Şimdi Ara

Sizce Sosyal Ortamı İyi Olan Üniversiteler Hangileri? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
1
Favori
3.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

hocam konserler zaten odtü'nün içinde değil. yani biletinizi alıp gidersiniz konserlere ve partilere. zaten odtü'nün içindeki en büyük etkinlik olan "bahar şenliği" mevzusuna da okul dışından çok fazla insan geliyormuş. benim pek deneyimleme şansım olmadı ama okula daha adımımı atmadan 5 kişi lütfen şenlik zamanı beni okula sok demiştir. nasıl yapacağımı bilmiyorum ama şenlik olduğunda onları da öğreneceğim.

• todrsv kullanıcısına yanıt

Hazırlıkta çok geniş arkadaş ortamı kuranlar var ama o grubun dağılması da kolay. Bölüme geçince aynı kişilerle ortak daha çok paydanız oluyor. Bence çevre için hazırlık okunmalı şeklindeki bi tavsiye pek doğru değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JusteMilieu -- 4 Eylül 2023; 22:7:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • JusteMilieu kullanıcısına yanıt
    Bugünkü sınav çok iyi geçti, muhtemelen hazırlığı geçme şansım olacak ama sosyal açıdan bir tık korkutuyor hocam, direkt bölüme başlasam biraz da kulüp işleriyle uğraşsam sosyal açıdan sorun yaşar mıyım sizce?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • EistroY661 E kullanıcısına yanıt
    Bu şenlik va mevzuları için birkaç kişi bilkent odtünün kapısının önü zaten, oranın etkinliklerinden de faydalanırsın şeklinde gözümü boyamışlardı da şimdi yavaş yavaş okulumun sosyal imkanlarının gerçeklikleriyle yüzleşmeye başladım sanırım

Bugünkü sınavda net 170 ve üstü ise tahminen geçersiniz hocam 150 felansa upper a hazırlayın kendinizi

Geçebiliyorsan geç hiç durma. Kalma için nedenin olacaksa derslerle kendini yormadığın bir yıl için olsun. Hazırlık yoğun evet ama yeterli seviyedeysen zor değil asla.

• 184 hocam, bilerek kalıp kendimi geliştirmek için falan düşünüyordum

Geç baba 1 sene harcamaya değmez

• odtü boun itü ytü ege hacettepe üzmez hiçbiri kulüpleri fazla olan kampüsü de güzel olan hepsi iyidir

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • kesinle istanbul üniversitesi avcılar kampüsü değil hocam onu bilesiniz

• Galatasaray üni veya boun olabilir

• K????? K?? kullanıcısına yanıt

Hangi bölümdesin

hocam okula arkadaş nasıl sokulur ya en kolay? yakalanırsam atılırım diye korkuyorum

• formu doldurun hocam internetteki maks 1 2 gün içinde olumlu dönüyorlar

• Sakarya?

ziyaretçi formunu mu diyosun

• boş insanlardan uzak durmayı başarırsanız odtünün ortamı iyidir. o boş insanların kim olduğunu zaten okulun içine girince anlayacaksınız.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.