Şimdi Ara

SİZCE TÜRKİYE AVRUPA BİRLİĞİNE GİRMELİ Mİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar sizce turkiyemiz ab'ye girer mi ?
    bana geliyor ki bu bombalar devam ederse gireriz :9[frndsp]
    cunku blair ve bush amcamız artık turkiye girsin diye ab'ye ne diyonuz ?[arindr][krl]

• Tabiki girer az kaldı zaten
  • UMARIM GİRERDE BİRTARAFINI YIRTAN İDARECİLERİMİZİN BU YANLIŞA NASIL İMZA ATTIKLARINI GÖRME FIRSATIMIZ OLUR AMA O ZAMAN İŞ İŞTEN GEÇMİŞ OLACAK MASA BAŞINDA YIKILMIŞ VE YENİLMİŞ OLACAGIZ.

OAZAMAN İŞTE ÇOCUKLARINI BU ULKEDEN KAÇIRIP BAŞKA YERLERDE OKUTANLAR DA ORALARA HATTA AİLE DOSTU SN HİKMETYAR DEDİĞİ KİŞİNİN MAĞARASINA KAÇACAKTIR.
  • asıl soru bence "Türkiye AB ye girmeli mi?" olmalı...
    çünkü ne getirip ne götüreceğini kimse bilmiyor. herkes tutturmuş AB ye girelim AB ye girelim...
  • TT ok sen oyle iste oyle olur ehe seni mi kırcas :P
  • Bizi istemeyenlerin arasına girmeye neden bu kadar uğraşıyoruz.
  • die ama blair ve bush istiyor.. HİÇ BİR ŞEY KARŞILIKSIZ DEĞİLDİR. bizi sokarlarsa ab'ye illaki bi seyler istiycekler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bir zamanlar gümrük birliği diye çırpınanların devleti katrilyonlarca zarara ugrattıklarını bizlerin ürünlerini almayanlardan zorla mal aldıgımızın altını çizmek istedim.

ab abd nin T.C. ni yonetmek isteme politikasının bir başka yorumudur.
    aslında gerek bile yok seçimlerden önce ABD e çagırıp nelerin sözünü aldıgını bilmediğimiz basiretsize kaldıysak sonumuz hayra..
  • her ülkenin bir birliğe girme ihtiyacı (hatta bece bu zorunluluk) vardır. Hiçbir ülke tek başına herşeyi üretemez, şimdilik Türkiye idare ediyor yalnız başına ama bu uzun sürmez. AB türkiyenin tek kurtuluşu gibi gözüküyor, yoksa zaten Türkiye AB yi geri çevirirse diğer arab ülkelerinden pek farkı kalmaz (nedenleride açık, düşünürseniz sizde bulursunuz bu nedenelri).
  • AB'ye girmek için kıbrıs sorununun hallolması lazım. Ama görünüşe göre (basına göre) baya bi isteniyoruz.
  • [Deleted by Admins]
  • bunlar bizi p.c $10000 üstüne çıkmadan birliğe falan almaz (adamların ortalamasını düşürürüz yoksa) Türkiye de kişi başı milli gelir 10.000USD nin üstüne çıktıktan sonra da o birliğe girmeye gerek olmaz bence.Olayın politik boyutu tartışılır tabi,böyle bir şeyi söylemek için (girelimmi,girmeyelimmi) memleketin başındakiler kadar olayların iç yüzünü,varsa verilen sözleri,neyin getirisinin ne kadar olacağı,girmezsek karşımıza çıkacak manzara nedir? gibi soruların cevaplarını bilmek gerekir.Bunları da bilemeyeceğimize göre (istesek verirlermi acaba devlet sırlarını? eheh )sağlıklı bir yorum yapamıyorum,ama ekonomik açıdan düşünüldüğünde eğer bu halimizle alacaklarsa girelim tabi özümüzü korumak ve asimile olmamak şartıyla.
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by HeavyWeight</i>
    <br />UMARIM GİRERDE BİRTARAFINI YIRTAN İDARECİLERİMİZİN BU YANLIŞA NASIL İMZA ATTIKLARINI GÖRME FIRSATIMIZ OLUR AMA O ZAMAN İŞ İŞTEN GEÇMİŞ OLACAK MASA BAŞINDA YIKILMIŞ VE YENİLMİŞ OLACAGIZ.

OAZAMAN İŞTE ÇOCUKLARINI BU ULKEDEN KAÇIRIP BAŞKA YERLERDE OKUTANLAR DA ORALARA HATTA AİLE DOSTU SN HİKMETYAR DEDİĞİ KİŞİNİN MAĞARASINA KAÇACAKTIR.
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
    Ne demek istedigini anlamadim heavyweight. Bende yurtdisinda okuyorum. birilerine laf atmisin onu anladimda ben gocunsam mi gocunmasam mi? Ayrica yurtdisinda okuyanlara niye cogu kimse vatan haini gibi bakiyo. Bizde sonucta memleketimizin cikarlari icin calisip kazanicaz. Bizde o topraklara geri donup yasicaz. Bizde vatanimiz icin elimizden gelenin en iyisini yapicaz egitim donemimiz bitince.

• Konu cok sapti pardon. Herkezden ozur dilerim. Ama bi an tutamadim kendimi. Heavyweight cevabi ozelime atarsan sevinirim.
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by CraZy_WarRioR</i>
    <br />her ülkenin bir birliğe girme ihtiyacı (hatta bece bu zorunluluk) vardır. Hiçbir ülke tek başına herşeyi üretemez, şimdilik Türkiye idare ediyor yalnız başına ama bu uzun sürmez. AB türkiyenin tek kurtuluşu gibi gözüküyor, yoksa zaten Türkiye AB yi geri çevirirse diğer arab ülkelerinden pek farkı kalmaz (nedenleride açık, düşünürseniz sizde bulursunuz bu nedenelri).
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
    +1
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by Legolas</i>
    <br />AB'ye girmek için kıbrıs sorununun hallolması lazım.<hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

abiler sizi bişey söyleycem, pek sallamayacaksınız ama eğer 14 aralıkta kktc de yapılacak seçimleri şimdiki hükümetteki partiler kazanırsa (sağ kesim), ÇOK büyük bir ekonomik krize daha hazır olun.

@Punisher: milli başı gelir 10,000 doların üstesine çıkması gereği gibi bişey yok, avrupa birliğine son katılacak olan ülkelerin hepsinin durumu türkiyeden iyi değil, ekonomik durumu türkiyeye göre çok düşük olanlarda var. Girememnizin birkaç nedenini istersanız söyleyebilirim, sizin da bildiğiniz şeyler aslında.

olayın iç yüzü diye de bişey yok, AB ye girmenin yararları yanında zararları da olacaktır. Ama bu zararlar öyle büyütülecek şeyler değil..

• Bizi asla ab'ye almayacaklar en büyük kandırmaca budur. Bu şekilde bizi parçalamak istiyorlar.Bugün kıbrısı ver yarın egeyi bunun sonu gelmez , bu ülkedeki bazı hainler bunu çok iyi biliyor ama milleti yanıltıyor.
  • aslında Türkiye nin yapması gereken kendi imkanlarıyla biyerlere gelmesidir.
    AB ye girip de gelişmek pek mümkün değil. hem toplum olarak hem ekonomik olarak hem doğal kaynaklar olarak kalkınacak kendi kendini rahatlıkla taşıyacak güce sahip bir ülkeyiz. bunlar olduğu zaman da AB falan hikaye olacak.

bir örnek hepimizin bildiği İsviçre;

AB ye üye olma teklifi sorulduğunda cevapları şu olmuş "AB ülkeleri bizim seviyemize ulaştıklarında düşünürüz"

yeterli bir cevap olmuştur sanırım
  • [Deleted by Admins]
  • yaw arkadaşlar bence,
    girsek ne olur¿
    girmesek ne olur¿
    bunu iyi etüt etmeliyiz.enine boyuna tartışmalıyız
    eger girmeden de insanlarımız refah seviyesi yuksek bir şekilde yaşayacaksa
    ha girmişiz ha girmemişiz kime ne ¿
    ben boyle düşünüyorum
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.