6 yıl okumuşsun ama hala karşındakine hakaret etmeden konuşmayı beceremiyorsun. Sağ sol bütün fikirleri tanırken de mi böyle millete "... denen vatandaş", "çok konuşma", "niye battı" gibi cümleler sarfediyordun. 6 yıl okudum diye övünmene de gerek yok ben de 6 yıl okudum n'olacak?
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by vendeta</i> <br /><blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by mewluth</i> <br /><blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by vendeta</i> <br /><blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by mewluth</i> <br />bu vendeta ve customadam bir anda böyle damlayıp sivri sivri yorumlar yapıyolar. Amaçları sivrilip dikkat çekmekse bunu başardılar ama bence çift karakterliler. Demek ki gerçek düşüncelerini gerçek kimlikleriyle söylemekten acizler. <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>Birinicisi benim sivilmeye ihtiyacım yok sadece yalın gerçeği söylüyorum.ikincisi kimliğimi asla gizlemem ben inanmış bir KEMALİSTİM . Üçüncüsü bu seni rahatsız ettiyse hiç umrumda değil. <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
Niye rahatsız etsin ki biz çok gördük böyle mantar gibi bir anda türeyenleri. 2 ay sonra bıkar yazmazsın bu nickle... 2.'si; Mustafa Kemal Atatürk, heralde sana bölücü ol(!) demiş ki, öyle yapıyorsun. O zaman ben burada doğuda boşuna çalışıyorum, ne işim var giderim paşalar gibi yaparım memleketimde görevimi. Böyle ısrarla Kemalistim diyorsun, söyle bakalım sen ne yapıyorsun vatanın için? Yoksa laf yapmaktan başka hiç bir olayın yok mu? <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>Ya sen ne diyon birader ben Türk milliyetçisiyim bana böyle hakaret edemezsin nerenden uydurdun bunu ikincisi doğuda ne yaptığını bilmiyorum ama hava yapma ben 10 gün sonra askere gidiyorum , bu memleket sırf sana ait değil , üçüncüsü ab Türkiye'yi bölmeye uğraşıyor bunu söylemem sana niye battı anlamdım sen kendi işine bak. <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
baylar sakin pls
Avrupa Birligine girmemiz iyi olur. Girememiz, onumuzdeki 50 yılın daha kaybı anlamına gelir.
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by vendeta</i> <br /><blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by mewluth</i> <br /><blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by vendeta</i> <br /><blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by mewluth</i> <br />bu vendeta ve customadam bir anda böyle damlayıp sivri sivri yorumlar yapıyolar. Amaçları sivrilip dikkat çekmekse bunu başardılar ama bence çift karakterliler. Demek ki gerçek düşüncelerini gerçek kimlikleriyle söylemekten acizler. <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>Birinicisi benim sivilmeye ihtiyacım yok sadece yalın gerçeği söylüyorum.ikincisi kimliğimi asla gizlemem ben inanmış bir KEMALİSTİM . Üçüncüsü bu seni rahatsız ettiyse hiç umrumda değil. <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
Niye rahatsız etsin ki biz çok gördük böyle mantar gibi bir anda türeyenleri. 2 ay sonra bıkar yazmazsın bu nickle... 2.'si; Mustafa Kemal Atatürk, heralde sana bölücü ol(!) demiş ki, öyle yapıyorsun. O zaman ben burada doğuda boşuna çalışıyorum, ne işim var giderim paşalar gibi yaparım memleketimde görevimi. Böyle ısrarla Kemalistim diyorsun, söyle bakalım sen ne yapıyorsun vatanın için? Yoksa laf yapmaktan başka hiç bir olayın yok mu? <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>Ya sen ne diyon birader ben Türk milliyetçisiyim bana böyle hakaret edemezsin nerenden uydurdun bunu ikincisi doğuda ne yaptığını bilmiyorum ama hava yapma ben 10 gün sonra askere gidiyorum , bu memleket sırf sana ait değil , üçüncüsü ab Türkiye'yi bölmeye uğraşıyor bunu söylemem sana niye battı anlamdım sen kendi işine bak. <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
Beni büyük konuşturmayın kesin artık su ırkçı tavırları yok atatürkçüyüm yok ocuyum bucuyum sonucta hepimiz insaniz...aynı vatanın evlatlarıyız ne alaka kemalciyim ocuyum bucuyum.. yakışmıyor. sanki atatürk sizlere <b>BÖLÜCÜ OLUN MU DEDİ ?</b>[ban]
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by mewluth</i> <br /><blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by vendeta</i> <br />Mewluth denen vatandaş sen kim oluyorsunda beni küçümsüyorsun bu forumda benden daha önce yazmaya başladın diye kendini üstün mü sandın.Hem sen beni tanıyor musun da bölücü diye önyargı da bulunuyorsun.Sana şu kadarını söyleyeyim ben İstanbul Ünv. gibi her çeşit siyasal eğilimin olduğu bir yerde 6 yılımı geçirdim. Ve sağından soluna bütün fikirleri tanıma fırsatı buldum ve Atatürk'ün ve Türk Devriminin önemini daha iyi anladım o yüzden çok konuşma. <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
ab Türkiye'yi bölmeye uğraşıyor demen yanlış değil beni rahatsız eden http://forum.donanimhaber.com/topic.asp?TOPIC_ID=61412 topiğindeki "Senin doğulu olduğunu anlamıştım vatansız ." yazından dolayı bölücü olduğunu çıkardım. <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>Tek bir sözcükden yorum çıkarıyorsun benim vatanını sevdiği sürece doğulularla bir sorunum yok. O söz bu forumda yanlış şeyleri savunan kişinin şahsınadır ayrıca ben o sözü geri aldım.
