sizce warlock nasıl bir çar güzel mi kasılması fln ilerde güçlü olurmu ve güçlülük sırasında kaçıncı olur cevaplarınızı bekliyorum??
kardş ben warlock hakkında pek bişi bilmiom ama xbow aç beğeneceğini umuyorum hem full str sin hem çok damage vuruyon bence xbow aç
Bence warlock güsel bir char.Tavsiye ederim tabi yine sana kalmış ama çinli açmayı düşünürsen blader tavsiye ederim.çok sağlam chardır.ama çoook sabır ister.sabırlıysan
blade kastım 42 yaptım yıldım ama warloc açtım güzel bişiye benziyor pvp videolarını fln izledim sağlam bi çar ama yinede warlockla pvp yapmış olanlar weya warlock olanlar avantajlarını ve dezavantaşjarını sölesin
Warlock-Roque muhteşem ikili.roque ile vurduğun damageleri daha fazla artırıyor ve damage yememeni sağlıyo...
Warlock kullanmıslıgım yok ama su anda 41 lvl bır warlock sahıbıyım sadece plvl ıle kasıyorum. Acılacak skıllerın lvl larına bakarsan işe yarıyacak skıllerın 50 lvl dan daha sonra geldıgını goreceksın , bu da 50 lvl a kadar plvl yaptırmıyorsan zorlanacagın ve sıkılacagın anlamına gelıyor. Guc konusuna gelınce warlock un saldırı skıllerı 2 tane bunlar ıle bır uniq kesmen imkansız denebilecek orana düşüyor. Ama iş pvp ye geldiğinde gercekten debuffları , stun ve sleep skilleri ile iyi bir chara donusuyor. Diğer int eu lara gore daha dayanıklı bir char en azından vampir skili ile kendi hp nı doldurabılıyorsun. Buda daha zor olmenı saglar. Zahmetli ve gercekten oyun becerısı isteyen bir chardır. Alıstıgımız 1234 tuslarına basayım pvp yı kazanayım gibi bir durum yoktur adama verebildiğin debuff lara göre oynaman gereken bir chardır. Tabi bunlar benim su ana kadar okuduklarım dan çıkarımlarım. Yanlışlarım olabilir. En azından oynaması zevkli bir char oldugunu düşünüyorum. Ama kasarken hiç bir zaman kendi lvl ındaki bir yaratıklara tek atamayacagını bil.
Ben warlockum genel özelliklerini yazıyım;
- PvP yeterki yandan biri ibnoşluk yapmasın 1e 1 de asla yatmaz kan çalar stun atar uykuya sokar sıkıştığında ama 1 e 1de yatmaz
- Çinli nuker kadar vurur fakat kasarken çok yavaştır 1 status 1 stun ardından nuke atarak kasar, kısacası blader kadar yavaştır
- Full int olması debuff skillerinin seri olmasından dolayı mp yetsin diyedir.
- Diğer eu full intler tekte giderken warlock str eu dan bile zor yatar.
- Eu int charlar kasarken çok sefer yatsalarda, warlock özellikle yüksek lwl lere ulaştığında lewelindeki pg nin altına rahatça girebilir
- Düşük lwl lerde warlock sevimsiz bir char tipi iken 76 lwl de kendini kral görmeye başlar 80 de gelen gelişmiş reflect skili ile 1e 5 bile meslek savaşlarında dalabilir,
- Partinizde 80 lwl warlock varsa size atacağı maske ve %90 reflect bufu varken başka bir şeye ihtiyaç duymadan kendinizi kalabalığın ortasına atabilirsiniz.
- PvP yeterki yandan biri ibnoşluk yapmasın 1e 1 de asla yatmaz kan çalar stun atar uykuya sokar sıkıştığında ama 1 e 1de yatmaz
- Çinli nuker kadar vurur fakat kasarken çok yavaştır 1 status 1 stun ardından nuke atarak kasar, kısacası blader kadar yavaştır
- Full int olması debuff skillerinin seri olmasından dolayı mp yetsin diyedir.
- Diğer eu full intler tekte giderken warlock str eu dan bile zor yatar.
- Eu int charlar kasarken çok sefer yatsalarda, warlock özellikle yüksek lwl lere ulaştığında lewelindeki pg nin altına rahatça girebilir
- Düşük lwl lerde warlock sevimsiz bir char tipi iken 76 lwl de kendini kral görmeye başlar 80 de gelen gelişmiş reflect skili ile 1e 5 bile meslek savaşlarında dalabilir,
- Partinizde 80 lwl warlock varsa size atacağı maske ve %90 reflect bufu varken başka bir şeye ihtiyaç duymadan kendinizi kalabalığın ortasına atabilirsiniz.
arkadasın dedıklerıne katılıyorum.bnmde 30 lwl warlock um vardı.. eger skıllerı ılerde dedıgın gıbı olursa warlock çok iş yapar gibi gorunuyor...
Ama sadece warlock değil onun yanında bide cleric açtınmı dehşet bişey oluyor
Cleric ile gelen defanslar sayesinde daha da güclenip karşındaki ne debuflarını atıp birde stun cakarasın sonrada yanına gidip clerin in o ünlü patlamasını da yaparsan dadından yenmez :)
En azından benim yapmaya çalıştığım.
yani warlocka devam mı diyosunuz anladığım o
Ben şahsen Warlock kasıyorum sayılmaz sadece mesleklerde guildimiz için bir ikinc buffcımız olsn ıstedim Bunun için Warlock + Cleric Yaptım En uygunu boyle Kanımca.... Zaten Düşük Lv larda yaptıgı sütun fln pek bir işe yaramıor 2-3 saiye etkili kalıyor Ama ilerde Gerçekten Saglam Bir Karakter haline geliyor...
warlock hakkaten oynaması en zevkli buildlerden biri. ama yavaş kasılıyor. eu, int ve adam gibi tek atak skilli olduğu için bota pek gelen bir build değil. plvl ile kolayca kasabilirsin. ayrıca pvp leri çok zevk verir.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme