Şimdi Ara

Suriye’ye Gidecek Olan Türkler İçin Vize Ücreti 150 Dolar Olarak Belirlendi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
14 Misafir (11 Mobil) - 3 Masaüstü11 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
39. Sırada  bugün en iyi #3
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Nası yaaa
    Kendi vilayetimize para vererek mi gireceğiz.??

Boşuna mı fethettik oraları.

Bu da mı gol değil.

Bu yediğiniz kaçıncı gol.

Sayamıyoruz artık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 82 halep 83 şam değil miydi yavSuriye’ye Gidecek Olan Türkler İçin Vize Ücreti 150 Dolar Olarak Belirlendi 

• Birkaç seneye Yunanistan ile Akdeniz'de münhasır ekonomik bölge ilan ederler bizde onlar için Galata Köprüsünde yürüyüş düzenleriz. Yada tahmin edebileceğiniz üzere envai çeşit "olaylar" gerçekleştirirler ve bizde ümmet ümmet diye baş tacı yaparız

• Bizim ülkede ki SÖZDE muhalif kitle neden böyle ?

Hep bir YALAN-DOLAN-ALGI :)

Hiçç nedir ne dğeildir bakmak yok hiç sorgulama yok hiç bir nedir ne değildir bakma yok.

Olay nedir diye azcık GOOGLE AMCA'ya sorsanız anlayacaksınız ama oda yok.

Nedir açıklayım. Adamlar ülkeye gelir olsun diye haliyle her ülkeye VİZE ücreti koymuş. Ama bunu muhalif basın alıyor koşunnn Türklere özel 150$ yaptılar gibi lanse ediyor ama olayın aslı ne derseniz.

Ülkeye en çok parayı verecek Suudi Arabistan Katar ve Kuveyt'e de aynı tarife uygulanıyor. Diğer ülkelerden Farklı olarak Türkiye'nin de içinde bulunduğu 4 ülkeye 3 aylık Vize vermeleri ve Sınırsız çoklu giriş hakkı 3 ay içersinde.

Diğer TÜm ülkelere 15 günlük Vize veriyorlar ve Tek kullanımlık onlara 20$ 50$ 100$ gibi fiyatlar var.

Böyle böyle gidiyor işte..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 21 Şubat 2025; 21:57:0 >

• Bunu da savunmuşlar, tebrikler.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • şaka zannettim ciddiymiş. ödeyin lan hadi akape trolleri.. pamuk eller cebe. gizli hristiyan şakacı özellikle de sen..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • murtazagil kullanıcısına yanıt

Dilli hemen gelip savunma yapmış. Gene klasik "YALAN ALGI bunlar" deyip kendisi "başka ülkelere de aynı fiyat var" demiş ve bunu ciddi yazmış. 

• İsrail Suriye yi ele geçirdi bile. Çalışmalara tam gaz devam ediyor. Bizimkilerde Suriye bizimdir diye çığırtkanlık yapıyor.

• Suriye'yi aldık diye kendilerini kandırıyorlardı, Suriye cevabı tokat gibi çarpmış. Suriyeliler bize elini kolunu sallayarak geliyor, biz 150$ vereceğiz.

Üstüne 150$ da bizimkilere pasaport ve çıkış harcı. Suriyeli kardeşlerini ziyarete 300$'a gidebilirler şimdi.

• Şam’a kültür gezisi yapmayı düşünüyorduk, ama bu hiç olmadı şimdi ya 😂😂😂😂

• Vain kullanıcısına yanıt

Ne alaka ?

Suriyeliler kendi ülkesine giderken VİZE almıyor ondan bir habersiniz galiba !

• 0zkanK. kullanıcısına yanıt

Suriyelilere kardeşim diyenleri kastettim.

• proje adamın yeni projesi yardım ettimiz ülkelere giriş 150$ yaparsa proje adam yapar

• La.bu Türk varandaşlığına geçenler her gidişlerinde bu vize üçretini ödeyecekler mi?

• Yunan adalarına tatile gideblmek için 3 güne 1500 Euro vize parası hemen vermeye hazır kitleler üşüşmüşler gibi anlıyorum.

Alaman için daha fazla vereceklerdir emin ol😂🙃😂

• 150 dolar vizeyi savunanlar neden konu açıldığını tam olarak anlamamışlar! Konu biz Suriye yi aldık diye bayram edenlere atıf yapılıyor. Hayır acaba bizden oraya yardım etmek için gidenlerde mi bu vize parası verecek acaba? Mesela Şam havaalanını modernize edecek ekip. Yakında orada hastane okul yapmaya da başlarız . Polisi askeri modernize etmek için yardıma da koşarız. İşte benim takıldığım konu bu. hem cepten para harca onlar için hem de vize parası ver

• captain_turkiye kullanıcısına yanıt

o zaten kadrolu avukat gibi. Suriye’ye Gidecek Olan Türkler İçin Vize Ücreti 150 Dolar Olarak Belirlendi 

• Suriye’ye Gidecek Olan Türkler İçin Vize Ücreti 150 Dolar Olarak Belirlendi
  • Dilli beni engellemiş, zekasının yetmediği tartışmalara girmek yerine kopyala yapıştır kalıplarla trollük yapıp para kazanıyor. Adamların trolleri bile vasıfsız, başarısız. Aldıkları maaşı hak etmiyorlar. Adam beyninde elektriksel akım yaratıp düşünmeyi bile beceremiyor. Kopyala yapıştır kalıplarla savunma yapıp geziyor forumlarda. Başarısız troller.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.