Şimdi Ara

Sizce Sistem NASIL ? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
0
Favori
2.379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ozanka

quote:

Orijinalden alıntı: berkanenes

http://www.vatanbilgisayar.com/z5-plus-midt-atx-pencereli-siyah-kasa.html

http://www.vatanbilgisayar.com/cx-serisi-80plus-750w-guc-kaynagi.html

442 TL yapıyor bu şekilde bu gidişle 2.500 TL olacak
    Diğer kasa nasıldır psu suda sağlam galiba onun ?

Ama en saglikli bu sekilde olacak :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Nasıl bi kombin yapıyım ?

Son kararımızı verelim beyler ATX KASA VE SİLVER MI ALMALIYIM Kesin taşırmı sistemi?
  • Gigabyte alma. Sakın gigabyte alma. Gigabyte alma. Gigabyte anakart alma. Başka marka al Gigabyte alma. Gigabyte kötüdür . Onu alma. Akıl sağlığını seviyorsan Gigabyte alma.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: megablaster

Gigabyte alma. Sakın gigabyte alma. Gigabyte alma. Gigabyte anakart alma. Başka marka al Gigabyte alma. Gigabyte kötüdür . Onu alma. Akıl sağlığını seviyorsan Gigabyte alma.

Niye bu kadar altını çize çize Gigabyte alma diyorsun kardeş ?
    Aklımı yine karıştırdın bak
  • quote:

quote:

Gigabyte alma. Sakın gigabyte alma. Gigabyte alma. Gigabyte anakart alma. Başka marka al Gigabyte alma. Gigabyte kötüdür . Onu alma. Akıl sağlığını seviyorsan Gigabyte alma.

Çünkü ben bu hataya iki kez düştüm sen çekme bu çileyi.
    Ben hayatımda bu kadar etkisiz bir eleman görmedim bilgisayarda marka olarak. Şoyle ki;

Overclock yapmayı düşünme Gigabyte varsa.

Ramlere ayar çekmeyi de.

Ve bu marka öyle adi ki, kendi kutusundan çıkan kendi anakart yazılım CD'sindeki kendi HDD hızlandırma programı 2 terabaytlık sıfır HDD mi yakarak çöpe gönderdi. Böyle bir firma Gigabyte . Bundan sonra hayatta almam, alana da mani olurum o derece. Başka marka al ama Gigabyte alma. Asrock oyuncu serisini öneririm, olmadı ASUS al ama Gigabyte alma gözünü seveyim.

Bu arada konuyu baştan sona okudum çok iyi gidiyorsun. Ben Zalman z9 plus kullanıyorum markadan yana hiçbir sıkıntım yok, fx 8320 ye de devam diyorum, ramler de çok güzel, güç kaynağı tamam, ekran kartı tam isabet senin bütçene göre ama, aması şu ki Gigabyte alma. Çok samimiyim bu konuda beni dinlemeni tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi megablaster -- 28 Eylül 2014; 19:48:46 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Ben hayatımda bu kadar etkisiz bir eleman görmedim bilgisayarda marka olarak. Şoyle ki;

Ramlere ayar çekmeyi de.

Ve bu marka öyle adi ki, kendi kutusundan çıkan kendi anakart yazılım CD'sindeki kendi HDD hızlandırma programı 2 terabaytlık sıfır HDD mi yakarak çöpe gönderdi. Böyle bir firma Gigabyte . Bundan sonra hayatta almam, alana da mani olurum o derece. Başka marka al ama Gigabyte alma. Asrock oyuncu serisini öneririm, olmadı ASUS al ama Gigabyte alma gözünü seveyim.

Bu arada konuyu baştan sona okudum çok iyi gidiyorsun. Ben Zalman z9 plus kullanıyorum markadan yana hiçbir sıkıntım yok, fx 8320 ye de devam diyorum, ramler de çok güzel, güç kaynağı tamam, ekran kartı tam isabet senin bütçene göre ama, aması şu ki Gigabyte alma. Çok samimiyim bu konuda beni dinlemeni tavsiye ederim.

Öncelikle konuyu baştan sona okuduğun için çok teşekkür ederim

Gigabyte alma konusuna gelince ne kadar canın yandıysa bana yardımcı olmaya çalışıyorsun peki o fiyatlarda alabileceğim önerdiğin iyi bir anakart var mıdır ?

Sonuçta buda bir tecrübe aldıktan sonra tecrübe olursa yazık olur çok üzülürüm.

• quote:

quote:

quote:

Ramlere ayar çekmeyi de.

Ve bu marka öyle adi ki, kendi kutusundan çıkan kendi anakart yazılım CD'sindeki kendi HDD hızlandırma programı terabaytlık sıfır HDD mi yakarak çöpe gönderdi. Böyle bir firma Gigabyte . Bundan sonra hayatta almam, alana da mani olurum o derece. Başka marka al ama Gigabyte alma. Asrock oyuncu serisini öneririm, olmadı ASUS al ama Gigabyte alma gözünü seveyim. Bu arada konuyu baştan sona okudum çok iyi gidiyorsun. Ben Zalman z9 plus kullanıyorum markadan yana hiçbir sıkıntım yok, fx 8320 ye de devam diyorum, ramler de çok güzel, güç kaynağı tamam, ekran kartı tam isabet senin bütçene göre ama, aması şu ki Gigabyte alma. Çok samimiyet bu konuda beni dinlemeni tavsiye ederim.

