Şimdi Ara

SİZCE WP ALMA ZAMANI GELDİ Mİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
1.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Gm 4g ve son aylarda yeni bi güvenlik açığı çıktı "stagefright" adında.
    Bankacılık işlemlerini bu yüzden yapmıyorum. Şimdi bi kaç madde var isteklerim arasında,
    1-Chrome,firefox gibi tarayıcı var mı?
    2-whatsapp sorunlu mu? Face kullanmıyorum.
    3-Vakıfbank ve sahibinden.com var mı
    4-Sürdürülüyor yazısı çok çıkıyor mu
    Eski wp kullanıcısıyım ve fotoğraf merakım var L830 yada bulursam L930 alıcam.
    Eğer ki talkman ve cityman uygun fiyatlı yani 1800-2000 civarı gelirse alırım yoksa L830 alıcam sizce sistem olmaya başladı mı?

• Chrome ya da Firefox yok mağazadaki alternatif tarayıcılar çöp en iyisi şu an mevcut tarayıcı Explorer, onunda başarılı olduğu söylenemez. Ancak yakında çıkacak Windows 10 ile Explorerin yerine Edge adında yepyeni bir tarayıcı gelecek bunun yanında apk'ların Windows 10'a uyarlanmasıyla Play'deki birçok tarayıcı Windows'a gelecektir.
    Whatsapp son gelen güncellemelerle istenilen seviyeye geldi, görüntülü konuşma, çağrı atma vs. hepsi geldi. Şu anda Whatsapp'ta bir problem yok.
    Vakıfbankı bilmiyorum ama sahibindenin uygulaması ne yazık ki yok.
    Sürdürülüyor yazısı genelde 512MB ya da 1GB Ramli WP'lerde görülüyor ben 2GB Ram'li 1020 kullanıyorum nadir görüyorum sizin söylediğiniz 830 ve 930'da da nadir görüleceğini düşünüyorum.
    Sistem olmaya başladı mı sorunuza ne yazık ki şu an cevap veremiyorum, Windows 8.1 şu haliyle birçok kişiye yetmiyor uygulama eksikliği, arka plana resim koyamama vs. , herkesin WP için son umudu Windows 10. Gerçekten muhteşem bir sistem geliyor, Windows 10 çıktığında sistem kısa sürede şu 2-3 yılda yapamadığını fazlasıyla yapacaktır. Android ile rekabet edebilir hale geleceğini düşünüyorum.

• Dostum ben finansbankla çalışıyorum ve memnunum şuanda güvenlik açısında 1numarada wp 2 numarada ios var whatsupta herhangi bir sıkıntı yok ben lumia 735 kullanıyorum hiç bir sıkıntı yok sistemde ama l950 ye geçebilirim bence o teller bi çıksın bekle 5.2 inçe 3200 pil diyorlar contium özelliğinş merak ediyorum foto içinse 830u ele 930 varken vakıfbank uygulaması yol ama mağazada bilginiz olsun
  • Cevabın için tşk hocam. W10 cidden olacak gibi duruyor. Arayüzü zaten seviyorum sanırım benim için stabil kamerası güzel ve güvenli bi sistem olarak yeterli gelecektir.
  • Bende 735 kullanıyorum bende finansbank kullanıyorum o yüzden diğerleri hakkında bilgi sahibi değilim.Ama banka uygulamarı çok eksik enpara nuvo falan.
    Finansbank çok iyi harika bence.
    klavyeye bayılıyorum
    Facebook berbat.
    Sahibinden.com yok keşke olsa.
    Kamerası 13 mp gibi sanki ama 6,7
    Veee tabiki carl zeiss farkı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cadde19 -- 13 Eylül 2015; 14:34:33 >
  • Beklemek ayrı dert onu en başta diyeyim.

Beklemek Wp kullanıcılarının en sık yaptığı aktivitedir. Şaka bir yana bence alma vakti gelmedi ne zaman gelir bilinmez gerçi. Bu süreci android işletim sistemli bir cihazla geçirmeniz daha mantıklı olur.
  • İstediğin uygulamaları ilgili firmalara mail atarak isteyebilirsin. Gelecek cevap olumsuzsa Microsoft Türkiye'ye aynen ilet. Adamlar tüm uygulamaları tek sistemde kullandırma çabasında. Sorun çıkaran firmalara yaptırım yapar herhalde. Tüm sistemler Windows'ken adamları hiçe sayamazlar değil mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Operation Manager

İstediğin uygulamaları ilgili firmalara mail atarak isteyebilirsin. Gelecek cevap olumsuzsa Microsoft Türkiye'ye aynen ilet. Adamlar tüm uygulamaları tek sistemde kullandırma çabasında. Sorun çıkaran firmalara yaptırım yapar herhalde. Tüm sistemler Windows'ken adamları hiçe sayamazlar değil mi?
    Acil değilse w10m çıkmasını ve tanıtılacak cihazları bekleyin, o sırada android kullanmaya devam edin derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chtsydn -- 13 Eylül 2015; 15:32:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Whippoorwill

Beklemek ayrı dert onu en başta diyeyim.

