Şimdi Ara

Sizce two handed sword mu yoksa wizard mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
3.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • konu kapanabilir.emeği geçenlere teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aetasli95 -- 3 Ekim 2007; 18:08:13 >

• snin zevkin ama bnce warrior two handed
  • quote:

Orijinalden alıntı: hipermurat

snin zevkin ama bnce warrior two handed
    bırak onları tek yol chına:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: o.gmc

bırak onları tek yol chına:D

Alıntıları Göster
    evet avrupaya sen china aç en güzeli illede str ci olmak istiyorsan full str blader ol.avrupa geldi mertlik bopzuldu

• quote:

Orijinalden alıntı: Messerschmitt BF109

evet avrupaya sen china aç en güzeli illede str ci olmak istiyorsan full str blader ol.avrupa geldi mertlik bopzuldu

Alıntıları Göster
    2h ol ve tavsiyem asla wizzy olma

• quote:

Orijinalden alıntı: Drizzt Do'Urden

Alıntıları Göster
    WİZ Olma hep aynı skiller ve kötü kıyafetler çok sıkılıo insan warrior ol onunda az skillı var ama karizma kıyafetler

• quote:

Orijinalden alıntı: Drizzt Do'Urden

Alıntıları Göster
    kardeş wizart olursan ölme şansın fazla olur ama canavarı da fazla vurursun warıor olursan ölme şansın az olur hem az vurusun hem seri senin seçimin

• quote:

Orijinalden alıntı: lalelim

WİZ Olma hep aynı skiller ve kötü kıyafetler çok sıkılıo insan warrior ol onunda az skillı var ama karizma kıyafetler

Alıntıları Göster
    çok saolun.ama çin'de full str ıcer bir glaivecim var.21 lwllık eziq tabii.bi de çin skilleri artık sıkıcı gelmeye başladı.ve avrupalılar daha fazla damage vuruyo.hem yarın mars serverında başlayacağım.genede fikirlerinize saygı duyuyorum.ilginiz için teşekkürler!!

• quote:

Orijinalden alıntı: aetasli95

çok saolun.ama çin'de full str ıcer bir glaivecim var.21 lwllık eziq tabii.bi de çin skilleri artık sıkıcı gelmeye başladı.ve avrupalılar daha fazla damage vuruyo.hem yarın mars serverında başlayacağım.genede fikirlerinize saygı duyuyorum.ilginiz için teşekkürler!!

Alıntıları Göster
    bence wizard
  • quote:

Orijinalden alıntı: mk370

bence wizard

Alıntıları Göster
    abi two hand sword denedim gercekten str charlar icinde en iyisi (avrupa icin yoksa blade i tek gecerim)avrupanın armorlarıda harıka cok karizma oluyor two hand swordda gorunus olarak en buyuk silah hele sos som sosun olursa felakt bisey gelelim wizarda kıyafetleri cok paspal wizar olucaksan female ol bence onun kıyafetleri kurtarı en azından wizard cok ii vuruyor fakat oynarken icimde hep bir edinse var ha yattım ha yatacam ben hic bir zaman int chardan zevk alamamısımdır bu yuzdenbence karizma ve dayanıklılık sana cekici geliyorsa twohand sword bir numara

• quote:

Orijinalden alıntı: _ZlataN_

abi two hand sword denedim gercekten str charlar icinde en iyisi (avrupa icin yoksa blade i tek gecerim)avrupanın armorlarıda harıka cok karizma oluyor two hand swordda gorunus olarak en buyuk silah hele sos som sosun olursa felakt bisey gelelim wizarda kıyafetleri cok paspal wizar olucaksan female ol bence onun kıyafetleri kurtarı en azından wizard cok ii vuruyor fakat oynarken icimde hep bir edinse var ha yattım ha yatacam ben hic bir zaman int chardan zevk alamamısımdır bu yuzdenbence karizma ve dayanıklılık sana cekici geliyorsa twohand sword bir numara

Alıntıları Göster
    katılıorum hemde çok ama ben de warriordum ama skilleri az die bıraktım

Europe Armor bambaşka yha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lalelim -- 5 Eylül 2007; 21:51:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: lalelim

katılıorum hemde çok ama ben de warriordum ama skilleri az die bıraktım

Europe Armor bambaşka yha

Alıntıları Göster
    dagger açalanrın &90 ı chardan memnun kaldı
  • full int cold glavier 4everr

hatta str cold glavie..
  • quote:

Orijinalden alıntı: synaX:Lecter

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: küçük JoeY

bende valla süpermis bu rogue olmak

• quote:

Orijinalden alıntı: Jinmasua

quote:

