Şimdi Ara

Sizce Atılırmıyım? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
0
Favori
2.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • abi ole bi anlatmısın ki adamın yanagı acıldı ne demek baltayla vursan acılır ancak hapse girersin ben atılmayı bırak 5 yıldan başlar
  • takma kafana ben bı cocugun kolunu kırmıştım ilk once Atılcaksın felan dıye getırdıler mudurun yanına 4 5 saat orda bekledim. 2 3 gun nerdeyse komple mudurun yanındaydım sonra cuma gunu geldi 2 gun tatil girdi araya 2 gun tatil gectikden sonra bi daha olmasın dıye sınıfa yolladılar. :)
  • off bi kavgada okuldan atılınmaz o kadar kolay değil. siciline işlerler o ayrı konu bi hafta da uzaklaştırma yersin.

Seni korkutmaya çalışıolar bi daha yapma diye için ferah olsun
  • Cocugun anası babasıyla konuşcan , müdürle fln konuşcan yalvarcan .
  • bişey olmaz kavgaya devam
  • Ya amma büyüttünüz bişe olmaz, en fazla çocuğun anası babası gelir aileler arasında konuşur falan eğer ciddi anlamda yaralandıysa. Okula ne ayrıca? o seni ezmeye çalışmış sende onu ezmişsin bu kadar basit. Bizim lise zamanlarında yoktu böle acaip maddeler disiplin falan. Tek ceza hoca kulağını çeker en fazla laf söler bilmemne vs. Ha öğretmenlerden birini döversen o zaman direk atılıyordun işte
  • Sen ne diyorsun?Biz okul içinde 20 kişi 2 kişiye daldık.Tabii çömdük o vakitler çocukları tenhada kıstırdık(Sonra onlarda beni tenhada kıstırdı bir posta dayak yedim)Çok feci dövdük.Yani Lise2 ler ile çömlerin kavgasına döndü olay.1 yıl boyunca ortam gergindi tabii.Herneyse...Biz dövdük iki çocuğu.Arkadaşları falan geldi.Dövdükten sonra müdür yardımcısı 40-50 kişiyi(biz dahil)yanına çağırdı.Biz bir de orda kavga edecektik zaten.Onlar bize iftira atıyordu biz onlara iftira atıyorduk.Cuma günüydü.Öğle arasında kavga etmiştik.Hoca yanına çağırdında ceketsizdik biz.Diğer taraf ceketliydi.Biz ceketsiz olduğumuz için hoca bize biraz kızdı sonra yolladı pazartesi görüşeceğiz diye.Diğer kısma kınama cezası verdi zaten onların cezaları varmış.Pazartesi okula hepimiz tırsarak gittik ancak birşey olmadı.Sadece ceket yüzünden disiplin kurulundan sicile işlenmeyecek şekilde uyarı aldık.

Kavgaya karşı bir insanımdır.Ben şans eseri ceza almadım ama alacağım diye argo tabirle"3.5 attım"

Senin olayda da en fazla 2-3 gün uzaklaştırma alırsın ki o da çook zor bir ihtimal.Yani yazılı uyarı alırsın.Siciline de işlerler muhtemelen.

• bizim okulda bı tane cocuk okul dışından birini bıçakladı diye atıldı.. bacagından bıcakladı yatmadan cıktı sana ne olur bilemem
  • gecen sene okulun son son haftasının basıydı bı cocuk bıttı okul dıye anadolulardan bırını dovdu cocugun kası acıldı son hafta falan dınlemeyıp postaladılar dıplomayı aldımı bılmıyorum
  • yaw kişiye göre değişir dostum ben bir kızı dövsem bile benim haklı olduumu bilriler ama kızı dövdum diye laf ederler tabide bi ceza verceklerini sanmam en fazla korkuturlar beni ama serseri bi tip yapsa troubleshooting yada headshot
  • sözlü uyarı-yazılı uyarı-3gün-1 hafta-tastiknamedir sıra ilk seferde bişe olmaz sadece mimlenirsin bişe olsa senden bilirler bi kavgada adam mı atılırmış
  • quote:

Orjinalden alıntı: cem409

quote:

Orjinalden alıntı: fox_w

quote:

Orjinalden alıntı: SabroN

Atıldın

hayatın bitti

askerliğe giremiyom

polisliğe giremiyom

öyle kolay dükkan açamıyorsun

memur olamıyorsun

Bir çok iş yeri sicilini görünce almıycak

Acı ama gerçek

sallama lan

neyi sallama bana da böyle söylediler.Öss sınavı hakkında da bir şeyler söylenmişti

Bunlar lisedekiler.. Arkadaş sanırım 8. sınıf okuyor ve ilköğretimde okuldanb atılınca paşa paşa başka bir okula kayıt yaptırıyorsun, çünkü ilköğretim zorunlu.. Lisede ise örgün eğitim dışına çıkarma cezası alıyorsun ki o zaman hiçbir okul kaydını kabul etmiyor, açıköğretim ya da akşam lisesinden başka şansın olmuyor..

