Merhaba arkadaşlar ben yeni D3 oyuncusuyum, bugün Normal modda Diablo yu kestik şükür Şimdi nightmare modundayım gearlarım çok iyi şuanki durumuma göre. Barbarian ım sizce Nightmare modunu solo oynasam birşey kaybedermiyim ? Yoksa public mi girsem daha iyi olur ?
quote:
Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon
Merhaba arkadaşlar ben yeni D3 oyuncusuyum, bugün Normal modda Diablo yu kestik şükür Şimdi nightmare modundayım gearlarım çok iyi şuanki durumuma göre. Barbarian ım sizce Nightmare modunu solo oynasam birşey kaybedermiyim ? Yoksa public mi girsem daha iyi olur ?
Bu sana kalmış bir şey. Kaybedeceğin bir şey yok Zaten 60 olmadan karakterinin skillerini tanımaya bak. İlerde düşünürsün bunları. Unutmadan eğer denk gelirsek benim Nightmare'de bıraktığım Witch Doctor'um var beraber oynayabiliriz oyuna girebildiğim bir vakit.
Asetil Co A
kullanıcısına yanıt
Senin tag neydi ? Vermemiştin galiba oyuna girdiğimde yarın eklerim. Sen girene kadar solo takılırım o zaman solo daha zevkli oluyo
party her zaman iyidir
quote:
Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon
Senin tag neydi ? Vermemiştin galiba oyuna girdiğimde yarın eklerim. Sen girene kadar solo takılırım o zaman solo daha zevkli oluyo
Vermiştim diğer konuda ama bir daha yazayım : Revenge#2579 Fırsat bulursam girerim. Yoğunum bu aralar.