Şimdi Ara

Sizce Ruhum Bedenime Oturmamışmıdır?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamun Aleyküm öncelikle trollük peşinde olanlar lütfen konuma yorum atmasın ciddi cevaplar bekliyorum.
    Arkadaşlar doğduğum günden beridir ruhumla bedenim sanki oturmamış gibi hissediyorum. Birisi omzuma dokunduğunda yerimden sıçradığımı ve aşırı korktuğumu söylüyor ancak inkar ediyorum çünkü bunu hissetmiyorum yerimden fırladığımı hissetmiyorum. Herhangi birşeyle uğraşırken elimin titrediğini söylüyorlar ben bununda farkına varmıyorum. İnsanlar çok hızlı konuştuğumu söylüyor ve ne dediğimin anlaşılamadığını söylüyorlar bazende kendi kendime fısıldıyormuşum. Sizce b0tün bunların sebebi nedir?
    NOT:kendimi bildim bileli hiçbir insanla çok fazla samimiyet kurduğumu hatırlamıyorum hep benden bir adım uzak tutarım insanları. İnsanlara bakış açım farklı. Bir çözümü varmıdır?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• alzaymır Allah korusun kardeşimde açıkçası öyle ruh muh gibi şeylere inanmadığımdan bir tür hastalık olabilceğini tahmin ediyorum. İyi geceler umarım aradığın cevabı bulursun
  • b00mbastic kullanıcısına yanıt
    Alzheimer denilen şeyi araştırdım benziyor benim durumlarıma ama ruhsal olduğunu hissediyorum

• Aleykum selam ruhun bedene oturmaması garip bi tabir..

• Okuyor kullanıcısına yanıt
    Aynen ama başka şekilde özetleyemezdim. Çok feci sosyal fobimin olduğuda bir gerçek

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.