bence tibetin en güçlüsü benim çünkü hiç bot kullanmadım. hyperin kullanıp kullanmadığını bilmiyorum ama 1 shot kullanıdğını sölüyor. adam glavieyken sos blade almış. hyper de gogoer ismiyle ortalıkta sos blade arıyor. ne oldu da sos blade bu kadar kıymete bindi anlamadım.
Beyler bir zamanlar Tibetin en güçlüsü bendim kas kas
Jaguar lafta kalıonuz ama hec bırınızın ısmı tıbette duymadım oysakı nerde 60+ adamların hepsını tanıorum
o 60+ olmadan oyunu bıraktı jaguarı tanıyan tanır
bende glavieyim ama full str blade charı yıkmak zordu ama hyper yıkdıysa helal olsun sonucta bir turk yıkmıs
Tibetin En güçlüsü ___1sHoT___
Zevkler be renkler tartısılmaz ama genede hıc bellı olmaz en ıyı hıc bır zaman yoktur en kotu war dır;)
quote:
Orjinalden alıntı: _HypeR_
Tibetin En güçlüsü ___1sHoT___
bencede en guclu ___1sHoT___
quote:
Orjinalden alıntı: emboree
Jaguar lafta kalıonuz ama hec bırınızın ısmı tıbette duymadım oysakı nerde 60+ adamların hepsını tanıorum
Senin bilmemen olmadığı anlamına gelmez ben tanıyorum onu TRiggers adlı guıld i bile vardı evet bir zamnalar en başlarda o gelir ama bir zamanlar...
tibetin en güçlüsünü bilmem ama en çok laf sokan adamı benim
tanımayan kalmadı server da
Jaugarla 1 lvlden beri tanışıyoruz :P ama 0 46 lvl di sanırım okullar açıldı oynayamayacam fln dedi gitti :D bnm chara göz koyduydu ikide bir teklif veriyodu :D oynasaydın iyi olvaktı ama sağlık olsun
Ben tibete ılk basladıgım gun lk once 60+ olarak ShupaR ı tanıdım sanırım Tibetin ilk 70 lık adamıda ShupaR
quote:
Orjinalden alıntı: emboree
Ben tibete ılk basladıgım gun lk once 60+ olarak ShupaR ı tanıdım sanırım Tibetin ilk 70 lık adamıda ShupaR
yok ben 64 lvl de farm a gırdım skıllerı 58 e cektım :) bıraz gec 70 olduk
arkdaslar 2int 1 str car hakkında ne dusunuyosunuz spear kullanılcak.nuke yok silah skilleriyle
ArKadAşlar bir samanlar Ai_Da diye biri wardı one olodu hakkaten hiç göremiyom
ha en iyi chara gelincede pure int sword skilleri ile gelirse ortalıgı toz duman eder walla
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme