Şimdi Ara

Turbox bilgisayarlar nasil cesur ve atom bilisim nasildir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
7.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bunlarda 300 liradan 1000tlye sistemler bulunmakta cokmu kotu parasini hicmi haketmiyor su an durumum yok torrent yapio 1080p video izlerken bi yandan intermet gezinme v,s yapicam cok aman aman oyunlar acmam ama is gorurmu nasildir max butce 700tl

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Turbox ve Atom Bilişim: Bilgisayar Sektörünün Önde Gelenleri

Turbox ve Atom Bilişim, bilgisayar sektöründe güvenilir ve yenilikçi çözümler sunan önde gelen şirketlerdir. İşte bu iki şirketin öne çıkan özellikleri:

Turbox Bilgisayarlar

• Türkiye'nin önde gelen bilgisayar üreticilerinden biridir.
    • Geniş bir ürün yelpazesi sunar, masaüstü bilgisayarlardan dizüstü bilgisayarlara ve oyun bilgisayarlarına kadar.
    • Ürünleri, yüksek performans, dayanıklılık ve uygun fiyatla bilinir.
    • Müşteri memnuniyeti ve satış sonrası desteğiyle sektörde saygı görmektedir.

Atom Bilişim

• Bilişim teknolojileri alanında uzmanlaşmış bir sistem entegratörüdür.
    • Özel ve kamu kurumlarına bilişim altyapıları, yazılım çözümleri ve danışmanlık hizmetleri sunar.
    • Güvenilirliği, teknik uzmanlığı ve yenilikçi yaklaşımıyla tanınır.
    • "Atom Bilişim güvenilir mi?" sorusuna verilecek cevap olumlu yöndedir, şirket sektördeki itibarı ve referanslarıyla güvenilirliğini kanıtlamıştır.

Turbox bilgisayarları dayanıklı ve uygun fiyatlı seçenekler arıyorsan, Atom Bilişim ise güvenilir ve yenilikçi bilişim çözümleri ihtiyacın varsa doğru adres olacaktır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Hepsi çok kötü, kuruş kaptırmamak lazım o adamlara.
  • 700 tl biraz daha ekleme ile apu sistem toplanır hocam o sistemleri anakartlar olsun her konuda en kötüsü oluyor tamir görmüş parçaları 0 diye koyabiliyorlar
  • Oradaki sistemlere bulaşmayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tamam abi bulaşmayın güzel konuşuyorsunuzda Allahını seversen bu fiyata nerde bulucam bakarmısın 2.el bile olsa 6 ay garantisi var mal ortada yani bakın abi bunlar 2. l 184tl bile var

http://www.atombilisim.com.tr/page.php?act=kategoriGoster&catID=51&markaID=0&orderBy=fiyat%20asc
    sıfır dıye satılanlar bakın

http://www.atombilisim.com.tr/intel-p4600-cift-cekirdek-4gb-1600mhz-ram-320gb-hdd-masaustu-bilgisayar-urun2043.html

1600mhz li ram var bu pcde 470 falan

• Updateman kullanıcısına yanıt
    O zaman seçim size kalıyor.
  • Turbox pclerde genelde bozuk parçalar tamir edilip kullanılıyor. Hatta refurbish deniliyor. Refurbished işlemci yazıp aratın yorumları ve mantığına bakın içinize sinerse.

Bu biraz da çıkma taksi alınır mı demek gibi. Alınır ama ne zaman bir araba masrafı çıkarır belli değildir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çoktandır bakıyorum bu pclere arkadaşlar. Çoğunluk çöp demiş. Ben şu ana kadar 2002'de topladığımız pcyi upgrade ede ede idare ettim. Varın siz düşünün. Oyun çok oynamam CS 1.6, Age Of E. ya da nfs ancak... Daha çok web tasarımı kodlama vs. ilgilendim ilk aldığımdan beri. Şimdi P4 2.66 1gb ram ve 256mb ekran kartı ile idare ettim. Maluunuz artık XP de bile donmalar takılmalar var internete girerken bile.

Şimdi bir pc toplamak istiyorum. Bana 1200 tl civarı limitinde bir sistem önerir misiniz...