• bende senden güçlüyüm illa yanağını mı yarmam lazım. allah akıl fikir versin. o çocuğun ailesinin yerinde olsam bitmiştin sen.
  • Bitmek ne kelime sanayiye zor aldırtırdım ben.Karşındaki et torbası mı senin?İnsana insan gibi davranmayı öğrenemeyenler için öyledir elbet.
  • Ben geçen sene 8. sınıftım bıtane çocuk vardı ne zaman görsem kafasında cevız kırıodum bıgun gordum cocugu bos anında bı caktım cocuk duvarın sıvrı yerıne geldı kafası yarıldı ondan sonra tuvalete falan goturdum butun okul oraya toplandı benım başımdan aşagıya kaynar sular iniyo cocugunda kafadan kanlar fıskırıo ben bittim ama birden ağlamaya basladım müdürün odasında oturdum sonra müdür falan yoktu indim aşagıya derse girdim din hocası vardı evladım keşke yapmasaydın düşünerek hareket edin falan dedi sonra beden hocası vardı o geldi dedi sınıfın değişcek ( Ne alaka diyebilirsiniz bi o aralar hababam sınıfıydın okulun en makara en haylaz sınıfıydık bırbırımızden ayrılmak dünyanın sonu gibiydi hep bunla tehdit ediolardı) ben agladım falan cinnet geçirdim sonra hiç bişi olmadı şimdi liseye gidiorum diyorum lan keşke disiplinden bu kadar kormasaydım ilkokuldakı disiplin neymişki anasını satıyım neler yapardım ben daha

• bende bu sene etmiştim.Lise son mat yazılısında.Disipline verdi hoca alta gerekçeleri yazıyorum

1.Yapılan sınava engel olmak(Cezası örgün egitimden çıkartılma)
    2.Kavga etmek.
    3.Dersin huzurunu bozmak.
    4.Aynı adamın derslerinde mp3 çalar dinlemek satranç oynamak falan fisman.

Ama kagıdımzı beyazdı allaha şükür.5 gün uzaklaştırma aldık 2 mizde.Korkma bişey olmaz.Savunmanı pişman oldugunu belli edicek bir şekilde yaz.Dayanamadım çok üstüme geldi falan ama pişmanım gibisinden yaz savunmanı.5 Gün uzaklaştırırlar.Korkma atmazlar o kadar kolay degil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psychonauts -- 23 Eylül 2007; 22:22:15 >
  • Bence gazetelerde sarı sayfaları okumaya başla Bence atılmazsın ama uzaklaştırma kesin görünüyo.
  • hiç bişe olmaz anenler çocuğun ailesiyle görüşsün

arkdaşımın burnunu kırdılar ama kıran çocuğa hiç bişe olmadı aksine ..tü kalktı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NonStop® -- 23 Eylül 2007; 23:21:33 >
  • Amma çok böyle konu açılıyor.Çok mu seviyor yeni nesil kavga etmeyi anlamadım ki?
    Gençler okuldan atılmak falan sizin için iyi bile olabilir diğer ihtimallerin olmadığı düşünldüğünde.Diğer ihtimal nedir diyeceksiniz sen ona yumruk atarken sıradan yuvarlandı dediğin gibi gitti kafayı sıranın kenarına vurdu.Beyin kanaması geçirmeyeceğenin hiçbir garantisi yok.Çıkarsın hakim karşısına ben böyle olsun istemedim diye derdini anlatırsın ama iş işten geçmiş olur.Yada felç olur.

Bu işlerin şakası yok genç kardeşlerim.Karın boşluğuna vurursun adamın apandisti patlar olan yine sana olur ellerim kırılsaydı da yapmasaydım dersiniz.Gözünün üstüne vurursun kör olur,kulağına vurursun sağır olur.Çok zorda kalmadıkça bu tip hareketlerden kaçının.Buradaki yaşı genç olan arkadaşlara bakmayın şöyle yap böyle et diyen.Bir hareketi yapmadan sonuçlarını düşünün ve sabırlı davranmayı öğrenin.

Bakın bu yazdıklarımı laf olsun diye de yazmadım.Avukatlık stajı yapıyorum bu vakaların hemen hepsiyle karşılaştım.Hemen hepsinin kavga nedeni de saçma sapan şeyler.Aman ha kendinize dikkat edin.Saygılar...

• ATILMIYORUM
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.