Şimdi Ara

Sizce Silkroadın En Sağlam Karakteri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
36.983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence Çinlilerden Blade Çünkü Çok Dayanıklı Çok Zor Kasılır 2 Saat Öldüremez Ama Gerçekten Hiçte Yatmaz Çok Sağlamdır Ama Oynaması 35 Lvl Den Sonra Sıkar

Avrupalılarda İse Warior`Dür Çünkü Hem Çok Fazla Çakar Hem Çok Defansı Vardır Ve Çok Fazlada Canı Vardır Skilleri Zaten Söylemiyorum Müthiş Ama Buda 60 dan Sonra Sıkar

Sıkılmayacak Çar İstiyorsanız Kesinlikle Avrupalılardan Crossbow Veya Wizard Açmalısınız Herkeze Tek Atmak İnsanın Hoşuna Gidebiliyor Ve Sıkılmıyorsunuz

Çinlilerden Sıkılmayacak Çar İstiosanız Kesinlikle Okçu Açmalısınız Blade Kadar Dayanıklı Olmasada Skil Efektleri İnsanın Hoşuna Gidebiliyor Ve Ayrıcada Çok Fazla Olmasada İyi Çakıyor

Ve Son Olarak Fire+Glavie Çok İyi Bir Çardır Orta Dayanıklı Ve Elindeki Glavie Çok Çaktığı İçin Güzeldir Ateş Olmasının Sebebi İse Ateş Daha Çok Vurmayı Sağlar Hem Zaten Glavie Çok Vurduğu için Ateşle Beraber Vurulduğu Zaman Çok Fazla Vurabilir

Ama cinli Charlar Herzaman Forceleri Böyle Olmalıdır

Blade-Ateş(Blade Genelde Az Çakar Öldürmesi Uzun Sürer Demiştim Daha Çok Çakması İçin Ateş)

Glavie-Elektirik(alan Skilleri Olduğu için Elektrikle Herkezi Çeker Ve Alanı Bastığı Zaman yanındaki Herkezi Yatırabilir)

Bow-Buz(Çünkü Moba Uzaktan Saldırdığı İçin Gelene Kadar Öldürebilir Ama Öldüre Mediği Zamnlarda Buz Vurması Lazım Saldırmadan önce Buzu Basmalı Ve Atmalı Uzakta Yavaşlıyacaktır Ve gelene Kadar Kesinlikle Öldürebilir

• Bir iki sorum olucak ustadim , bana bunlari cevaplayabilirmisin ?

quote:

Ve Son Olarak Fire+Glavie Çok İyi Bir Çardır Orta Dayanıklı Ve Elindeki Glavie Çok Çaktığı İçin Güzeldir Ateş Olmasının Sebebi İse Ateş daha Çok Vurmayı Sağlar Hem Zaten Glavie Çok Vurduğu için Ateşle Beraber Vurulduğu Zaman Çok Fazla Vurabilir

Bunun bana sebebini aciklamani istiyorum , neden daha fazla vurur bir fikrin varmi ? Evet , fire imbluesu damage olarak daha fazladir diger ikisi ile kiyaslandigina gore , ama neden fire ?

quote:

Ama cinli Charlar Herzaman Forceleri Böyle olmalıdır

Hayatinda bir capta (80 , 90 , 100 , 110 , 120) maksimum levele ulastinmi , ulastiysan bir basari elde ettinmi ?
    Private server oynuyorsun cok belli. Oyunun "O" sundan anladigin yok , yorum yazmaya degmessin ama yenilere bilgi vermek hosuma gidiyor.

2. Soru : Neden STR CH karakterler bu buildde olmalidir. Neden light , cold , force kullanilmamalidir. CH karakter double-build olursa ne avantaji ne dezavantaji vardir ?

quote:

Blade-Ateş(Blade Genelde Az Çakar Öldürmesi Uzun Sürer Demiştim Daha Çok Çakması İçin Ateş)

Neden ates ? Evet , ates el yakmasi()nin daha fazla vurdugu biliniyor , fakat neden ates olmalidir ? Diger yapilandirmalar (Cold , Light) secildiginde nasil bir avantaj ve dezavantaj saglar

quote:

Glavie-Elektirik(alan Skilleri olduğu için Elektrikle Herkezi Çeker Ve Alanı Bastığı Zaman yanındaki Herkezi Yatırabilir)

Neden elektrik ?

