Şimdi Ara

Sizce Singed Support Olur Mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
2.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elbette ki asıl Support karakterler daha etkili olacaktır. Ancak, böyle bir şey denense başarılı olamaz mı? Pasifi sayesinde can sorunu olmaz, Q'su ile ADC'nin farmını kolaylaştırır, W ile takıma ve ADC'ye her şekilde yararı olur; hem kaçarken hem kovalarken. E'si de aynı şekilde. Ultisi zaten asıl yeteneklerini daha etkin bir şekilde kullanmasını sağlıyor.

Belki fantezi olarak bakabilirsiniz, belki de daha önce tartışılmıştır, bilmiyorum ama bir düşünmenizi istedim.

Keyifli oyunlar.

• ADC den minyon çalma potansiyeli çok yüksek.Teemonun zehri bile kill çalabiliyorken pek tasvip etmiyorum
  • Hayır olmaz.
  • Q'suyla farmı kolaylaştırır demişsin,Q'suyla bütün farmı singed yapmasın sonra ? :D Ayrıca Leona,Lulu,Sona,Taric falan varken böyle fanteziler gereksiz :) nidalee support oyna daha iyi
  • Lanede olur, neden olmasın ancak mid gameden itibaren düşer, engage potansiyelini silmiş olursun support olduğu için dayanamaz.
  • Q'suyla farmı kolaylaştırır dedim ama sonuçta AP kasmayacak, Q'sunu çok fazla devreye de sokmasına gerek yok. Bu da direk olarak bir skill ini etkisizleştirir. Ben hala çok saçma bir seçim olmadığını düşünüyorum. Ama ilk cümlem de dediğim gibi Support karakterler çok daha etkin. Belki bazı ADC'lerle iyi bir ikili olabilir diye düşünmüştüm.

---

quote:

Orijinalden alıntı: Advancensar

Lanede olur, neden olmasın ancak mid gameden itibaren düşer, engage potansiyelini silmiş olursun support olduğu için dayanamaz.

Doğru.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scorpion Hunter -- 8 Haziran 2013; 14:52:21 >
  • Yukarıda milletin ciğerini sömürmek varken
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Darius Alıcam Ama Nerf Yer mi ?
    13 yıl önce açıldı
    lol mu daha dengeli dota 2 mi
    9 yıl önce açıldı
    Bu herolara Ap'mi Ad'mi ?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bende supportla singed yanyana oynasa güzel olur diye düşünüyorum bi ara deneyip görmek lazım tabi.
  • Farm da çalar killde, singedle kaç defa istemeden kill çaldım
  • Yeterli CC'si olsada Late'da Useless olabilir..Pek Skillset'i Sup için hernekadarda Nimet olsada , Pekte viable bulmuyorum.
  • Canim tanki heba edersin. Eger kasamazsa(support iken bu cok zor olur) mide game de core itemlarini kasamadigi icin tanklik yapamaz. Sansli ise eger 1-2 zayif rakibi e ile arkaya atabilir sadece.
  • Olacağını sanmıyorum. Yine de denemende fayda var
  • singed jungle yapan varmı hiç ?

Edit:yeniden konu açmıyım diye buraya yazdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkneZZ -- 31 Temmuz 2013; 15:07:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkneZZ

singed jungle yapan varmı hiç ?

Saintvicious streamlerinde oynuyor ara sıra ilk turu dönerken çok zorlandığını söylemeliyim
  • poke yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrVayne

quote:

Orijinalden alıntı: DarkneZZ

singed jungle yapan varmı hiç ?

Saintvicious streamlerinde oynuyor ara sıra ilk turu dönerken çok zorlandığını söylemeliyim

Saol. oyuna girince bi deniyim

• rakibe göre değişir rakip agresif oynarsa singed çok üstün olur
  • Singed a farm lazım farmsız singed kadar çöp bir şey yok,adc yi yeterince koruyamaz...

• bu maç geldi oyuna neyse perma ban yemiyim ama sadece fatmagül der giderim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.