Beklemek Wp kullanıcılarının en sık yaptığı aktivitedir. Şaka bir yana bence alma vakti gelmedi ne zaman gelir bilinmez gerçi. Bu süreci android işletim sistemli bir cihazla geçirmeniz daha mantıklı olur.
    O zamana kadar gm 4g ile devam o zaman.
    Az bi süre kaldı,bence çok büyük değişimler olacak

• Windows 10 mobile çıkana kadar alma. Yani şuan bekle.
  • Windows 10 tam olarak çıkmadan Windows Phone alma bence...bu forumu takip et illa ki olumlu olumsuz yorumlar duyarsın..
  • quote:

Orijinalden alıntı: OyunaGelenAdam

Windows 10 tam olarak çıkmadan Windows Phone alma bence...bu forumu takip et illa ki olumlu olumsuz yorumlar duyarsın..
    w10 lu modeller gelsin. ondan sonra karar verin bence de. android alacam diyorsanız da snapdragon 820 yi bekleyin. para bolsa iphone 6s alın gidin
  • quote:

Orijinalden alıntı: olağan_şüpheli

w10 lu modeller gelsin. ondan sonra karar verin bence de. android alacam diyorsanız da snapdragon 820 yi bekleyin. para bolsa iphone 6s alın gidin

İphone pahalı hocam
    Hem bi Lumia kadar sağlam olmuyor 6 serisi.
  • Suan beklemen en iyisi. Hem gm 4g iyi bir cihaz. W10 modeller cıkinca secersiniz artik. Ben kamera agirlikli ust seviye bir cihazbekliyorum.

Vakti zamanin da 5800 ile iphone kavgasi yapilirken nokia batiriliyor diye yorumlar yapardim. Sayet w10 da da ayni kafayla giderse uygulamalara onem vermezse ayni seyi microsoft icin dusunmeye baslayacagim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oktayakgoz

Suan beklemen en iyisi. Hem gm 4g iyi bir cihaz. W10 modeller cıkinca secersiniz artik. Ben kamera agirlikli ust seviye bir cihazbekliyorum.

Vakti zamanin da 5800 ile iphone kavgasi yapilirken nokia batiriliyor diye yorumlar yapardim. Sayet w10 da da ayni kafayla giderse uygulamalara onem vermezse ayni seyi microsoft icin dusunmeye baslayacagim.

Umarım güzel bi sistem olur.
    Çıkacak cihazlar resmen 5 yıl götürür,tabi nokia kadar sağlam yapılırsa. Ben umutluyum ve 5.2 inclik lumia tam istediğim gibi.
  • MrHS kullanıcısına yanıt
    Microsoft maalesef Nokia'dan farklı olmaya çalışıyor böylece kendi aleyhinde çalışıyor.

Umarım istediğiniz gibi bir cihaz bulabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whippoorwill -- 14 Eylül 2015; 12:06:06 >
    Yazdıklarınızın hepsi w10 çözülen şeyler.
    1-Microsoft Edge geliyor. Diğer tarayıcılara ihtiyaç bile duymassın.
    2- Whatsapp şu an bence 3 platformun en iyisi. Whatsapp Windows platformuna önem veren bir firma.
    3-W10 ile uygulama içeriğini zenginleşmesi bekleniyor. Ama oldu da istediğiniz uygulamalar gelmedi, APK dosyasını kurabilirsiniz.
    4- W10 ile sürdürülüyor ve yükleniyor yazıları çok aza iniyor. Multitasking gelişiyor yani.
  • Umarım öyle olur hocam.
    Oyun oynamam fotoğraf whatsapp için sadece.
    Birde L535 bim de 500TL olacak sizce alınabilir mi?
    Hocam ben çıktığından beri 535 kullanıyorum. Tek sıkıntısı ekran. Benim için sorun yok ama size çok hassas gelebilir. 8.1 de 535in ekranı için sıkıntılar var. W10 ile biraz daha adam oluyor ama dediğim gibi şu an kullananlar 2ye ayrılmış durumda.
  • Deneme amaçlı L535 almak mantıklı olur mu?
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.