Hadi bunun anti tezini ben sana yazayim , tabi anlayabilirsen. (Diger sorulari cevaplamak sana ait , tabi cevaplayabilirsen)

Elektrik yapilandirmasi , genel olarak karakterlerin parry ratio ve magical attack arttirmasi icin kullanilir. Cogunluk ile INT karakterler bu yapilandirmayi secer. Nedeni ise (iyi hatirlamiyorum) %20 bir mag. attack artisi icindir. STR bir karakterin , mag. attacki sadece el yakma()sidir. Onun acigini fire ile kapatabilirsiniz , cunku siz physical damage agirlikli bir karaktersiniz , mag. attack ile cok bir isiniz yok.

Gelelim 2. kisma .. Parry ratio nedir biliyormusun ? Bilmiyosan bana hic aciklama yaptirma , biliyorsan kendi cevabini kendin verirsin zaten.. Zaten elektrik yapilandirmasini hakli buldugum tek sebep baya bir fazla parry ratio vermesidir.(Set , dodging stone islerine hic girmiyorum , zaten anlamayacagindan eminim)

Sordugum sorulari cevaplayabiliyorsan (ki hic zannetmiyorum) , helal olsun.

Cevaplayamiyorsan , bir daha boyle bir konu acmamani rica ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Cronus -- 20 Şubat 2012; 19:01:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: -Cronus

Bir iki sorum olucak ustadim , bana bunlari cevaplayabilirmisin ?

quote:

Ve Son Olarak Fire+Glavie Çok İyi Bir Çardır Orta Dayanıklı Ve Elindeki Glavie Çok Çaktığı İçin Güzeldir Ateş Olmasının Sebebi İse Ateş daha Çok Vurmayı Sağlar Hem Zaten Glavie Çok Vurduğu için Ateşle Beraber Vurulduğu Zaman Çok Fazla Vurabilir

Bunun bana sebebini aciklamani istiyorum , neden daha fazla vurur bir fikrin varmi ? Evet , fire imbluesu damage olarak daha fazladir diger ikisi ile kiyaslandigina gore , ama neden fire ?

quote:

Ama cinli Charlar Herzaman Forceleri Böyle olmalıdır

Hayatinda bir capta (80 , 90 , 100 , 110 , 120) maksimum levele ulastinmi , ulastiysan bir basari elde ettinmi ?
    Private server oynuyorsun cok belli. Oyunun "O" sundan anladigin yok , yorum yazmaya degmessin ama yenilere bilgi vermek hosuma gidiyor.

2. Soru : Neden STR CH karakterler bu buildde olmalidir. Neden light , cold , force kullanilmamalidir. CH karakter double-build olursa ne avantaji ne dezavantaji vardir ?

quote:

Neden ates ? Evet , ates el yakmasi()nin daha fazla vurdugu biliniyor , fakat neden ates olmalidir ? Diger yapilandirmalar (Cold , Light) secildiginde nasil bir avantaj ve dezavantaj saglar

quote:

Glavie-Elektirik(alan Skilleri olduğu için Elektrikle Herkezi Çeker Ve Alanı Bastığı Zaman yanındaki Herkezi Yatırabilir)

Neden elektrik ?

Hadi bunun anti tezini ben sana yazayim , tabi anlayabilirsen. (Diger sorulari cevaplamak sana ait , tabi cevaplayabilirsen)

Elektrik yapilandirmasi , genel olarak karakterlerin parry ratio ve magical attack arttirmasi icin kullanilir. Cogunluk ile INT karakterler bu yapilandirmayi secer. Nedeni ise (iyi hatirlamiyorum) %20 bir mag. attack artisi icindir. STR bir karakterin , mag. attacki sadece el yakma()sidir. Onun acigini fire ile kapatabilirsiniz , cunku siz physical damage agirlikli bir karaktersiniz , mag. attack ile cok bir isiniz yok.

