arkadaşlar karar veremiyorum acaba sayısala geçsemmi diye polis akademisi ile harp okulu arasında tereddütlüyüm peki bişey sorucam harpa gittim diyelim askeri liseyi okuyanların ne avantajı var? sizce hangisi iyi polis akademisi mi yoksa harp mı ? maaş bakımından felan? geçsemmi sayısala arkadaşlar lise 3 'te?
arkadaşım sayısaldanda polis akademisie girersin öss ham puanına bakıyorlar seni yanlış yönlendirmişler
hayırwww.pa.edu.tr sitesine gir azıyo giriş şartlarında EA türünden 250 ham puan sayısal eskidendi
quote:
Orjinalden alıntı: cheliski
arkadaşlar karar veremiyorum acaba sayısala geçsemmi diye polis akademisi ile harp okulu arasında tereddütlüyüm peki bişey sorucam harpa gittim diyelim askeri liseyi okuyanların ne avantajı var? sizce hangisi iyi polis akademisi mi yoksa harp mı ? maaş bakımından felan? geçsemmi sayısala arkadaşlar lise 3 'te?
Askeri lise okuyanlar 3 yıl önce emekli olabilecekler. Bir de avantajları askeri liseli olmaları. Kendilerini daha çok kollayıp dışardan gelenleri daha az benimsiyorlar...
peki arkadaşlar ya polis akademisi eşit ağırlıktan mı alıyo
şimdi bu polis akademisihem eşit ağırlıktan hemde sayısaldanda mı alıyo bi yardım edin arkadaşlar ayrıca arkadaşlar ppolis koleji okumadım polis akademisi okuyorum kolej okuyanlarlar aramda ne gibi fark olur ?yani rütbe atamalarında felan onlara öncelik tanınmaz di mi?