Şimdi Ara

Sizce ssd takmalı mıyım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Özellikleri

16gb ram
    7200rpm 1tb hdd
    İ7 4710 HQ
    Gtx 850

Bilgisayarda msata portu var bir ssd takmayı düşünüyorum ama kararsızım yardımcı olursanız sevinirim.

Bilgisayarın açılış süresi 10sn fln (win 10 ) ssd bana açılış süresi olarak birşey katmayacak.

Bilgisayarı oyun oynamak için kullanıyorum (şu anda witcher 3 , overwatch , doom , bf4 )

Asıl alma nedenim hdd nin mikrofon jack ına cızırtı vermesi (karşı taraf sürekli cızırtı duyduğunu söylüyor ve kulaklıkla alakası yok) hdd markası : HGST

Açıkcası kararsızım eğer alırsam evo 750 serisi (250 gb )düşünüyorum veya kampanya bekleyip 850 serisi (250 gb)

Hdd önceden test yapmıştım hatırladığım kadarıyla 110 yazma 110 okuma hızına sahipti. Yarın konuya test sonucu ekleyebilirim.

EDİT :
     Sizce ssd takmalı mıyım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okanhh -- 18 Eylül 2016; 8:52:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Test sonucu eklendi konu up.
  • okanhh O kullanıcısına yanıt
    Mikrofon ile ilgili sıkıntını bilmem ama SSD oyun dışında da çok işe yarıyor.
    * Oyun için şu videoya bak kendin karar verhttps://www.youtube.com/watch?v=VqoKUFGjFR0
    * Oyun dışında dosya çalıştırırken, kopyalarken PC'yi uykuya alırken falan hep işine yarar ve bu konularda bence oyun videosu kadar başarılı.
  • Maddi durumunuzu zorlamayacaksa tabiki alınır. Minumum 256 lık alın. İndirimleri takip edin.
    Değilse makinanız eski. Yeni makina aldığınızda tekrar düşünün.
  • jubeii kullanıcısına yanıt
    Durumum var zaten Samsung evo 850 250 gb siparişi verdim. Makina pek de eski sayılmaz :) daha 1.2yıllık cihaz.

• Yuksek boyut almayip 120 gb alip dvd yi sokup hdd caddy ile hem hdd hem ssd kullanmak daha iyi olur diye dusunuyorum.

• bilgisayarda ekstra msata girişi var zaten hdd yi çıkarmam gerekmiyor. Samsung evo 850 250 gb siparişi verdim.
  • ssd taktığında bilgisayara turbo bağlamış gibi oluyor muhteşem bir icadı ilk kez kullandım oyunların yüklenme süresi de kısaldı rome total 2 oynuyorum dumanlı bölgelerde kasma olmuyor artık

• SSd taktığın zaman laptopbunda gözle görülür, hissedilir büyük bir hız artışı yaşarsın. Bu yüzden takmanda fayda var. MSI'da SSD takılması garantiyi bozmuyor, bilgine.
  • Mehmetertas11 kullanıcısına yanıt
    1 haftadır ssd takılı bilgisayarda, iyi ki takmışım diyorum kesinlikle hissedilir bir fark yaratıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.