Gelelim 2. kisma .. Parry ratio nedir biliyormusun ? Bilmiyosan bana hic aciklama yaptirma , biliyorsan kendi cevabini kendin verirsin zaten.. Zaten elektrik yapilandirmasini hakli buldugum tek sebep baya bir fazla parry ratio vermesidir.(Set , dodging stone islerine hic girmiyorum , zaten anlamayacagindan eminim)

Sordugum sorulari cevaplayabiliyorsan (ki hic zannetmiyorum) , helal olsun.

Cevaplayamiyorsan , bir daha boyle bir konu acmamani rica ederim.
    HEADSHOT

• quote:

Orijinalden alıntı: Evo8645

HEADSHOT

Alıntıları Göster
    Sağlam char yoktur bi char birinin elinde yerden kalkmaz başa birinin elinde vezir olur kullanmaya ve charı tanımaya bağlı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nick Rey

Sağlam char yoktur bi char birinin elinde yerden kalkmaz başa birinin elinde vezir olur kullanmaya ve charı tanımaya bağlı

+1
  • herşey kullanıcıda bider nasıl karakter olursa olsun ...)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: screethan

herşey kullanıcıda bider nasıl karakter olursa olsun ...)
    @apethan str wizzard için ne önerirsiniz üstadım ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sizce En iyi dövüş uyunu nedir
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: screethan

herşey kullanıcıda bider nasıl karakter olursa olsun ...)

+1
  • quote:

Aynen öyle. Biri sakın hybird ne demesin beyin felci geliyor yoksa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Joey

quote:

Eskidendi hybird devrini çoktan kaybetti dostum

• quote:

quote:

quote:

Nabza göre şerbet

• quote:

quote:

quote:

quote:

Nabza göre şerbet

+1

• quote:

Orijinalden alıntı: Joshua Taxiarchai

quote:

quote:

quote:

quote:

Nabza göre şerbet

+1

Alıntıları Göster
    teke tekde oynamayı bilirsen en iyisi bana göre Warrior / Roque

• quote:

Orijinalden alıntı: inFiniTyDark

Holy spell olmamasi bir warlock olarak nasil hosuma gidiyor biliyormusun..
  • quote:

quote:

her charın eksiği olacaktır. bu mesajın çok anlamasız. o zmn sen bi char söle hiçbir kusuru olmasın. her chara karşı üstün olsun.
  • quote:

quote:

quote:

her charın eksiği olacaktır. bu mesajın çok anlamasız. o zmn sen bi char söle hiçbir kusuru olmasın. her chara karşı üstün olsun.

Zaten oyle bir karakter var.
    Legend 12 LA setli , 100 Level FB job setli , Crit (%100) +15 , +12 bir 2H'ye sahip olan Warrior/Cleric.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Cronus -- 21 Şubat 2012; 17:03:56 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Legend 12 LA setli , 100 Level FB job setli , Crit (%100) +15 , +12 bir 2H'ye sahip olan Warrior/Cleric.

o dediğin charı benm bahsettiğiim char parça pinçik etti dostum hemde bir tane değil. bir kaç tanesini

• @apethan, senin gelecek parlak. Çok çakıcı bi yazış stilin var...
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

o dediğin charı benm bahsettiğiim char parça pinçik etti dostum hemde bir tane değil. bir kaç tanesini

Serverde olumsuzluk unvani olan bir karakteri sen nasil kesiyorsun onu anlamis degilim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Serverde olumsuzluk unvani olan bir karakteri sen nasil kesiyorsun onu anlamis degilim.

Alıntıları Göster
    ben kesmiyorm. kesene bizzat şahit oldum. adamlar 3-4b ine kesesine oynuyolar. ve bir tane warrior clerici indirse tamam dicem ama 2-3 tane kesti.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.