Bildirim
Sizce pc'yi en çok hangi oyun kasar??
Amazon.com.tr: Crocs Ürünlerinde Sepette %20 İndirim promosyon
https://www.amazon.com.tr/promotion/psp/A2T3EGTPRK0CVZ?ref=psp_pc_cart_collapse
6 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Benim pc yi ençok oblivion kasdı -
şu an en fazla kasan g.r.a.w. heralde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 21 Haziran 2006; 22:57:22 > -
F.E.A.R , DOOM 3 geliyor ilk aklıma. -
[Deleted by Admins] -
Mario -
quote:
Orjinalden alıntı: SaintAngel
Yağ satarım, bal satarım./>
Bilgisayarla oynarsan kasar tabi/> -
mame32 -
süper mario -
[Deleted by Admins] -
Hadi Ustanin Mezarina Git
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: ssaamm
quote:
Bilgisayarla oynarsan kasar tabi/>
Evet bilgisayarda oynanıyo duymadın mı?/>Klasörlerin etrafında dönüp birinin içine word belgesi atıyosun.. Sonra ilgili klasör seni masaüstünde kovalıyo.. Maksat wordü senin sırtına vurmak../>Enteresan bi oyun tabi. Pek tavsiye etmiyorum./>
-
quote:
Orjinalden alıntı: Dexoy
Arkadaşım pc topladı bugun deneme yapıcaz ben ne zamandır oyun piyasasını takip edemiyorum şu an en cok kasıcak oyun ne??
oyunlar sistemine göre kasar.sistemin ne? düşük sisteme göre oyun var yüksek sisteme göre oyun var hangisi?sistemini yazarsan oyuna göre bir fikir verebiliriz. -
valla benim bilgisayarı her oyun kasıo...
-
Mayın tarlası....
Mayın patlama efektlerinde bilgisayarı kasmamak için güçlü bir ekran kartı gerekir... -
Sana yüksek çözünürlüklü, HDR, AF, Ati vga varsa AA sona dayanmış bir Oblivion ilaç gibi gelir. Ama bence deneme, arkadaşının moralini bozma. -
ya bnm pc doom3 u kasmıyo hiç bi oyunu kasmıyo ama most wan. i kasıyor ya nedenı nı bı anlamadım gitti -
64 kişi lik online battlefield oynasın arkadaşın bakalım ne oluyor
2gb ram yetmedi benim -
f.e.a.r benimkini şuan bu kastı ama başka kasan daha denk gelmedi -
quote:
Orjinalden alıntı: musAKka
Sana yüksek çözünürlüklü, HDR, AF, Ati vga varsa AA sona dayanmış bir Oblivion ilaç gibi gelir. Ama bence deneme, arkadaşının moralini bozma.
HOCAM SENİN SİSTEMDE BU OYUN NASIL ÇALIŞIYOR ? -
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: ssaamm
quote:
Bilgisayarla oynarsan kasar tabi/>
Evet bilgisayarda oynanıyo duymadın mı?/>Klasörlerin etrafında dönüp birinin içine word belgesi atıyosun.. Sonra ilgili klasör seni masaüstünde kovalıyo.. Maksat wordü senin sırtına vurmak../>Enteresan bi oyun tabi. Pek tavsiye etmiyorum./>
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X