Bildirim
Sizce pspmi Satmalımıyım????
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
uygun kırılabilen slimlerden bulursan ve fazla zarar etmiyorsan satabilirsin.. yine de biraz daha bekle derim ben.. -
6.37 versiyonu daha yeni çıktı. Nasıl 3 ay kullanabiliyorsun ki? Ayrıca şu an bu cihazı satarsan max 150 TL eder. Piyasa kırılan PSP dolu ve sıfır gibi kırılan versiyonlu 3000'ler 250 ye satılıyor. Kimse 50 lira az vereceğim diye aylarca psp'nin kırılmasını beklemez. O yüzden 150-180 arası satabilirsen hiç durma hemen sat. Ayriyetten PSP2 de yakında piyasada olacak. Tüm bunları gözönünde bulundurursak elindeki PSP'nin değeri oldukça düşük. Eminim diyorsundur şimdi daha bu cihaz 3 aylık, 300 den aşağı asla satmam diye. Ama dediğinle kalırsın üstadım. Gerçekler... Dipnot olarak belirtmek gerekirse bende kendi PSP'mi 175 TL'ye almıştım kırılmayan versiyonlu olarak. Ve ayrıca PSP 2000 ve 3000 serisi zaten slim (ince)'dir. 2000 serisi almalımıyım demen daha doğru olacaktır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [C_a_N_e_R] -- 27 Ocak 2011; 21:15:59 > -
tmm ama çok abarttın caner o kadarda az etmez -
quote:
Orijinalden alıntı: smile61
tmm ama çok abarttın caner o kadarda az etmez
Satışa çıkar hep beraber görelim kardeşim -
Bir sürü araştırma yaptım yok psp 2 fln psp go daha yeni çıktı ne psp2si. -
ben olsam beklerdim.. satma dursun bekle az 6.37 de kırılır er geç merak etme.. 6.36 çıktıktan 3 gün sonra kırılmıştı.. -
ulan ilker burak sen ne iyi adammışsın :D yorumun için saol bekliyeceğim.. -
quote:
Orijinalden alıntı: smile61
Bir sürü araştırma yaptım yok psp 2 fln psp go daha yeni çıktı ne psp2si.
Dalga mı geçiyorsun?
http://www.donanimhaber.com/tm.asp?m=46286109
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [C_a_N_e_R] -- 27 Ocak 2011; 22:15:44 >
-
Arkadaşım sen en iyisi bekle.6.37 de kırılır en yakın zamanda. -
psp2'ye daha 1 yıl var ayrıca kırılması şunu bunu derken bu süre 2 yılı veya daha fazlasını bulabilir.. sen en iyisi biraz daha bekle belli olmaz çat diye kırıverirler 6.37'yi ;) -
yorumlarınız için saolun bekliyorum...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X