Wizard ol, salla heavy armorun karizmasını. Ne pvp'de ne de pve'de karizma para ediyor. pve'de alayına tek atarsın wizard olursan. pvp'de ya sen onlara tek atıcan ya onlar sana. Ama sonuç itibariyle ben wizard ol derim, yan olarak da bard aç, 20 olunca aç noise'yi var mı senden hızlı kasan görelim?
52 Lv Warriorum.Lvimdeki Kişiyi Tanımıyorum.Hepsini Yatırıyorum.60Lvdada 736 mı Öyle Bi Sayıda Magic Defans Veren Skillim Açılıcak 45 Saniye.Ztn Şu an Phy Defans Vereni Mevcut.Pvp De Kimseyi Tanımazsın.Ztn Şekil Adamsın.Çok Güzel Two Handed Sword.Bide Vital İncrease Basıosun 2639 Hp Verio 6Kere Up'lı[%35 Phy Ve Mag Atak Kesiyor].9800 Gibi Bi Hp Oluyo.Canavar Kesmeye Gelince,Nukerler le İşin Zor..Armor Giyiyorlar Giant Falan Kesiyorlar.Wizard lar Yan Skilli Warriır Bile Açsalar Çok Dandik Bi Char Olur.Bu Arada Bi Wizard Size Ks Yaparsa,Bırakın giantı Kesmeyi.O DAlıcak Ztn Giant Ona Gidince Direk İniyo Çok Wizard Öldürdüm Öyle 4Ever Warrior/Str/Two Handed Sword...
onları boşweeee full str croossbowwww... süperrr bencee
bence kimse simdiden yorum yapmasin herkes kendi keyif yorumunu yapiyor cünkü en iyisi bekleyip görmek az kaldi pvplere az
quote:
Orjinalden alıntı: TaZzMaNiA
quote:
Orjinalden alıntı: TRytodiE
:) valla güzel yorum...
two handed de actım lvl 42 ye kadar da kastım..gercekten avrupalılar ıcınde en saglamı fena da vurmuyor fakat o lvl lerdeyken bılmıyorum tanyan var mı rome serverınde ___Jv___ nin bır pvp sıne sahit oldum..daha dogrusu lvl 71 bir wizard önune gelene saldırıyor eglencesıne..jv de bunlardan biri..jvj dediğim adam full str ve full sosun bır char..sosun bow ve sosun glave sahıbı ender ınsanlardan..71 lvl wizard elinde kisanırım lvl 68(lvl ını hatırlamıyorum net ama npc malı) npc malı stafı ıle meteor atarak jv arkadasımıza 6500 vurunca kararımı degıstırdım...ve wizard actım..su an lvl 47 wizard kasıyorum para item element kralı olmak istiyorsan wizard tam bu ıs ıcın..kasması eglencelı..kolay yatıyor ama yan skill warrıor acıp heavy armor gıydırdın mı dengelenıyor cogu sey..yuksek lvl wizardların taklamakanda neler yapabıelceklerını düşünemiyorum bile...tabi zevk meselesi..ama warior bıraz daha yavan wizard a göre hem skill acısından hemde oynanabılırlık acısından..
walla bende bi wizard vardı yan skill açıp ağır zırh giydirdim .. açıkça söliim bok gibi oldu .. bende bıraktım açtım bi full str warrior gayette memlunum .. gerçi bu iş zevk meselesi ama ağır zırh ve wizard beni açmadı..
sen ne ettin ne ettin???Wizarda ağır zırh he :) oda iyi
two hand açtım mutluyum yorumlarınıza borçluyum.çok teşekkür ediyor başarılar diliyorum.Bu arada thiefkiller adından aklıma geldi.bi adam vardı thief adı killerhunterdı.halbuki killerhunter=katilavcıayrıca two hand düşürdüğü zaman ne wizzy nede başka şey tanır onuda öğrendim.
aynen vallaha cok güzel two handed az önce cinli bir adamla pvp yaptim ben full str lvl35 oda full int blade shield lvl 37 yere bi düsürüyorum isi bitiyo kalkana kadar öldürüyorum
full str glavie 4ever
Full str fire bow 4ever
quote:
Orjinalden alıntı: ThiefKiller
quote:
Orjinalden alıntı: TaZzMaNiA
quote:
Orjinalden alıntı: TRytodiE
:) valla güzel yorum...
