Şimdi Ara

SİZCE WP ALMA ZAMANI GELDİ Mİ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
1.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arka kamera L1320 den daha iyiyse sıkıntı yok.
    Dokunmatik sapıtmıyorsa ve hassas ise yine sıkıntı yok,2 parmak aynı anda algılıyor ve bastırmadan kullanabiliyorsak sorun yok gibi.
  • MrHS kullanıcısına yanıt
    4 parmağa kadar sıkıntı yok hocam. 5.yi koyarsanız bi yarım saniyeliğine sapıtıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha W10 çıkmamış ve ne zaman çıkacağı kim bilir kaç yıl sürecek iken kesinlikle alınmaz. W10 yüklü telefon çıkarsa ve Android kadar özelliğe sahip olursa o zaman düşünülebilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beklemedeyim hocam L535 hoşuma gitmedi inceledim biraz

Almayın derim.

Windows 10 gelince her şey harika olmayacak onun içinde belirli bir süre geçmesi gerekecek.Bu süreç en iyi Android veya paranız varsa IOS işletim sistemli bir cihazla geçirilebilir. Tabi geri dönmek ister misiniz bilinmez.

• Şu güvenlik açıkları yüzünden androidden uzaklaştım. Yoksa gayet stabil şuan.
    İp6s cidden güzel,şimdi her telefon pahalı duruma göre L930 bulmaya çalışırım. Nedense güzel geliyor kutucuklar

Lumia 930 ve 1520 hiç fena değil aslında.

• quote:

Orijinalden alıntı: Night Rain

Lumia 930 ve 1520 hiç fena değil aslında.

L1520 bulmak daha kolay
    Hem ucuz hem kaliteli

Alınacaksa bari o iki telefondan birini alın.

• quote:

Alınacaksa bari o iki telefondan birini alın.

L930 tasarım olarak en şekil lumia,
    sonrasında L920 ve L925 geliyor

Bana 925 demeyin hocam.

1520 en ideal model bana kalırsa.

• quote:

Bana 925 demeyin hocam.

Hb den alıcam inş L1520 yi w10 bi çıksın.

• quote:

Orijinalden alıntı: MrHS

quote:

Bana 925 demeyin hocam.

Siz bilirsiniz.

Hayırlı olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: MrHS

quote:

Bana 925 demeyin hocam.

MS sevenler derneğine üye filan mısın arkadaşım? Alet satmıyor. Satmayınca da store yerlerde sürünüyor. Akıllı telefon eğer store zayıfsa işletim sistemi istediği kadar iyi olsun çöptür. kaldı ki işletim sistemi de ios yanında zayıf kalıyor. wp alanlar benim yoğurdum ekşi diyemediği için senin gibiler etkilenip alıyor o telefonu. sonu BB gibi olacak bu gidişle bu aletin de. MS bile artık WM'u iş telefonu olarak yönlendirmeyi düşünüyor ama burdaki arkadaşlar hala kişisel telefon olarak seçiyor. akıl alır gibi değil hakkatten. OS upgrade konusunda da android'den bile beter.

Denemek için çok uygun fiyata 920 1320 925 735 bulabilirsiniz...
    Ama bana kalırsa temiz bir ikinci el 930 çok çok iyi bir tercih olur

• Ben sizin yerinizde olsam ki oldum. Gidip Lumia 735 Aldım 2.el Çok Temiz. 350 Liraya Aldım. Kamera - Hız - Stabillik vs her konuda çok üstün bir telefon. Abartısız 100 Tane Oyun uygulama var içinde. Tabi bunlar büyük oyunlarda dahil... Durum şu ki mağaza abartıldığı kadar kötü değil. Ama ios ve playden çok çok geride. Bu bir gerçek bunu yadsımam arkadaşım. W10M'de mağazada port olayı gelecek yani apk yükleyebilecekmişizde falanmış. Bu ne kadar stabil olur bilemem. Galiba Mic gibi büyük bir şirket bu uygulama sorununu w10da çözecek. Çünkü üstteki arkadaşın dediği gibi store zayıfsa o sistem istediği kadar iyi olsun satılmaz. Çünkü adı üstünde akıllı telefon. Bu adam sadece konuşmak ve sms için alacaksa gider 100 liralık telefon alır. Bu yüzden size tavsiyem önce bir ikinci el L735 Alın bence şuan en çok o sizin beklentilerinizi karşılar...

• beyinsis B kullanıcısına yanıt
    Yok hocam üye falan değilim, sadece eski bi wp kullanıcısı olarak hoşuma giden sisteme geri dönmek istedim
    29 eylülde nexus modelleri, 6 ekimde ise wm10 işletim sistemli telefonlar gelecek. İp6s tanıtıldı ve batarya performansı yine zayıf kalacak ve 4k video ve live photo çeken bi telefon hafızası 16gb olamaz yetmez.
    Nexus 5 modeli 2gb ramle gelecek ve 5.2 inç ideal boyut bence. Malum güvenlik açığı yamaları android 6 ile aylık hale gelecek ve benim temelde istediğim batarya kamera güçlü işlemci ve güncelleme.
    Wm10 lu lumia eğerki devrim yaparsa,bilinçli adam lumia alır.
    Güvenlik açığıyla uğraşmak istemeyen nexus alır.
    İp6s alanda zaten geçmişten beri iphone kullanan biridir ki 16gb 6s alan biri sürekli hafızayı boşaltmalı.
    Şimdi kriterlerde işlemci ram batarya kamera ve eğerki market düzelirse akla ilk gelen lumia oluyor.
    Eğer beklentiyi karşılamazsa nexus en mantıklısı. Android güvenlik açıklarıyla ve alakasız izin isteyen uygulamalarla dolu uyanık,kişisel bilgi izni isteyen bir işletim sistemi.

• quote:

Orijinalden alıntı: sergenatalmis

Ben sizin yerinizde olsam ki oldum. Gidip Lumia 735 Aldım 2.el Çok Temiz. 350 Liraya Aldım. Kamera - Hız - Stabillik vs her konuda çok üstün bir telefon. Abartısız 100 Tane Oyun uygulama var içinde. Tabi bunlar büyük oyunlarda dahil... Durum şu ki mağaza abartıldığı kadar kötü değil. Ama ios ve playden çok çok geride. Bu bir gerçek bunu yadsımam arkadaşım. W10M'de mağazada port olayı gelecek yani apk yükleyebilecekmişizde falanmış. Bu ne kadar stabil olur bilemem. Galiba Mic gibi büyük bir şirket bu uygulama sorununu w10da çözecek. Çünkü üstteki arkadaşın dediği gibi store zayıfsa o sistem istediği kadar iyi olsun satılmaz. Çünkü adı üstünde akıllı telefon. Bu adam sadece konuşmak ve sms için alacaksa gider 100 liralık telefon alır. Bu yüzden size tavsiyem önce bir ikinci el L735 Alın bence şuan en çok o sizin beklentilerinizi karşılar...

mağazada port olayı mı? ne demek istediğini anlayamadım.

• Keşke 2.el L735 bulabilsem hocam.
    Bakalım bakalım az bi süre kaldı.

• Evet arkadaşlar 900tl ye sıfır lumia 830 aldım.
    Dediğim gibi whatsapp fotoğraf ve net gezintisi için uygun sanırım.
    Vakti zamanında aldığım minecraft yüklü bide

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.