Şimdi Ara

Sizce Sistem NASIL ? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
0
Favori
2.379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dekstop's surgeon

quote:

Orijinalden alıntı: ozanka

Bu anakart ile işlemcime OC Yapamayacak mıyım şimdi ?
    Ramlerede ayar çekemeyecek miyim ?

OC'nin dibini yaparsın bu anakartla.Arkadaş HDD'inin üzüntüsünü senden çıkarmaya çalışıyor olay bu kadar basit.
    berkanenes,önerdiğin PSU 308 TL,benim önerdiğim 240 TL ve Silver özellikli bir PSU.Daha kötüsü için fazladan 70 TL vermek hiç mantıklı bir hareket olmaz

EVET BUDA DOĞRU SİLVER DAHA İYİ BİR PSU EVET ONU TERCİH ETMELİSİN HEMDE 70 LİRA CEBİNDE KALMIŞ OLUR

• quote:

Orijinalden alıntı: megablaster

Gigabyte alma. Sakın gigabyte alma. Gigabyte alma. Gigabyte anakart alma. Başka marka al Gigabyte alma. Gigabyte kötüdür . Onu alma. Akıl sağlığını seviyorsan Gigabyte alma.

Agır trol,bloklu zaten bende artı olarak zaten bozuk cıkicagı varsa 1000 liralık anakarttada cıkar dimi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozanka

quote:

Orijinalden alıntı: oskurrr

GIGABYTE IF-233 700W MidT ATX SİYAH KASA 328

kasa vasat ama içinde coguar cmx 700w 80+ bronz modüler bir psu var

Benim baktığım kasa Zalman z3 plus midt atx pencereli siyah kasa 133 TL

Psu ise Corsair vs serisi 650W 210 TL

650 W psu yeterli olacak gibi.

138 TL`ye Z5 Plus var.Z3 Plus alma.
    30 TL saha verip hem silver özellikli hem de +150W daha fazla güç veren bir model varken VS650 alınmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: exclbr

quote:

Orijinalden alıntı: megablaster

Gigabyte alma. Sakın gigabyte alma. Gigabyte alma. Gigabyte anakart alma. Başka marka al Gigabyte alma. Gigabyte kötüdür . Onu alma. Akıl sağlığını seviyorsan Gigabyte alma.

Agır trol,bloklu zaten bende artı olarak zaten bozuk cıkicagı varsa 1000 liralık anakarttada cıkar dimi.

Trol mü? Nerde ne zaman trollüğümü gördün? Forumu sürekli takip ediyorum post kasmıyorum sen nerde trollüğümü gördün de blokladın söylesine merak ettim. Önüne gelen milleti bloklar oldu kimsenin kimseye saygısı kalmadı artık istisnalar dışında.

Mesajımda üstüne basa basa söyledim biraz da makarasına elli kere yazdım ne olmuş. HDD min acısını başkasından niye çıkarayım öyle bir ihtiyacım mı var. Ben Gigabyte anakartı param yetmediği için aldım salaklık ettim 3000 liralık sistem toplayan adam gibi kart alır dimi. Ucuz etin yahnisi de yavan olur benim saymadığım birçok arıza çıkardı bu anakart. Bir kere rakipleri daha kullanıcı dostu arayüze geçerken bu hala yerinde sayıyor. Msi ve ASUS fare ile bios kontrolü getirdi Gigabyte hala sanki 2005 model kasa kullanıyormuş hissi veriyor, retro hissiyatı için evet güzel, ama ben de görselliğe ve inovasyona önem veriyorum. HDD yandı gitti bir sene oldu. Olan oldu bana ne isterseniz elli tane alın. HDD den önce SSD diskim bozuldu. Diskin hatasıdır söylemek istemedim bütün arızaları anakart çıkarmıyor sonuçta. Ama ne olduysa bu sistemde oldu ve benim sinirlendiğim nokta anakartın driverı, HDD mi bozuyor, ben de 12 kiloluk kasayla kucağımda Mecidiyeköy'e taksi tutuyorum para harcıyorum kufrediyorum. Neden? Gigabyte'ın aptal yazılımı yüzünden. Dava açsam kazanırsın o derece. Gigabyte kullanıcı dostu değil düşük bütçe dostu. Yanlış hatırlamıyorsam anakartı 250 ye alacaksınız o fiyata ASUS da var ben de ASUS tavsiye ederim ya da keyfinize kalmış msi tercih edebilirsiniz. Bir marka bir kere arıza çıkarır istisna derim ama aynı marka farklı ürünlerde beni memnun etmiyorsa önermem. O mesajımı çok ciddiye almışsınız biraz rahat olun. Hayat bu kadar ciddiye alınacak bir olgu değil. En azından internet ortamında. Ben o mesajıma da sonra nedenleriyle açıklık getirdim trol olsam saçma sapan argümanlar sunarım ki size göre öyle de zaten. Gigabyte durduk yere sorun çıkarmaz ama düşük bir modelde overxlock YAPAMAZSIN diyorum yapsan bile stabil kalmaz. Neyse ben tavsiyede bulunmuştum kolay gelsin size.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi megablaster -- 29 Eylül 2014; 0:48:53 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• ozanka kullanıcısına yanıt
    evet yeter.