Orjinalden alıntı: küçük JoeY

bende valla süpermis bu rogue olmak

Alıntıları Göster
    Bence ikisinide olma Rogue ol . Çok pis damage veriyo

• quote:

Orijinalden alıntı: Bloodytribe

Bence ikisinide olma Rogue ol . Çok pis damage veriyo

Alıntıları Göster
    VAlla cavede benimle kasan bir roque dagger abla vardı ( şu kızıl saçlı eu hatun). Ona bakmaktan, combolara olsun, duruşa olsun, vuruşa olsun, endama olsun, karizmaya olsun, birkaç defa yatırdım bizim odun glavie charı. DAldım gittim resmen. Belki ileride elimdeki baltazar ı verir bi roque ile takas bilem yaparım.
    Ülen glavie deki kazmalık nerde, o roque deki asalet ve karizma nerede.
    Charımdan soğudum ya.
    Elin oğlu / kızı orada kırk tane figür yapsın, estetikten estetiğe aksın, ortamlara huzur, gözlere şifa olsun, bizim balta hönküre hönküre elindeki odunu sallasın.
    Boş iş bizimki.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nømad

VAlla cavede benimle kasan bir roque dagger abla vardı ( şu kızıl saçlı eu hatun). Ona bakmaktan, combolara olsun, duruşa olsun, vuruşa olsun, endama olsun, karizmaya olsun, birkaç defa yatırdım bizim odun glavie charı. DAldım gittim resmen. Belki ileride elimdeki baltazar ı verir bi roque ile takas bilem yaparım.
    Charımdan soğudum ya.
    Elin oğlu / kızı orada kırk tane figür yapsın, estetikten estetiğe aksın, ortamlara huzur, gözlere şifa olsun, bizim balta hönküre hönküre elindeki odunu sallasın.
    Boş iş bizimki.

Alıntıları Göster
    :) valla güzel yorum...

two handed de actım lvl 42 ye kadar da kastım..gercekten avrupalılar ıcınde en saglamı fena da vurmuyor fakat o lvl lerdeyken bılmıyorum tanyan var mı rome serverınde ___Jv___ nin bır pvp sıne sahit oldum..daha dogrusu lvl 71 bir wizard önune gelene saldırıyor eglencesıne..jv de bunlardan biri..jvj dediğim adam full str ve full sosun bır char..sosun bow ve sosun glave sahıbı ender ınsanlardan..71 lvl wizard elinde kisanırım lvl 68(lvl ını hatırlamıyorum net ama npc malı) npc malı stafı ıle meteor atarak jv arkadasımıza 6500 vurunca kararımı degıstırdım...ve wizard actım..su an lvl 47 wizard kasıyorum para item element kralı olmak istiyorsan wizard tam bu ıs ıcın..kasması eglencelı..kolay yatıyor ama yan skill warrıor acıp heavy armor gıydırdın mı dengelenıyor cogu sey..yuksek lvl wizardların taklamakanda neler yapabıelceklerını düşünemiyorum bile...tabi zevk meselesi..ama warior bıraz daha yavan wizard a göre hem skill acısından hemde oynanabılırlık acısından..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRytodiE -- 6 Eylül 2007; 14:52:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Nømad

Charımdan soğudum ya.
    Boş iş bizimki.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Nømad

Charımdan soğudum ya.
    Boş iş bizimki.

begenmeyen glavie char'la oynamasin hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: feversea

quote:

Charımdan soğudum ya.
    Boş iş bizimki.

Alıntıları Göster
    Valla two handed sword charda az değil
    ben 25 lvlde npc malı silahımla zerkte levelimdeki bi yaratığa 3k+ vurdum
    heralde bu lclerde hiç bi glavie bu kadar çok vuramaz
    hem hpde deli oluyo
    lvliniz yüksekse hp pot kullanırken baktınız gidişata göre yatacaksınız
    hemen grainleri koyun skill bara ne olsa grainin süresi 3sn
    hp biraz dolunca tekrar pota devam(malum grain fazla bulunmuyo)
    ama wizardlarda böyle birşey yapamazsınız zaten 3-4 yaratık daldımı mefta
    solo giant, party mob vs kesemez
    bence two handed sword
    asasin de güzel ama two handed sword daha ağır basıyo

• quote:

Orijinalden alıntı: feversea

quote:

Charımdan soğudum ya.
    Boş iş bizimki.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: feversea

quote:

Charımdan soğudum ya.
    Boş iş bizimki.

Str char en rahat glavie ile kasılıyor gözüm.
    Farma girince bakacağım ne olacağıma.
    Hangi silahın iyisini bulursam, droplarsam, alırsam, yaparsam ona dönecem..
    Ama glavie=oduncu
    Hatta oduncu bile değil direk odun.
    Takoz kardeşişm takozzzzzz.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.