Şimdi Ara

SİZCE ŞANSIM NEDİR?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kafama şöyle birşey takıldı.3-4 günlük uğraşımla tam 23 tane wizard +6 staff bastım.En az bir tane +9 çıkarmayı düşünüyorum.Sizce şansım nedir ve bana taktik verebilecek olan var mı?
    Elimde bir kaç tane de +7 wizard var.Staff +7 den sonra middle class oluyor.+8 e ve +9 a basarken ne yakıyım?
    23 tane +6 yeterli midir yoksa sayıyı artırıyım mı?Eğer bi +9 wizard basarsam bu sefer de +10 wood deneyecem.
    Bugün woe+7 ile takas etti birisi +10 wood u.

• Acil yorum lazım oludğu için konuyu sürekli yukarı taşıyacam.Onun için konu dışına açtım zaten.
    Yukarı.
  • Bakım gelmeden önce upgrade hakkımı kullanmam lazım.Bu konuda bilgisa olan yok mu?
  • şansın çok düşükkkkkkkkkkkkk +8 bile çıkaramassın belkii
  • Yapma yav.
    O zaman 29 tane +7 yapıp öyle mi zorlasam?
  • quote:

Orjinalden alıntı: mur4tt

şansın çok düşükkkkkkkkkkkkk +8 bile çıkaramassın belkii.23 tane +7 olsa en fazla 5 tane +8 çıkar 5 tanedende +9 çıkması imkansız ki sende 23 tane +6 var .
  • quote:

Orjinalden alıntı: metinsbf

Yapma yav.
    O zaman 29 tane +7 yapıp öyle mi zorlasam?

29 taneden kesin +8 çıkar ama +9 için 29 tane +8 gerekir gene yaniii 29 taneden 5 tane +8 çıksa +9 için 145 tane +7 wizard lazım
  • +9 çok zor o zaman.Hatta şu an upgrade sınırı var o yüzden imkansız gibi birşey.Bir seferde 27 ya da 29 hak var galiba.
    Bakalım +8 bassam da olur.Bir önceki seferde yanlış yaptım.4 tane +7 vardı,direk bir gazla denedim,hiç biri geçmedi.Şimdi 25 +7 yi denerim.+8 e geçerlerse de o zaman karar veririm satar mıyım basar mıyım.
  • BEN ÇOK DENEDİM SONUNDA +7 BASTIM Bİ TANESİNE ÇIKTIM 3. SERVERA GİRDİM +3 5-6 TANE FP YAKTIM Bİ TANE +8 BOW YAKTIM VE +8 OLDU BİRAZ ŞANS FAKTÖRÜ VAR
    AYRICA SANA TAVSİYEM SAAT GECE 3-4 GİBİ DENE ÇOĞU KİŞİ ALAKASI YOK DESEDE BENCE KESİN İŞE YARIYO
  • Sen en az 31 tane +8 yap belki 3 trina ile +9 olur yani en fazla 31 upg. şansın var istersen 32 tane basmayı dene
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.