Şimdi Ara

Sizce Polo mu Fiesta mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle kriterlerimi yazayım, sizden öneri bekliyorum:
    -Araç son çıkan modele görünüş olarak benzemeli, ufak makyajlar önemli değil.
    -2010 üstü modellere bakıyorum
    -Donanımı az çok iyi olmalı
    -Otomatik veya yarı otomatik olmak zorunda
    -Boya,değişen,hasar kaydı açısından olabildiğince temiz olmalı.
    -Yakıt tüketimi konusunda üstünde yoksa LPG taktırmak istiyorum. Dizel denk gelirse fiyatı 3-5 bin TL esnetebilirim
    -Bütçe max. 40.000 TL

Bu kriterlerde araç bakınıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koraygs -- 13 Kasım 2015; 2:36:21 >

• Ford araba felan değil. Dönüp bakmam bile. Poloya da o parayı vermem.

Honda Jazz veya Toyota Auris öneririm o fiyata.
  • ikisi arasında polo derim. ama o sınıfta i20 en iyi tercihtir.
  • Hocam 1.3 Auris bakabilirsiniz.C segmenti olmasının da avantajını yaşarsınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Polo içeri su alıyormuş ama yinede siz bilirsiniz.

• max 40 binse 2012-2013 fiesta titanium x alırım çünkü poloda o paraya 1.2 tdi trendline gelecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gkhn2355

Polo içeri su alıyormuş ama yinede siz bilirsiniz.

yıl olmuş 2015 böyle bir şey olabilir mi? Şakanın da zamanı var hocam:D

Bu arada Jazz zaten düşünmüyorum, tipi hoş değil. Üretimi devam ediyor mu bilmiyorum.
    Auris 2013'te yeni kasaya geçti, yeni kasalarının fiyatı çok daha yüksek 48.000 falan.
    i20 çok düşündüm; 2015'te kasa değiştirdi, 2014'lerin tipi hoşuma gitmiyor arka far çok kötü,ayrıca ne bileyim Hyundai'ye içim ısınmadı hiç ya.

Polo Comfortline 1.4 bu fiyatlara bulunuyor, aynı şekilde Fiesta Titanium X de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koraygs -- 12 Kasım 2015; 10:53:52 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    megane mı clio mu?
    6 yıl önce açıldı
    Fluence mi Fiesta mı?
    11 yıl önce açıldı
    İbiza mı punto mu?
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam dizel mi benzinli mi? Düz mü otomatik mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: ugurr10

Hocam dizel mi benzinli mi? Düz mü otomatik mi?

haklısınız hemen kriterlerime ekleyim, gözden kaçmış.

Bir de performans açısından görüş sunulursa sevinirim, yani 1.4-1.6 olayı ve tabi dizel daha farklı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koraygs -- 12 Kasım 2015; 11:08:50 >
  • koraygs K kullanıcısına yanıt
    Hocam şaka değil.Bakarsanız bir kaç gün önce konusu açıldı.Hatta aynı şey golf te de var denildi.Bakabilirsiniz.

• "Az çok donanımlı olsun" demişsiniz ve polo demişsiniz. Polo ve donanım birbirine zıt şeyler...

• Tipine bakarak araç alınmaz. Tipi iyi olsun diyorsanız mercedes veya bmw felan bakmalısınız.

Ayrıca donanım olarak en dolu paketi o fiyat aralığında sadece jazzda bulabilirsiniz.
  • Kia rio bakabilirsiniz fiyat aralığınızda dizeli var. Donanım olarakta baya dolu bir araç

• ya şimdi hız sabitleyici yokmuş mesela, çok dert değil ya da sis farı olmasa da olur benim için. Tipine bakarak tabiki araç alınır içime sinmeden nasıl kullanabilirim bu benim görüşüm, ben de Mercedes BMW isterim ama bütçede üst limit koydum nasip olursa ilerde inş. alırım. Kia 2.elde tutulmuyor, düşünmem.
    Polo vs. Fiesta görüş alayım lütfen.
    Bu arada vw'in bu içine su alması ve dizelle ilgili çıkan haberler için ne düşünüyorsunuz.
    Yorumları eksileyip sayfanın altını dolduranlar, kendi yorumlarıyla katkıda bulunurlarsa daha iyi olur diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koraygs -- 12 Kasım 2015; 15:08:01 >
  • FORD ARABA DEĞİL POLONUN YÜZÜNE BAKMAM .... AURİS ÖNERENLER VE İ20 ÖNERENLER Mİ ?
    Yahu siz şaka mısınız ? İ20 bu haliyle bile çok itici. Hocam FİESTA ALINIR DA BİNİLİR DE B SINIFININ LİDERİ BENCE. (Corsa kullanıcısıyım.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: NZM_TURKEİ

FORD ARABA DEĞİL POLONUN YÜZÜNE BAKMAM .... AURİS ÖNERENLER VE İ20 ÖNERENLER Mİ ?
    Yahu siz şaka mısınız ? İ20 bu haliyle bile çok itici. Hocam FİESTA ALINIR DA BİNİLİR DE B SINIFININ LİDERİ BENCE. (Corsa kullanıcısıyım.)

Hiç şaşırmadım, corsa kullanan birisinden vw ye övgü beklemek saçma olur :) Birde fiestaya b sınıfında lider demek, vallaha helal olsun . . .
  • hocam ben volkswagen kullanıcısıyım o fiyata ne kadar dolulukta araç bulabilirsiniz bilmiyorum ama Fiesta yerine Polu yu tercih edin derim yolda bırakmaz. 40.000 civarında 2012 polo comfortline bulabirsiniz . Alırken acele etmemenizi tavsiye ederim
  • Yahu ben anlamadım bşr kısım fiesta çok iyi derken diğer kosım yerden yere vuruyor.

1.0 çok iyi diyen var diğeride 1.6 otomatiği daha iyi diyor.

Ben fiesta alacağım ama bu yorumlar kafamı karıştırdı.

Otomatik bşr araç için param fiestaya yetiyor.
    Görünüşü donanımıda iyi bence.

1.0 ile 1.6 arasında kaldım şimdide.

Bşraz tarafsız yorum yapsanız sonuçta para ne sizin ne bizim cebimize giriyor seviyorsunuz diye markaları zengin edince bir şey değişmiyor.

Bize tarafsız bir yorum yapsanız.

• Hemen hemen ayni segment de ayni bütçe ile arac arıyorum.yaris cvt-fiesta powershift-polo dsg-corsa otm. Arasinda kaldim.her birini ya galeride ya da bayide inceldim.corsa tork konvertorlu klasik otomatik.oldukca yüksek yakit tuketimlerinden bahsedildi.ici geniş ancak ön göğüs yapisini pek sevmedim o yuzden eledim.polo genelde donanım daha dusuk ve dsg korkum yüzünden bulasamadim.yaris hoşuma gitti göründüğünden daha genis.makyajli kasasinin fiyati korkunc yuksek.fiesta ya gelince ici özellikle arkasi biraz kasvetli gibi ama arkada oturan düşünsün.1.6 powershift titanium oldukca dolu.42 k civarinda bulunabiliyor 2013 modelleri.donanim yuksek.lpg uyumlu.yol tutuş v.s konularinda referans gosteriliyor.powershift (cift kavrama) hakkinda olumlu konusanda var olumsuz konuşan da.benim ibre fiesta 1.6 titanium powershift e doğru kaymaya basladi....

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • PekI soru formatını biraz değiştirşek mesela Polo nun Fiesta ya göre ne gibi artıları var sizce?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.