Ya da şu i5 işlemci Turboxlardan alayım mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Knight-Rider -- 11 Ağustos 2017; 15:47:21 >
  • Knight-Rider kullanıcısına yanıt
    turbox çöp kardeşim i5 dediğini 1.nesil ve önceden kullanılmış parçalardan veriyorlar bendeçok beğendim ama gerçek bu git bak ben pc mi bir bilgisayarcıdan aldım ve fena değil sende bir bilgisayarcıdan 2. el veya 0 olarak alabilrsin
  • Knight-Rider kullanıcısına yanıt
    Bu sisteme ilerde (maksimum)i7-7700 takabilirsiniz.

Bu soketin önü artık kapalı(bu bütçeye bu kadar oluyor) ama grafik performansı olarak yukarıdaki intel sistemden daha iyi. PES-FIFA-CS GO sıkıntı olmaz. Biostan ramlerin XMP profilini 2400 MHz olacak şekilde ayarlarsınız(Nette nasıl yapılacağı videoları var).

Günlük kullanımda hızlı olsun diye 128 GB SSD koydum. Eğer depolama alanına ihtiyacınız varsa SSD yerine 1 TB WD(WD10EZEX) veya Seagate(ST1000DM010) 7200 rpm harddisk eklersiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: a-f-h

Bu sisteme ilerde (maksimum)i7-7700 takabilirsiniz.

Bu soketin önü artık kapalı(bu bütçeye bu kadar oluyor) ama grafik performansı olarak yukarıdaki intel sistemden daha iyi. PES-FIFA-CS GO sıkıntı olmaz. Biostan ramlerin XMP profilini 2400 MHz olacak şekilde ayarlarsınız(Nette nasıl yapılacağı videoları var).

Günlük kullanımda hızlı olsun diye 128 GB SSD koydum. Eğer depolama alanına ihtiyacınız varsa SSD yerine 1 TB WD(WD10EZEX) veya Seagate(ST1000DM010) 7200 rpm harddisk eklersiniz.

Çok teşekkür ederim. İkinci sistemde ekran kartı göremedim sanki ben mi farketmedim. Bu arada inteli tercih edip, ileride upgrde yapmak daha mantıklı geliyor sanki... Artık web tasarım, kodlama işi vs. de kalmadı hoş, sadece günlük kullanımda iş görecek. Bir de şimdiye kadarki sök taklarım hep intel oldu amd hakkında hiçbir bilgim yok. Tavsiyeleriniz için tekrardan teşekkürler.

• A8-7600 işlemcide R7 240'a yakın bir GPU var. GPU'nun rami sistem ramine bağlı olduğundan (hem miktar-biostan en fazla 2 GB ayrılabiliyor- hem frekans) ram frekansını 2400 MHz yapmanız(ramler 2400 MHz hızı desteklerse) grafik performansını da arttırıyor.

http://products.amd.com/en-us/search/APU/AMD-A-Series-Processors/AMD-A8-Series-APU-for-Desktops/A8-7600-with-Radeon%E2%84%A2-R7-Series/62
  • Bu ne arkadaşım, firma karalayacağız diye resmen bizimle dalga geçer gibi düzen kurmuşlar. Evet aynen böyle düşünüyorum. Zira konunun başında bilmem ne markasının bilgisayarı bedava alınır mı diyor, konunun en sonunda da muhtemelen rakip firma boy boy ürün ilanı giriyor.
    Kızmayın fakat ben bu konunun başından sonuna bunu gördüm.

Donanım Haber bu ne kardeşim, pazar yerimi burası. Bizim forum sayfamızı kirletmelerine nasıl izin veriyoruz.
    Gidin başka yerde birbirinizi pisleyin arkadaş. Varsa adam akıllı vereceğiniz bilgi, başım üstüne. Bana bir kelime öğretenin kölesi olurum demiş Hz. Ali. Bu hem forum kurallarımıza hem de ticaret etiğine muhalefettir.
    Admin gerekeni yapacaktır. Zira Donanım Haberi Yıllardır ayakta tutan o cu bu cu olmadan fayda vermesidir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.