Gigabyte alırsan HDD'in yanabilir,Asus alırsan yanmaz mı diyorsun amaç nedir?
    Bu kadar da marka kötüleyen adam göremedim.Gigabyte alma diye 10 kere yazmış bir de.Ben de Gigabyte anakart kullanıyorum milyonluk forum kullanıyor,senin başına geldi diye herkesin başına gelecek diye bir şey yok.o fiyat bazında da Gigabyte'dan iyi anakart yok zorla para harcatacaksın millete.

• Bu anakart ile işlemcime OC Yapamayacak mıyım şimdi ?
    Ramlerede ayar çekemeyecek miyim ?
  • quote:

Nasıl bi kombin yapıyım ?

Son kararımızı verelim beyler ATX KASA VE SİLVER MI ALMALIYIM Kesin taşırmı sistemi?

Benim onerdigim z5 ve corsair 750w lik psu yu al

• quote:

Bu anakart ile işlemcime OC Yapamayacak mıyım şimdi ?

OC'nin dibini yaparsın bu anakartla.Arkadaş HDD'inin üzüntüsünü senden çıkarmaya çalışıyor olay bu kadar basit.
    berkanenes,önerdiğin PSU 308 TL,benim önerdiğim 240 TL ve Silver özellikli bir PSU.Daha kötüsü için fazladan 70 TL vermek hiç mantıklı bir hareket olmaz
  • Bence biraz anakarttan kısıp ekran kartına ver

• hocam .bilgisayarcıyım size 1400 tl i7 bilgisayar verebilirim 8-12gb ram 2-4gb ekran kartı ankarada en ucuz bilgisayarları satmaktayım.piyasanın yarı fiyatına eğer düşünürseniz pm ile msj atın yardımcı olurum.paranızı amd sisteminde yazık etmeyiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MyLife İletişim

hocam .bilgisayarcıyım size 1400 tl i7 bilgisayar verebilirim 8-12gb ram 2-4gb ekran kartı ankarada en ucuz bilgisayarları satmaktayım.piyasanın yarı fiyatına eğer düşünürseniz pm ile msj atın yardımcı olurum.paranızı amd sisteminde yazık etmeyiniz.

AMD Yazık mı ?

Tercih Meselesi kendimi bildim bileli bunu kullanıyorum.
    Bilgisayarlarımıda hep kendim topladım.
    Teşekkür ederim öneri için iyi satışlar hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dekstop's surgeon

quote:

Bu anakart ile işlemcime OC Yapamayacak mıyım şimdi ?

OC'nin dibini yaparsın bu anakartla.Arkadaş HDD'inin üzüntüsünü senden çıkarmaya çalışıyor olay bu kadar basit.
    berkanenes,önerdiğin PSU 308 TL,benim önerdiğim 240 TL ve Silver özellikli bir PSU.Daha kötüsü için fazladan 70 TL vermek hiç mantıklı bir hareket olmaz

Dediğin gibi yapacağım .
    PSU yada sağlam diyorsun.
    Anakartıda değiştirmeyi düşünmüyorum .

• quote:

Orijinalden alıntı: Guhong01

Bence biraz anakarttan kısıp ekran kartına ver

Anakarttan kısıp derken ?
    Bence anakart gayet iyi gözüküyor.
    Aynı şekilde ekran kartıda Üst düzey bi ekran kartı 3 GB DDR5 384 BİT bir ekran kartından bahsediyoruz + (O.C.)
    Bir önerin varsa dinleyebilirim
  • quote:

quote:

Aynı şekilde ekran kartıda Üst düzey bi ekran kartı 3 GB DDR5 384 BİT bir ekran kartından bahsediyoruz + (O.C.)

Baş sayfada ekran kartı olarak R9 270 yazmışsın, fikrin değiştiyse bilmiyorum

• ozanka kullanıcısına yanıt
    GIGABYTE IF-233 700W MidT ATX SİYAH KASA 328

kasa vasat ama içinde coguar cmx 700w 80+ bronz modüler bir psu var
  • quote:

Orijinalden alıntı: oskurrr

GIGABYTE IF-233 700W MidT ATX SİYAH KASA 328

kasa vasat ama içinde coguar cmx 700w 80+ bronz modüler bir psu var

Benim baktığım kasa Zalman z3 plus midt atx pencereli siyah kasa 133 TL

Psu ise Corsair vs serisi 650W 210 TL

650 W psu yeterli olacak gibi.
  • quote:

quote:

quote:

Baş sayfada ekran kartı olarak R9 270 yazmışsın, fikrin değiştiyse bilmiyorum

Evet fikrimi değiştirdim almışken iyi bişey alayım dedim

Ekran kartı Sapphire Radeon R9 Dual-X 3 GB DDR5 384 BİT + (O.C.)

• ozanka kullanıcısına yanıt
    alacagın psu sistem için önemli en düşük 80+ Bronz sertifikası olmayan psuyu ben kapıdan içeri sokmam sadece kaç w oldugu na bakarsanız hata yaparsınız. hayırlı olsun şimdiden
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.