Şimdi Ara

Sizce Atılırmıyım? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
0
Favori
2.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Orda yanağı açılan çocuk kardeşiniz olsaydı? kuzeniniz olsaydı? yakınınız olsaydı? Bir de böyle düşünün...

Resmen öldürecekmişin çocuğu..
  • çıkışta halletseydin keşke
  • eğer olay anlattığın gibiyse yani ilk o sataşmışsa sadece uzaklaştırma alırsın (tabi bunu müdür onaylıyorsa) kesin atılırsın diyen arkadaşlar bi insanın hayatının karalanması bu kadar kolay bişeymi ???? müdür sana atılırsın derken senin gözünü korkutmak istemiş bidaha yapma diye
  • quote:

Orjinalden alıntı: Loop

Orda yanağı açılan çocuk kardeşiniz olsaydı? kuzeniniz olsaydı? yakınınız olsaydı? Bir de böyle düşünün...

Resmen öldürecekmişin çocuğu..

Allah allah o da artizlik yapmış
  • ulan daha ilk günden kim kaşıdı sizi de hemen kavgaya başladınız!!!
  • al işte noldu s.lağın birinin yüzünden atılmayla karşı karşıya kaldın

çıkışta kırsaydın kafasını bunu bilmiyormuydun
  • Bir yandan da haklısın çocuk sana artiz artiz laf edecek dayağı yiyince de bebeler gibi ağlayıp okuldan attıracak bak sen ...
    O zaman niye artistlik taslıyorsun aslında iyi yapmışsın ama sonun pek hoş görünmüyor bende sırf bu yüzden okuldan atılacaktım senin gibi ama hocalarım beni sever o yüzden uyarı aldım ama atılmadım artık kimseye bulaşmıyorum kolay kolay anca anama bacıma laf ederse o zaman okul mokul kalmaz ama bana istediği kadar sövsün umurumda olmaz artık uğraşamam öyleleriyle keşke sende öyle yapsaymışsın be karşedim bak durduk yere başını belaya sokmuşsun İnşallah birşey olmaz diyelim.
  • atılmazsın ama bence atılman lazım okul seni atmazsa bu işler nereye gider bi kaç kişi kurban olacakki diğerlerine ibret olsun orası okul arkadaşım sana süt çocuğu vs. dedi diye kendine hakim olamıcaksan hiç bulaşmıcan bu işlere direkt başlıcan kaportacıya vs. kendini yetiştirmeye bakcan(en azından sabırlı olup okul dışında tenhada kıstırmaya bakcan)
  • quote:

Orjinalden alıntı: francesca

atılmazsın ama bence atılman lazım okul seni atmazsa bu işler nereye gider bi kaç kişi kurban olacakki diğerlerine ibret olsun orası okul arkadaşım sana süt çocuğu vs. dedi diye kendine hakim olamıcaksan hiç bulaşmıcan bu işlere direkt başlıcan kaportacıya vs. kendini yetiştirmeye bakcan(en azından sabırlı olup okul dışında tenhada kıstırmaya bakcan)

Kaportacı yine iyi.Ne zaman okulda bir sorun çıkartsam babam hemen o akşam bırak okulu başla kauçukcunun yanına der
  • quote:

Orjinalden alıntı: YardımaGeldim

quote:

Orjinalden alıntı: francesca

atılmazsın ama bence atılman lazım okul seni atmazsa bu işler nereye gider bi kaç kişi kurban olacakki diğerlerine ibret olsun orası okul arkadaşım sana süt çocuğu vs. dedi diye kendine hakim olamıcaksan hiç bulaşmıcan bu işlere direkt başlıcan kaportacıya vs. kendini yetiştirmeye bakcan(en azından sabırlı olup okul dışında tenhada kıstırmaya bakcan)

Kaportacı yine iyi.Ne zaman okulda bir sorun çıkartsam babam hemen o akşam bırak okulu başla kauçukcunun yanına der

niye özellikle kauçukçu acaba merak ettim bi sor peder ağaya

• Disiplin yönetmeliğinin tamamını okudum ve ben de birşey sormak istiyorum.

Okulumuz idaresi video ve ses kayıt cihazlarını ve bu özelliklere sahip telefonların okulda bulunmasını istemiyor.Sebebinin mantıklı açıklamasını bize yaptılar.Ancak okuldan sonraki işlerimiz için (dershane,antrenman, vb.) ailemizle ve diğer kişilerle irtibat kurmamız gerekiyor.Telefonun da yasak olması nedeniyle bizi oldukça zora sokabilecek bir uygulama.Yönetmelikte bulundurmanın yasak olduğu konusunda bir madde göremedim.Eğer kaçırdığım bişey var yada sizin bir bilginiz varsa lütfen belirtin pazartesi okul yönetimiyle bu konuda tartışmaya girmeyi düşünüyorum
  • kendine okul ara
  • Bırak okuldan hayattan atılırsın inşallah...

