Şimdi Ara

Sizce Sorun İç Tesisat Kaynaklı Mı ?( Fotoğraflı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 100/8 mbit olarak hattımı 10 gün önceye kadar kullanıyordum. Bu arada alt komşumda Turknet kullanıyor ve onda test yaptığımızda 90mbiti rahat görüyor. Neyse binde bir ara sorunlar oldu kopmalar,online oyun oynayamamalar falan girip baktım hızım 75mbit ama değerler leş seviyede. Neyse komşumun devre numarasını verdim kontrol falan filan derken klasik mesaj geldi. " İç Tesisatınızı Kontrol ettirin" Birazdan atmış olduğum fotoğraflardan anlarsınız zaten ne demek istediğimi

10 gündür bu sorun ile uğraşıyorum artık çıldırma derecesine geldim. Turknet destek ekibini cidden kafası çalışmıyor.

Fotoğrafları atıyorum bu adamlara ne demem lazım ki dediklerimi anlasınlar. Sokaktan geçen dedeye derdimi anlatsam anca bu kadar zorlanırım. Kaç gündür yıldım artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkwood0 -- 26 Ekim 2022; 15:17:25 >

• Ben şikayette bulundum şuan. Zam yaparken "üzgünüz" ile mailler atmalar ama iş memnuniyete gelince " Elektrikçi çağırıp kontrol ettirin" oluyor Yok öyle bir dünya

• Merhaba, yaşadığınız sorunu uzmanımıza tekrar ilettim. Ekiplerden güncel bilgi alarak sizinle iletişime geçecekler.
  • Merhaba.

Bir yeri anlamadığım için sormak istiyorum.

Sizin hattınızda problem yaşanmış ama komşumun devre numarasını verdim diyorsunuz. O kısmı biraz detaylandırır mısınız?

• Alt komşunuzda problem yokken siz problem yaşıyorsanız iç tesisat kaynaklı olması muhtemel. En kolay tespit yöntemi modemi ankastre kutusunda doğrudan dışarıdan gelen hat ile çalıştırıp değerlere bakmak. Veya kablonuz ev içerisinde kapı/halı altından geçiyorsa o kısımlarda kopukluk olabilir daha önce başıma gelmişti.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.