Kafama şöyle birşey takıldı.3-4 günlük uğraşımla tam 23 tane wizard +6 staff bastım.En az bir tane +9 çıkarmayı düşünüyorum.Sizce şansım nedir ve bana taktik verebilecek olan var mı? Elimde bir kaç tane de +7 wizard var.Staff +7 den sonra middle class oluyor.+8 e ve +9 a basarken ne yakıyım? 23 tane +6 yeterli midir yoksa sayıyı artırıyım mı?Eğer bi +9 wizard basarsam bu sefer de +10 wood deneyecem. Bugün woe+7 ile takas etti birisi +10 wood u.
Acil yorum lazım oludğu için konuyu sürekli yukarı taşıyacam.Onun için konu dışına açtım zaten. Yukarı.
Bakım gelmeden önce upgrade hakkımı kullanmam lazım.Bu konuda bilgisa olan yok mu?
şansın çok düşükkkkkkkkkkkkk +8 bile çıkaramassın belkii
Yapma yav. O zaman 29 tane +7 yapıp öyle mi zorlasam?
quote:
Orjinalden alıntı: mur4tt
şansın çok düşükkkkkkkkkkkkk +8 bile çıkaramassın belkii.23 tane +7 olsa en fazla 5 tane +8 çıkar 5 tanedende +9 çıkması imkansız ki sende 23 tane +6 var .
quote:
Orjinalden alıntı: metinsbf
Yapma yav. O zaman 29 tane +7 yapıp öyle mi zorlasam?
29 taneden kesin +8 çıkar ama +9 için 29 tane +8 gerekir gene yaniii 29 taneden 5 tane +8 çıksa +9 için 145 tane +7 wizard lazım
+9 çok zor o zaman.Hatta şu an upgrade sınırı var o yüzden imkansız gibi birşey.Bir seferde 27 ya da 29 hak var galiba. Bakalım +8 bassam da olur.Bir önceki seferde yanlış yaptım.4 tane +7 vardı,direk bir gazla denedim,hiç biri geçmedi.Şimdi 25 +7 yi denerim.+8 e geçerlerse de o zaman karar veririm satar mıyım basar mıyım.
BEN ÇOK DENEDİM SONUNDA +7 BASTIM Bİ TANESİNE ÇIKTIM 3. SERVERA GİRDİM +3 5-6 TANE FP YAKTIM Bİ TANE +8 BOW YAKTIM VE +8 OLDU BİRAZ ŞANS FAKTÖRÜ VAR AYRICA SANA TAVSİYEM SAAT GECE 3-4 GİBİ DENE ÇOĞU KİŞİ ALAKASI YOK DESEDE BENCE KESİN İŞE YARIYO
Sen en az 31 tane +8 yap belki 3 trina ile +9 olur yani en fazla 31 upg. şansın var istersen 32 tane basmayı dene
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme