Şimdi Ara

Sizce Atılırmıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
0
Favori
2.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaw beyler okulun 5. günü(cuma)bilgisayar labaratuvarında çocuk bana süt çocuğu fln dedi
    2 ders sonra çocuğa gel lan kim süt çocuğu görelim dedim ve yumruklamaya başladım
    bayağı bir geriye gitti çocuk o arada arkasında sıra vardı onu üstünden yuvarlandı ve düştü bende o ara gene vuruodum. ve çocuğun yanağı açıldı sizce atılırmıyım
    müdür yarımcısı dilekçeyi yazın direk atalım dedi.
    ama diğer yardımcı oğlum neden yapıuosun %90 atılırsın dedi ama bundan sonra böyle şeyler yapma dedi hem atılcam gibi hemde atılmıcam gibi konuştu.
    sizce durum ne olacak yaw

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 23 Eylül 2007; 12:26:59 >

• yedin tekmeyi iyi b.k yemiin
  • kesın atılırsın gecmıs olsun
  • %100 atılırsın okul disiplinliyse söliyim sana,ah be kardeşim o kadar da vurmasaydın ya
  • uzaklaştırma alırsınız herhalde
  • Valla en iyi ihtimalle 5 gün ban yersin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİZCE DURUMUM NASIL
    6 yıl önce açıldı
    Sizce alınır mı?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Valla böyle durumlarda kavga çıkmasını anlarım ama bu kadar da ileriye gitmek...Şimdiden geçmiş olsun;büyük ihtimalle okuldan postalanacaksın.Ayrıca bu çocuğun velisi gelince ne hesap vereceksin bunlara ve ailene,şimdiden düşünmeye başla.
  • Oha o kadar dövülür mü ya Bare izin verseydin ilk o vursaydı sonra sen abansaydın o suçlu olurdu
  • merak etme ilk olayinsa atilmassin ama bellide olmaz daha once bole islere bulastiysan okul yonetimi senden kurtulmak istiosa bilemem
  • Kavga etmeyi bi b*k sanan gençlere ders olur...
  • Valla ben çocuğun tekini törende dövdüm bişey olmadı
  • ya nereye atılırsın biz burun kanatınca birşey olmuyordu sen yanak patlatmışsın en fazla sicil ine birşeyler yazarlar o kadar ama okuldan atılmazsın
  • ilk olaylarda Affediyorlar ama bidaha yaparsan Şut!
  • quote:

Orjinalden alıntı: mrsPR1EST

bu arada
    endüstri meslek lisesi

direk atarlar
  • Atıldın

hayatın bitti

askerliğe giremiyom

polisliğe giremiyom

öyle kolay dükkan açamıyorsun

memur olamıyorsun

Bir çok iş yeri sicilini görünce almıycak

Acı ama gerçek
  • quote:

Orjinalden alıntı: SabroN

Atıldın

hayatın bitti

askerliğe giremiyom

polisliğe giremiyom

öyle kolay dükkan açamıyorsun

memur olamıyorsun

Bir çok iş yeri sicilini görünce almıycak

Acı ama gerçek

oh bunları görünce senin yerime kendimi kodum

sonuç :

• Git çocuktan, çocuğun ailesinden özür dile. Hastane masraflarını üstlen . aklıma başka birşey gelmiyor..
  • Kabadayılığın Sonu Herkese İbret Olsun!
  • bende sınıfımızda kızı dövmüştüm ama %100 kız haksızdı tüm sınıfın dilekçelerini aldılar.Kız haksız olmasına rağmen az kalsın atılıyordum.Ama gittim söz verdim hocaya sene sonuna kadar hiç bir şekilde benden şikayet duymayacaksınız diye.Sonra disiplin kurulu idafemi aldı.Çağırdı o kızı aranızda anlaşın barışın dedi.Eğer bundan sonra sınıfta ikiniz yüzünden en ufak bir tartışma olsun hemen atılırsınız dedi.Bende gittim kızdan özür diledim o da benden diledi:D Kız pek sağlam bi kız değildi.Benim ayağımı sıraya sıkıştırdı bende onu sıkıştırdım.sonra o sıradan çıkarken al o sırayı dötü..ne sok dedi.Bende dedim ki senin döt.... ne giren girmiş zaten dedim.Sonra bunun surat birden değişti.Tüm sınıf bize bakıyor beni itelemeye çalıştı üzerime geldi.Ben buna bir geçirdim.Bi baktım ağlayarak çıktı sınıfdan.Sonra şikayet falan etmiş işte.Ben cem hiç bir şey yapmadım dedi.O kendisi bana saldırdı ve küfür etti dedi.Sonra tüm sınıftan dilekçe aldılar.3 kız onun tarafında ifade verdi.Diğer tüm sınıf benim lehime.Aileleri falan çağırıyorlar.Karşılıklı konuşturuyorlar.O andan sonra bir daha kimseyle kavga etmedim.Zaten 1 ay falan kalmıştı.

Bence git disiplin kurulu ile konuş.Bir daha böyle bir olay yaşanmayacak de.Söz veriyorum de.Arkadaşlarımın arasında gururumu incitti falan de.bence affedilirsin.İnşallah seni seven hoca vardır okulda yoksa biraz zor görünüyor.

Ayrıca arkadaşlar benim kavga ettiğim kız okul bitiminde kocaya kaçtı.Kaçma sebebi hamile olması şimdi bi erkek çocuğu varmış.Geçen ay öğrendim.Çok güldüm ya.Kız okulda rekor kırdı. Tam 47 kişiyle çıktı.Liste yapıyordu.
    konu dışına çıktım galiba biraz

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.