Senin gibilerden bıktım kendini karizma sanar 2 çaktım diye alemin kralıyım diye geçinir gider.

Bunların imanlarını gevreteceksin ki okullar az insan yeri haline gelsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Özgür

Disiplin yönetmeliğinin tamamını okudum ve ben de birşey sormak istiyorum.

Okulumuz idaresi video ve ses kayıt cihazlarını ve bu özelliklere sahip telefonların okulda bulunmasını istemiyor.Sebebinin mantıklı açıklamasını bize yaptılar.Ancak okuldan sonraki işlerimiz için (dershane,antrenman, vb.) ailemizle ve diğer kişilerle irtibat kurmamız gerekiyor.Telefonun da yasak olması nedeniyle bizi oldukça zora sokabilecek bir uygulama.Yönetmelikte bulundurmanın yasak olduğu konusunda bir madde göremedim.Eğer kaçırdığım bişey var yada sizin bir bilginiz varsa lütfen belirtin pazartesi okul yönetimiyle bu konuda tartışmaya girmeyi düşünüyorum

hocam aynı şey bizede soylendi bende araştırıyorum bi şey soylerlerse hemen bildiklerimi one süreceğim bi de diyorlar ki gorursek alırız vermeyiz dedi hoca bende o zaman şu doner sermayeden bi 700 ytl rica edeiyim dedim zaten okul soyguncu

• şimdi darılma etme ama çocuğa yara vermişsin hadi okulun dışında olsa anlıyacağım ama müdür eğer sert bir insansa ilerde daha büyük olaylara karışacağını düşünür bugün yüzünü yaran adam yarında gözünü patlatır

bizde kavga ediyoruz ama bu kadar büyük değil
  • Bizim okulda olsan direk atılırdın. Çıkışta kavga eden çocuğa bile 5 gün verdiler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tormentor03

Bizim okulda olsan direk atılırdın. Çıkışta kavga eden çocuğa bile 5 gün verdiler.

anadolu lisesi galiba bizdede olmuştu kavga 2 gün verdiler
  • quote:

Orjinalden alıntı: cem409

bende sınıfımızda kızı dövmüştüm ama %100 kız haksızdı tüm sınıfın dilekçelerini aldılar.Kız haksız olmasına rağmen az kalsın atılıyordum.Ama gittim söz verdim hocaya sene sonuna kadar hiç bir şekilde benden şikayet duymayacaksınız diye.Sonra disiplin kurulu idafemi aldı.Çağırdı o kızı aranızda anlaşın barışın dedi.Eğer bundan sonra sınıfta ikiniz yüzünden en ufak bir tartışma olsun hemen atılırsınız dedi.Bende gittim kızdan özür diledim o da benden diledi:D Kız pek sağlam bi kız değildi.Benim ayağımı sıraya sıkıştırdı bende onu sıkıştırdım.sonra o sıradan çıkarken al o sırayı dötü..ne sok dedi.Bende dedim ki senin döt.... ne giren girmiş zaten dedim.Sonra bunun surat birden değişti.Tüm sınıf bize bakıyor beni itelemeye çalıştı üzerime geldi.Ben buna bir geçirdim.Bi baktım ağlayarak çıktı sınıfdan.Sonra şikayet falan etmiş işte.Ben cem hiç bir şey yapmadım dedi.O kendisi bana saldırdı ve küfür etti dedi.Sonra tüm sınıftan dilekçe aldılar.3 kız onun tarafında ifade verdi.Diğer tüm sınıf benim lehime.Aileleri falan çağırıyorlar.Karşılıklı konuşturuyorlar.O andan sonra bir daha kimseyle kavga etmedim.Zaten 1 ay falan kalmıştı.

Bence git disiplin kurulu ile konuş.Bir daha böyle bir olay yaşanmayacak de.Söz veriyorum de.Arkadaşlarımın arasında gururumu incitti falan de.bence affedilirsin.İnşallah seni seven hoca vardır okulda yoksa biraz zor görünüyor.

Ayrıca arkadaşlar benim kavga ettiğim kız okul bitiminde kocaya kaçtı.Kaçma sebebi hamile olması şimdi bi erkek çocuğu varmış.Geçen ay öğrendim.Çok güldüm ya.Kız okulda rekor kırdı. Tam 47 kişiyle çıktı.Liste yapıyordu.
    konu dışına çıktım galiba biraz

Sonuç kısmı süpermiş ya hangi okul bu

• bi b.k olmaz anca kısa süreli ban yersin bi daha yapma derler
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.