kasayı zevk ve soğutma ve görsellik için Z11 PLUS Yaparsan güzel olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 29 Eylül 2014; 2:44:31 >
  • Sistemi bugün toplamak için kadıköy e yola çıkıyorum arkadaşlar

Son olarak kafamda oluşan sistem bu şekilde

İşlemci : AMD FX X8 8320 Soket AM3+ 3.5GHz 16MB Cache 125W 32nm
    Ram : GSKILL 8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1866MHz CL9 1.5V Dual Kit
    Anakart : GIGABYTE 970A-UD3P AMD 970/SB950 AM3+ DDR3 2000MHz (O.C.)
    Ekran kartı : SAPPHIRE Radeon R9 280 Dual-X OC Boost 3GB GDDR5 384 Bit
    İşlemci Soğutucusu : COOL MASTER HYPER 212EVO 775/1155/56/1366/2011&AM2+AM3/AM3+/FM1 İŞLEMCİ SOĞUTUCU
    Kasa : ZALMAN Z3 PLUS MidT ATX PENCERELİ SİYAH KASA
    PSU : CORSAIR VS SERİSİ 650W GÜÇ KAYNAĞı

NOT = Kasa tercihimde değişiklik yapabilirim , Büyük ihtimalle sistemi kurup yarın test edip yeni konu açıp konudaki herkesi haberdar edeceğim
  • Benim alacağımın aynısı olmuş. İşlemci soğutucu farklı sadece ama aşırı önemli değil o da. Yorumlarını bekliyorum. Benim almama daha 1 ay var gerçi. O zamana kadar test edilmişini görmüş olurum.
    arkadaşım 10tane msj üstüste tacagına tek msjda hepsine cevap versen olmazmı ?
  • Arkadaşlar sistemi kurdum yarın fifa 15 i indirip full ayarlara çekip test edip sizi bilgilendireceğim

İşlemci : AMD FX X8 8320 Soket AM3+ 3.5GHz 16MB Cache 125W 32nm
    Ram : GSKILL 8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1866MHz CL9 1.5V Dual Kit
    Anakart : GIGABYTE 970A-UD3P AMD 970/SB950 AM3+ DDR3 2000MHz (O.C.)
    Ekran kartı : SAPPHIRE Radeon R9 280 Dual-X OC Boost 3GB GDDR5 384 Bit
    İşlemci Soğutucusu : ZALMAN CNPS11X PERF.
    Kasa : ZALMAN Z11 PLUS MidT ATX PENCERELİ SİYAH KASA
    PSU : CORSAIR VS SERİSİ 650W GÜÇ KAYNAОı
     Sizce Sistem NASIL ? Sizce Sistem NASIL ? Sizce Sistem NASIL ? Sizce Sistem NASIL ? Sizce Sistem NASIL ? Sizce Sistem NASIL ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozanka -- 30 Eylül 2014; 0:05:07 >

Hayırlı olsun güle güle kullan. Yeni sistem win8 kursaydın daha iyi olurdu. win7 den cokdaha hızlı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oskurrr -- 30 Eylül 2014; 0:03:42 >
    hayırlı olsun, Allah güzel günlerde oynamayı nasip etsin.

yeni toplanmış bilgisayarın kutuları kadar güzel birşey yok.
  • 2 nizede çok teşekkür ederim win 8 i kurmayı belki düşünebilirim darısı sizin başınıza

Zaten yarın Ets 2 ve Fifa 15 i Full ayarlarda test edip görüşlerimi paylaşacağım Logitech DFGT ve F710 umda var ohhh miss
  • Hayırlı olsun hocam

• hAYIRLI OLSUN KARDEŞİM,UZUN YILLAR KULLANIRSIN UMARIM
  • Kıskandım. Ne kadar tuttu toplamda acaba? Vatan'da pahalı da, başka yere yönelme planım var o yüzden sordum.
  • Herkese teşekkür ederim .
    Rarels pm den konuşabiliriz ama şunu söyleyebilirim 2.200 Civarı bişey tuttu .
  • Hayırlı olsun müthiş
  • Y2kmtt kullanıcısına yanıt
    açıklamanız çok güzel olmuş
  • Y2kmtt kullanıcısına yanıt
    2 fan yuvası var yazıyor. soğutmada sıkıntı yapmaz mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TITAN291

açıklamanız çok güzel olmuş

Teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.