two handed de actım lvl 42 ye kadar da kastım..gercekten avrupalılar ıcınde en saglamı fena da vurmuyor fakat o lvl lerdeyken bılmıyorum tanyan var mı rome serverınde ___Jv___ nin bır pvp sıne sahit oldum..daha dogrusu lvl 71 bir wizard önune gelene saldırıyor eglencesıne..jv de bunlardan biri..jvj dediğim adam full str ve full sosun bır char..sosun bow ve sosun glave sahıbı ender ınsanlardan..71 lvl wizard elinde kisanırım lvl 68(lvl ını hatırlamıyorum net ama npc malı) npc malı stafı ıle meteor atarak jv arkadasımıza 6500 vurunca kararımı degıstırdım...ve wizard actım..su an lvl 47 wizard kasıyorum para item element kralı olmak istiyorsan wizard tam bu ıs ıcın..kasması eglencelı..kolay yatıyor ama yan skill warrıor acıp heavy armor gıydırdın mı dengelenıyor cogu sey..yuksek lvl wizardların taklamakanda neler yapabıelceklerını düşünemiyorum bile...tabi zevk meselesi..ama warior bıraz daha yavan wizard a göre hem skill acısından hemde oynanabılırlık acısından..
walla bende bi wizard vardı yan skill açıp ağır zırh giydirdim .. açıkça söliim bok gibi oldu .. bende bıraktım açtım bi full str warrior gayette memlunum .. gerçi bu iş zevk meselesi ama ağır zırh ve wizard beni açmadı..
sen ne ettin ne ettin???Wizarda ağır zırh he :) oda iyi
sorma yaa çarın içine etmiştim şimdi 34 level full str çarım war h2 .. gayette iyi walla
Tıbet te two hand sword da benı(Kyo_KSG) pvp de 1vs1 yatıran olmadı daha.. ne wizard ne nuke durdurulamaz bır car .....ayrıca herkes yavas dıyo ...yavas dıyen varsa acsın mastery car bard işte ozaman hıc bır mob yatıramaz carım 38 lvl...artı sos+5 ım var kılıcımda ımmortal 1 steady2 str2 ınt5 archemı 3 ve atack ratıo %53 basılı hepsını kendı elımle yaptım d5 de esı olmayan bı sword DEFALARCA KENDIMDEN 5..6 LEVEL YUKSEL CARLARI AYAGIMIN ALTINA ALDIM event lerde en onde kese kese gıdıyorum yıkmak cok zor...bu zevkı baska bır çarda bulamam .....goze goz dişe diş savaşlar da en heyacan verıcı çarlar warıorlar dır ve en ıyısı two hand sword
Arkadaşlar yukarıda ilginç tartışmalar olmuş. Madem öyle ben de katılayım dedim. 2H Sword ve Wizard karşılaştırması zaten baştan yanlış. İkisinin de farklı özellikleri ve yetenekleri var ve birbirinden tamamen farklı sınıflar. Ancak bunlar bir party de yanyana bulunması zorunlu charlardır. 2 3 wizard tek başlarına sürekli ölürken 2 3 warrior da tek başlarına yaratık öldürmede zorlanırlar yani çok zamanlarını alır. hele karşılarına bir Giant Party çıktığını düşünemiyorum. Akşama kadar uğraşırlar heralde onunla :D Neyse demek istediğim şu Wizard çok hızlı adam öldürüp hızla yükseliyorken (tabiki sık sık ölerek geride düşecek) Warriorda tek başına yılları alır gelişmesi ama hiç ölmez.
Bence en az iki arkadaş anlaşıp 1i warrior clerickken diğeri de wizard bard olsun. Kimse onları yere yıkamaz :D
süpersin :D
vay anasini eski tartismalara bak bide simdikilere nerden nereye...
allah aşkın ayorum yaparken çar levellerin i yazmayın bari . yok 32 yok 47 yok 80 bi çar hakkında yorum yapmak içim o çarınızın en az 100 level olması, en az +5 seti olması en az +7 silahı olması en az 1 ay pvp yapmanız gerekliki o çar hakkında yorum yapabilesiniz.
bana sorarsanız o zaman en iyi çar ful str wiz.
chin charları artık okadarda saglam olmuyacak cünkü master level maselesi lvl ler 140 a dogru gittik cer onlarda sadece 1 buıld acabilcek 110 lvl de bu fark ii ce hissedilecek siz bilirsiniz eger arap ırkı özellik leri daha ii se bilmem ama şu anda en ii charlar avrupa charları gibi görünüyo en azından 110 lvl den sonra
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme