24 MM geniş açı var hiç bir SLR Like de yok R1 hariç ayrıca geçenelerde burada bir örnek vardı gece çekimleri Panasonic Fz30 du galiba rezmen çuvallamıştı en iyisini de P880 vermişti bana göre
Kodak daha iyi bana göre Panasonic SLR like de hiç bir işe yaramaz adamlar hala 35 mm objektif kullanıyorlar en az 28 MM koymaları gerekli Zoom olayı dışında bir artısı yok Fz7 nin
Ayrıca Kodak da 2/3 inç sensör var Fz7 den daha büyük daha iyi İSO performansı var Fz7 de anti blur özelliği var mı bilöiyorum ama olsada netlikte biraz kayıp yaşatıyor
KODAK P880
quote:
Orjinalden alıntı: Carmelo_Anthony
Dostum FZ7 16-9 çekiyor demişsin ama Kodak P880 de de 24 MM geniş açı var hiç bir SLR Like de yok R1 hariç ayrıca geçenelerde burada bir örnek vardı gece çekimleri Panasonic Fz30 du galiba rezmen çuvallamıştı en iyisini de P880 vermişti bana göre
Kodak daha iyi bana göre Panasonic SLR like de hiç bir işe yaramaz adamlar hala 35 mm objektif kullanıyorlar en az 28 MM koymaları gerekli Zoom olayı dışında bir artısı yok Fz7 nin
Ayrıca Kodak da 2/3 inç sensör var Fz7 den daha büyük daha iyi İSO performansı var Fz7 de anti blur özelliği var mı bilöiyorum ama olsada netlikte biraz kayıp yaşatıyor
ben olsam ikisini de almadım:) eğer ikisinden biriyse panasonic daha iyi.yeryüzünde samsung pro815 ten daha başarısız bir makine varsa o da kodak p880 dir.
ama o sınıfta fuji 6500fd çok daha mantıklı seçim olur....resim kalitesi iyi, iiso duyarlılığı da çok iyi.
yukarıda verdiğim linklerde 3 sene önceki sony h1 ve 2 sene önceki canon s2 nin p880 ve fz7 yi nasıl tokatladığını görebilirsiniz....