NOT: Mozilla da sorun çıkıyor görsellik olarak. O yüzden internet explorer ile girerseniz sevinirim.
mozillada hata verince "www" yada "http" kısmınlarını siliyorum ozman giremedigim yerlere giriyor.
Örnek : oyunabak.com + Enter
Renkleri beğenmedim..
quote:
Orjinalden alıntı: budden
Renkleri beğenmedim..
Sence ne renk olmalı :)
Mavi çizgili arkaplan işi bozuyor.İlk okuldaki masa örtüsünü andırıyor. Birde "HAFTANIN OYUNLARI" vb yazılar resimle birlikte geliyor. Sen onun yerine arkaplanı kırmızı dokuyu koy. Vede üzerine html kod olarak yazıyı yazsan yazı daha kaliteli duracak. Bu arada siteyi neyle yaptın?
quote:
Orjinalden alıntı: Core2DuoTR
Mavi çizgili arkaplan işi bozuyor.İlk okuldaki masa örtüsünü andırıyor. Birde "HAFTANIN OYUNLARI" vb yazılar resimle birlikte geliyor. Sen onun yerine arkaplanı kırmızı dokuyu koy. Vede üzerine html kod olarak yazıyı yazsan yazı daha kaliteli duracak. Bu arada siteyi neyle yaptın?
Arka plan konusunda daha iyi bişey yapmaya çalışacağım. O resimle gelmeyi kasti olarak yaptım. Çünkü oraları değiştirmek istediğimde defaultu değil sadece image yi değiştiririm diye düşünmüşdüm. Yazıları paintte yazdığım için öyle pürüzlü gibi oldu. Onları photoshop da tekrar yazmam gerek sanırım.
iyi güzelde tasarım rengi kasvetli olmus özellikle de mavi bayagı bir boğmus bu konuda düzenleme yaparsan daha iyi olur
Gayet güzel, hızlı. download yok sanırım, olsa güzel olur. arka mavi rengi daha gözü dinlendirici (mesela yeşil) tonlarda seçersen oynarken yorulmaz ve sıkılmayız.
quote:
Orjinalden alıntı: HoPaRLoR
Gayet güzel, hızlı. download yok sanırım, olsa güzel olur. arka mavi rengi daha gözü dinlendirici (mesela yeşil) tonlarda seçersen oynarken yorulmaz ve sıkılmayız.
Arka plan konusunda değişiklik yapıcam. Sanırım tek problem o
quote:
Orjinalden alıntı: berk1355
quote:
Orjinalden alıntı: HoPaRLoR
Arka plan konusunda değişiklik yapıcam. Sanırım tek problem o