Şimdi Ara

Sizce two handed sword mu yoksa wizard mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
3.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • teşekkür ederim.mars serverında two hand açtım.ama başka serverda rogue var.tabii herculestede cold+full str glaive var.genede çok saolun!!!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: by-ko

Valla two handed sword charda az değil
    ben 25 lvlde npc malı silahımla zerkte levelimdeki bi yaratığa 3k+ vurdum
    heralde bu lclerde hiç bi glavie bu kadar çok vuramaz
    hem hpde deli oluyo
    lvliniz yüksekse hp pot kullanırken baktınız gidişata göre yatacaksınız
    hemen grainleri koyun skill bara ne olsa grainin süresi 3sn
    hp biraz dolunca tekrar pota devam(malum grain fazla bulunmuyo)
    ama wizardlarda böyle birşey yapamazsınız zaten 3-4 yaratık daldımı mefta
    solo giant, party mob vs kesemez
    bence two handed sword
    asasin de güzel ama two handed sword daha ağır basıyo

solo giant ta kesiliyo partyde lightta bi skill var canavar 10 saniye saldırmıyo zaten ıce fire kullanınca canavar yavaşlıuyo zaten firela damageyi köklüyon ardından bi light daha zaten ölüyo yasnında moblar toplanıncada 2 tane alan cak işi saglama al

• ben rogueden çok memnunum pvpde 30 lvlim 42+ adam yatırdım ama adam bizim uniondaymış ayrı konu çok güzel hele stealt çinli lerle pvp yaparken onların stealtı gören skilleri crossbowun menzilinden az alıyom crossbowu çıkıyom adamı indiriyom ama warriorlarda çok sağlam wizardları ben tutmadım ya 35+ wizardları yatırıyom stealtla çünkü seni göremiyolar illa seni görüp buffu basıp kaybolmamanı sağlamak zorundalar o yüzden o zamana kadar ben onları kesiyom ama onlarında invisiblesi var

• quote:

Orjinalden alıntı: Nømad

quote:

Orjinalden alıntı: feversea

quote:

VAlla cavede benimle kasan bir roque dagger abla vardı ( şu kızıl saçlı eu hatun). Ona bakmaktan, combolara olsun, duruşa olsun, vuruşa olsun, endama olsun, karizmaya olsun, birkaç defa yatırdım bizim odun glavie charı. DAldım gittim resmen. Belki ileride elimdeki baltazar ı verir bi roque ile takas bilem yaparım.
    Ülen glavie deki kazmalık nerde, o roque deki asalet ve karizma nerede.
    Charımdan soğudum ya.
    Elin oğlu / kızı orada kırk tane figür yapsın, estetikten estetiğe aksın, ortamlara huzur, gözlere şifa olsun, bizim balta hönküre hönküre elindeki odunu sallasın.
    Boş iş bizimki.

begenmeyen glavie char'la oynamasin hocam

Str char en rahat glavie ile kasılıyor gözüm.
    Farma girince bakacağım ne olacağıma.
    Hangi silahın iyisini bulursam, droplarsam, alırsam, yaparsam ona dönecem..
    Ama glavie=oduncu
    Hatta oduncu bile değil direk odun.
    Takoz kardeşişm takozzzzzz.

ben sana katılmıom nomad nesı kotu glavie nın bı kere ensekıl sılahlar farkındaysan str sılahlarda

• ben valla karar veremiom tam karar verdim europa kurcam diom vaz geçiom ondan sonra bidağa europe öyle gidio :D:D:D
  • ya git avrupa ne ge str cold blade aç damage qaz verirsin ama pvpde nerdeyse imkansın lwlindeki adama yatman
    Ama iyi damage istiyorum diyosan aç bi str fire glavie avrupa mavrupa hepsi hikaye
  • quote:

Orjinalden alıntı: alikaans

ya git avrupa ne ge str cold blade aç damage qaz verirsin ama pvpde nerdeyse imkansın lwlindeki adama yatman
    Ama iyi damage istiyorum diyosan aç bi str fire glavie avrupa mavrupa hepsi hikaye

