Şimdi Ara

Sizce Silkroadın En Sağlam Karakteri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
36.612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hey Allah'ım ahah , olucak olucak
  • Bow gelene kadar öldürüyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: inFiniTyDark

ben kesmiyorm. kesene bizzat şahit oldum. adamlar 3-4b ine kesesine oynuyolar. ve bir tane warrior clerici indirse tamam dicem ama 2-3 tane kesti.

Siradan Warrior/Cleric desem eyvallah ama 100 level FB job setli , honor bufflu bir Warrior/Cleric'i imkani yok kimse kesemez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Cronus

quote:

Orijinalden alıntı: inFiniTyDark

ben kesmiyorm. kesene bizzat şahit oldum. adamlar 3-4b ine kesesine oynuyolar. ve bir tane warrior clerici indirse tamam dicem ama 2-3 tane kesti.

Siradan Warrior/Cleric desem eyvallah ama 100 level FB job setli , honor bufflu bir Warrior/Cleric'i imkani yok kimse kesemez.

tmm kardeşim kimse kesemez.
  • kasmaktan sıkılmam bıkmam diyenlere bu oyunun en iyi buildi blade ful str favorim dir .)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: screethan

kasmaktan sıkılmam bıkmam diyenlere bu oyunun en iyi buildi blade ful str favorim dir .)

Konuyu bi hortlatalım Neyse kardeşim bu oyunda en iyi build diye bir şey yok mesela bir warlock/rogue bütün china karakterleri elden geçirebilir çünkü zehirleri rahat işletiyor blade'in defansı ne kadar yüksek olursa olsun. Ama bir eu karakterle pvp yaparken zorlanacaktır çünkü çoğu buff olarak cleric kullanıyor. Holy spell yüzünden zehirleri işletmek çok zorlaşıyor. Bunun gibi pek çok şey yazılabilir.
  • gereksiz konu
  • 7int 2 str full bicheon fire wizard
  • Her çar kendine göre iyidir sen bard olup warriorla ws yapınca yatarsan vay ben niye yatıyorum diyemessin çarlardada böyledir iteme bakar
  • Yıllarca STR Bow oynadım. Birden fazla buildde Bow charlarım oldu. Ne sıkıldım ne de bir eksiklik hissettim. Zaten en iyi diye bir şey yok, olsaydı herkes o karakteri açardı. Neyi seviyorsanîz onunla oynayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fotojenik Elma

7int 2 str full bicheon fire wizard

7int 2str ?
    full bicheon fire ve wizard mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nick Rey

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Joey

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Joey

quote:

[size=5]Sağlam char yoktur bi char birinin elinde yerden kalkmaz başa birinin elinde vezir olur kullanmaya ve charı tanımaya bağlı

Aynen öyle. Biri sakın hybird ne demesin beyin felci geliyor yoksa

Eskidendi hybird devrini çoktan kaybetti dostum
    Nabza göre şerbet

+1

+1

• -Cronus kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım milleti ezmeye hakkın yok sro konusunda senden daha uzmanım bunu bil.

Glavie cold+fire+heuksal olmalıdır.
    Fire fazla damage ve mag defans açısından çok iyidir. Pasifide %11 damage arttırır. Ayriyetten fire zehri 1k vurur belki daha fazla 5snde bir.
    Cold ise glavie shield takamadığı için defansa ihtiyaç duyar 280 galiba o pasifden 320 de aktif skilden kazanır ve phy defansı artar.
    fire+cold sayesinde daha fazla savunmaya glavie kullandığı içinde fazla daha fazla damage sağlamış olur.
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Sen hayatında düzgün sro oynadın mı? Blade char acıpda force yapmayanlar benim için acemidir şu vardır coldda olabilir fakat snow acmak pvp de ezkliktir bu yüzden açılmaz ve %20 lik bile acılsa mp skiller + damageden durmadan 0 olucak buda saldırınızı ve defansınız etkileyecek. Blade zaten savunmadır block pasifi vardır ve shieldi vardır defansı zaten yüksektir o yüzden force kullanılarak daha sağlam olabilir. Şunu düsün chin veya eu bir charla kapıstıgınızda division gibi zehirlere karsı defansınız olamaz simdi diceksin ki... purfication var o en fazla 1 tane yok ediyor. forceden zehirden kurtulma skilinizde mevcut anlayan anladı.
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    glavie+light haklısın sadece intler kullanılır. Glaviye sacmalıktır. Lightın alanı o kadar da değerli olmaz ve mob keser @-Cronus en iş görür. oda zaten int charlar için damage vs. intler light kullanır hem mag damage için hemde fireye göre daha fazla vurmak için el yakman da fireye göre daha yüksek olur zehiri ise hatırladığım kadarıyla parryratio düşürüyordu.
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    parry ratio ise acıklaması basit birşey defansı düzenler yatır yemenizi ve stun yemenizi engeller.
    birde dodgining parry ratio basar iteme o kadar da zor değil bence açıklaması attirbutune stone itemdeki %yi değiştirir magıc stone ise mavi olarak ekstra eklev ve % nin yanını değiştirir. genellikle stoneleri 0olark kullanın böylelikle başka stone bastığınızda blueeleriniz ve statlarınız azalmaz.

• isimsiz485 İ kullanıcısına yanıt
    olay bitmiştir gerçi artık chine karakterlerde 4 builde birden veriyosun ama yinede bilmeyip bildiğini sanana haddini bildirmişsin
  • hacı sen camdan atla
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.