Şimdi Ara

Sizce piyasanin CANAVARI hangi dizustu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bir tane Msi gt780 aldim. Almaz olaydim dedim. Beni dizustunden sogdurdu desem yeridir. Bugun yarin garantiye yollayacagim. Buyuk ihtimalle degisecekler yalniz stoklarda yok. Para iadesi olur. 4,200'e almistim. Bundan fazla ya da dusuk. Sizce hangisi piyasanin canavari hangi dizustudur ? Bana bu konuda biraz tavsiyede bulunabilir misiniz ? Cunku yeni alacagim dizustunde de bu tur sorunlar yasamak istemiyorum. Yasarsam da dizustu kullanacagimi dusunmuyorum. Bunun icin bana adam akilli dizustuler onerir misiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Gray_ -- 27 Ekim 2011; 12:22:29 >

• kullanım amacınız nedir? ona göre bir model önerelim. Benim kişisel görüşüm bir laptop'a o kadar para verilmesi doğru değil
  • Kisisel kullanim amacim o kadar genis yelpazeli birsey degil Bu sene bilgisayar muhendislgi kazandim onun icin almak istiyorm aldm da zaten belirttgm gbi de cok pisman oldum. Mezun olana kadar bana sorun yaratmayack dizustu istyrm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MurtazaAtay

Arkadaslar bir tane Msi gt780 aldim. Almaz olaydim dedim. Beni dizustunden sogdurdu desem yeridir. Bugun yarin garantiye yollayacagim. Buyuk ihtimalle degisecekler yalniz stoklarda yok. Para iadesi olur. 4,200'e almistim. Bundan fazla ya da dusuk. Sizce hangisi piyasanin canavari hangi dizustudur ? Bana bu konuda biraz tavsiyede bulunabilir misiniz ? Cunku yeni alacagim dizustunde de bu tur sorunlar yasamak istemiyorum. Yasarsam da dizustu kullanacagimi dusunmuyorum. Bunun icin bana adam akilli dizustuler onerir misiniz ?

Türkiye ürünlerinde mı bır sorun cıktı bu modelın anlamadım gitti, benımki cok iyi bir sekilde calısıyor ve hıcbır sıkıntısı yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: met-od

Türkiye ürünlerinde mı bır sorun cıktı bu modelın anlamadım gitti, benımki cok iyi bir sekilde calısıyor ve hıcbır sıkıntısı yok

Yok hocam benimkide yurtdisinda geliyor hatta klavyesi dahi ingilizce Q ama ne olduysa artik aletten bir turlu randiman alamadim cok pismanim gerkcten blu ray acilmiyor ya boyle bir sacmalik mi olur tusa dokunuyorum dokunuyorum acilmiyor. Yollayip kurtulacagim. Bu arada sizinki ssd'li mi ?
  • Al sana CANAVAR
  • O cihaz kesmediyse seni Alienware'dan aşağısı kurtarmaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: MarcusAntonius

Al sana CANAVAR

Kardes bu canavardan da ote birsey ama 18.4" en az 5 kilogramdir. Bunu alan adam tasimasini saglamak icin bir de hamal tutmali bence :D Ayrica ogrenciyiz dedik is adami degil. Fiyata bak sana 7.595$ :D

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.