Şimdi Ara

sizce? - yks

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dostlar tyt matta branş kısmında sizce kolay orta bir şey alıp çözmenin manası var mı?

şu an bilgi sarmal çözüyorum ve net olarak piyasanın en sert sorularının bulunduğu denemelerden bir tanesi diyebilirim normalde yaptığımın bayağı altında netler çıkıyor en son çözdüğüm denemesinde 24 yapmıştım.

sizce önemli olan iyi analiz ve sana kazandırdığı sorular deyip devam mı edeyim yoksa daha kolay bir şey mi çözeyim? bana ilki daha mantıklı geliyor, neti kafaya takmak gereksiz gibi. moralimi bozmuyor bu netleri yapmak ama yanlış yoldan da gitmeyelim.

• bence kolay bir deneme alış karma olarak çözülebilir farklı tarzlar görmek açısından. ama şahsım olarak henüz herhangi bir branşta denemeye başlamadım.

• Ben de bilgi sarmal çözüyorum. Bence eksik hissetmiyorsan ve netler moral bozmuyorsa devam et

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • denemeleri zaman kaybi olarak dusunme. her masada bulun

• Dr. Alfred Blalock kullanıcısına yanıt

Zaman kaybı olarak görmüyorum da pko ve katı eksik, 4 soruya tekabül ediyor. o soruları da haliyle analiz etmiyorum konu eksiği olduğu için.

• netler dusuk diye uzulme, calistigin konularda kayip yasiyosan o zaman uzul. Bide deneme telef ederim, sonra cozeyim deme o sonralar hic gelmiyor :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YDT'ye nasıl Çalışmalıyım
    2 yıl önce açıldı
    Tarih TYT-AYT farkı nedir?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.