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by mewluth</i> <br />6 yıl okumuşsun ama hala karşındakine hakaret etmeden konuşmayı beceremiyorsun. Sağ sol bütün fikirleri tanırken de mi böyle millete "... denen vatandaş", "çok konuşma", "niye battı" gibi cümleler sarfediyordun. 6 yıl okudum diye övünmene de gerek yok ben de 6 yıl okudum n'olacak? <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>Sen çok mu kibarsın birader benim sana bir tavrım yokken bana saldırdın , bana bölücü diyerek hakaretin en büyüğünü yaptın, mantar gibi türediğimi iddia ettin ve cevabını aldın ne yapacaktım bu sözlerden sonra sana teşekkür mü edecektim.
Ben o mantar lafını direkt sana söylemedim çift nick kullanan kişiler için söyledim yeni gelen kullanıcılar için değil. Eğer sadece bu nickten login oluyorsan senin için değildi zaten ama yine de geri alıyorum o zaman. Diğer sözünü de geri aldıysan bölücü lafımı da geri alıyorum. Özür dilerim görmemişim geri aldığını, ama editleyebilirdin mesajını yani.
TURKİYE'nin GİDİŞATI İYİ Mi KÖTÜ MÜ SİZCE?
Bunlar bizi ABye alırsa ben de Dinozorum
dinozor olursan ismini degismeye gerek yok zaten dinozoru cagristiriyor zuaha
he bu arada az daha ciddi olalım ya konu dagılmasın .9
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by mewluth</i> <br />Ben o mantar lafını direkt sana söylemedim çift nick kullanan kişiler için söyledim yeni gelen kullanıcılar için değil. Eğer sadece bu nickten login oluyorsan senin için değildi zaten ama yine de geri alıyorum o zaman. Diğer sözünü de geri aldıysan bölücü lafımı da geri alıyorum. Özür dilerim görmemişim geri aldığını, ama editleyebilirdin mesajını yani. <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>Ben de sana söylediğim sözleri geri alıyorum.
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by vendeta</i> <br /><blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by mewluth</i> <br />Ben o mantar lafını direkt sana söylemedim çift nick kullanan kişiler için söyledim yeni gelen kullanıcılar için değil. Eğer sadece bu nickten login oluyorsan senin için değildi zaten ama yine de geri alıyorum o zaman. Diğer sözünü de geri aldıysan bölücü lafımı da geri alıyorum. Özür dilerim görmemişim geri aldığını, ama editleyebilirdin mesajını yani. <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>Ben de sana söylediğim sözleri geri alıyorum. <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
aferin . işte böyle [dont]
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by PersonaL Computer</i> <br />Arkadaslar sizce turkiyemiz ab'ye girer mi ? bana geliyor ki bu bombalar devam ederse gireriz :9[frndsp] cunku blair ve bush amcamız artık turkiye girsin diye ab'ye ne diyonuz ?[arindr][krl] <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
türkiyeyi bombalayan kim ?
istanbuldaki patlamalar topicini okumamışsınız.
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by erte</i> <br /><blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by PersonaL Computer</i> <br />Arkadaslar sizce turkiyemiz ab'ye girer mi ? bana geliyor ki bu bombalar devam ederse gireriz :9[frndsp] cunku blair ve bush amcamız artık turkiye girsin diye ab'ye ne diyonuz ?[arindr][krl] <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>