46lvlım 52lvl str glaviei yatırıyroum adamda +5 crit7 var bnde +3crit 14 sanada

• Arkadaş En iyisi rogue en karizmatik(sadeceduruşu) Light armorlar sokakta dilenen dilenci silkroadın içine kaçmış gibi gözüküyor ama .. güç seninle olsun açısından Rogue
  • bence europe de oynucaksan rogue aç 20 - 30 e kadar sarmaz ama sonra bırakamaz sın
  • bnce wizard manyaq vuruo ya ben 29 lwl wizzardım herculeste 40++ adamları kolayca indirebilioom tabi elimdeki som la(+6)
  • Cleric OLYanınada Bard Aç oh mis gibi
  • quote:

Orjinalden alıntı: SinapS

full int cold glavier 4everr

hatta str cold glavie..

dalgamı geçion 40 lvlim 42 lvl cold glavieri yatırdım ben cold full str blader
  • quote:

Orjinalden alıntı: SinapS

full int cold glavier 4everr

hatta str cold glavie..

exra... u hatırlattın bea (:
    mükemmel cold glavier
  • quote:

quote:

quote:

VAlla cavede benimle kasan bir roque dagger abla vardı ( şu kızıl saçlı eu hatun). Ona bakmaktan, combolara olsun, duruşa olsun, vuruşa olsun, endama olsun, karizmaya olsun, birkaç defa yatırdım bizim odun glavie charı. DAldım gittim resmen. Belki ileride elimdeki baltazar ı verir bi roque ile takas bilem yaparım.
    Charımdan soğudum ya.
    Elin oğlu / kızı orada kırk tane figür yapsın, estetikten estetiğe aksın, ortamlara huzur, gözlere şifa olsun, bizim balta hönküre hönküre elindeki odunu sallasın.
    Boş iş bizimki.

Ama glavie=oduncu

+1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seser60 -- 16 Kasım 2007; 23:43:18 >

• quote:

quote:

quote:

Charımdan soğudum ya.
    Boş iş bizimki.

Ama glavie=oduncu

hakikatten...glavie kullananları görünce aklıma 6600 lar geliyor...herşeyi yapıyor zor bozuluyor ama şekil de yok ki be ....bladeciler de samsunglar gibi

• bence str handed sword ol çok dayanıklı oluyolar
  • quote:

Orjinalden alıntı: TRytodiE

:) valla güzel yorum...

two handed de actım lvl 42 ye kadar da kastım..gercekten avrupalılar ıcınde en saglamı fena da vurmuyor fakat o lvl lerdeyken bılmıyorum tanyan var mı rome serverınde ___Jv___ nin bır pvp sıne sahit oldum..daha dogrusu lvl 71 bir wizard önune gelene saldırıyor eglencesıne..jv de bunlardan biri..jvj dediğim adam full str ve full sosun bır char..sosun bow ve sosun glave sahıbı ender ınsanlardan..71 lvl wizard elinde kisanırım lvl 68(lvl ını hatırlamıyorum net ama npc malı) npc malı stafı ıle meteor atarak jv arkadasımıza 6500 vurunca kararımı degıstırdım...ve wizard actım..su an lvl 47 wizard kasıyorum para item element kralı olmak istiyorsan wizard tam bu ıs ıcın..kasması eglencelı..kolay yatıyor ama yan skill warrıor acıp heavy armor gıydırdın mı dengelenıyor cogu sey..yuksek lvl wizardların taklamakanda neler yapabıelceklerını düşünemiyorum bile...tabi zevk meselesi..ama warior bıraz daha yavan wizard a göre hem skill acısından hemde oynanabılırlık acısından..

walla bende bi wizard vardı yan skill açıp ağır zırh giydirdim .. açıkça söliim bok gibi oldu .. bende bıraktım açtım bi full str warrior gayette memlunum .. gerçi bu iş zevk meselesi ama ağır zırh ve wizard beni açmadı..

• quote:

Orjinalden alıntı: emreerdem07

bence str handed sword ol çok dayanıklı oluyolar

ilerde en cok tartisilacak olan two handed sword ve dagger
  • abi bide warrriorun kıyafetler cidden çok karizma klıçlardan bahsetmiom bile .. 32+3 kılıcım var (elixirle kendim bastım 3te 3 :D) parıl parıl parlıo imanıma diyeceğim odurki aç bi str warrior dal sroya..
  • two handed sword olcaksan full str ol eğer wizzard isen full int ol ama two handed yetersiz kalır en iyi wizzardeğer full intsen mesela bnm 30 lv wizzard var manyaq bişi 40lvleri indiriyorum yani güsel sen wizzard ol
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.