Şimdi Ara

ABD'de Yıllık 100.000 $ Maaş Yeterli Mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
7.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kuzenime thinkresources.inc adlı şirketten teklifi geldi.Yıllık 100.000 $ maaş veriyorlar.Aylık 8333 $ ediyor yaklaşık olarak.Türkiye'de bu rakam çok iyi ama ABD'de idare eder mi insanı? Gerçi kuzenim kesin gidecek ama ben merak ettim.İyi bir şekilde yaşayabilir mi orada?

• İyi ne demek hocam krallar gibi yaşarsın git kurtar kendini
  • Eyaletine bagli
  • İyi bir şekilde ne demek o parayla Obama ' dan bile iyi yaşar
  • quote:

Orjinalden alıntı: EagleForever

İyi bir şekilde ne demek o parayla Obama ' dan bile iyi yaşar

abartma yukarda birinin dediği gibi eyalet hatta şehire bağlı
  • Amerika çok zengin bir ülke. Bir oyun programcısına 2 milyon dolar para verebilecek kadar zenginler. Ve teknoojileri ileri, fiyatlar düşük. Refah düzeyi yüksek. Kesinlikle o para orada yeter. Ama ev alacak kadar değil tabiki.
  • Eyaletlere göre değişiyormuş.Mesela New York'ta 4 kişilik bir aile için ortama 146,000 $ gerekiyormuş :/ Kuzenim evli ve bir çocuğu var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    100 bin dolar büyük para mi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: You and Me

Eyaletlere göre değişiyormuş.Mesela New York'ta 4 kişilik bir aile için ortama 146,000 $ gerekiyormuş :/ Kuzenim evli ve bir çocuğu var.

Ve bu minimumdeger bizdeki asgari ucret gibi dusun.
  • kuzenin ne mesleğini tam olarak sölermisin ?
  • Enerji Sistem Mühendisi
  • Rahat rahat yaşar.İleride maaşıda artar.
  • o parayla türkiyeye gelir bozdurur bi kısmını her sene ve ne alacaksa burdan alır böylece daha ucuza gelir.diğer günlük giderlerini de amerikada harcar ve para bile biriktirir çok rahat.
  • amerikada çalışırken hangi arar trye gelip bozduracak? afedersin?

diş fırçasını maununu ekmegini sütü burdan mı alsın?
  • Neresine gidiyor??
  • quote:

Orjinalden alıntı: celalcaner2

amerikada çalışırken hangi arar trye gelip bozduracak? afedersin?

diş fırçasını maununu ekmegini sütü burdan mı alsın?

En azından ev alır.Taksidini öder.
  • yeter kardes bi gitsin ondan sonra daha fazlasını kazanır simdilik 100bin dolara gitsin
  • ABD de ki iş ilanlarını incelemiştim bir ara. Üniversite mezunlarına sanırım 75000 $ dan başlıyor yıllık ücretler. Ve iş ile bağdaşmayacak (cinsiyet, boy, kilo, yaş vb.) hiç bir kriteri ilanlara ekleyemiyorlar. Çünkü yasak. 100bin dolar çok iyi bir rakam. İş benim için uygun ve üstesinden gelebilirim diyorsan, mutlaka değerlendir.
  • orda,burda bizim gereksinim olarak görmediğimiz bir çok şey var en basitinden burda araban olmadanda yaşayabilirsin ama orda iyi bir araban(deposu her zaman dolu olacak) olmadan yaşayamazsın mesela sonra bakmayın evlerinin o kadar büyük olduğuna(müstakil evlerini diyorum) hepsi mortgage ödemek zorunda kalıyorlar yani bence o para ile orda güzel bir şekilde yaşanır ama 3000-4000$ maaş ile zor orda yaşam
  • ankara hukuktan mezun ing çok iyi fransızca orta derecede olan birisi abd de iş bulup yaşıyabilir mi?
  • benzin 1 $mı ne, her türlü elektronik eşya yarı fiyatı, biri et fiyatlarının inanılmaz az olduğunu söylemişti ve , 3000 4000 e az diyenler var? ilginç
    tr gibi biyerde 500 lirayla ailenin geçindirilebildiğini unutmayalım.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.