Şimdi Ara

Sizce yalnızlık insana kafayı yedirtir mi? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
1
Favori
2.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: blackhawk25

Arkadaşlar şu yalnızlık olayını biraz daha açar mısınız.Birde sosyallikten kastınız nedir arada dışarı çıkmak sosyal olmaya yeter midir.

Yalnızlık derken sevgilin olmamasından bahsetmiyorum. Ben mesela yalnız bir adamım. Hiçbir arkadaşım yok, hiç kimseyle görüşmüyorum. Yalnızlık bu.

Tek başına takılırsan sosyallik olmaz. Tek başına otururken birileriyle tanışırsan sosyallik sayılır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim arkadaş çevrem olmasına rağmen yalnızlıgı ben tercih ederim yalnızken müzik dinlerim yaşarım adeta o müziği ve hiç sıkılmam severim yalnızlıgı
  • Yanlız kalmak çok iyi de sıkılıyorum bazen kimse olmadığı için

• yalnızlık? bu nasıl bı lükstür :)

hocam merak etme yalnizken sana bisi olmaz kafayı falan yeme durumu olmaz, şahsen yalniz kalabilmek için elimden geleni yapıyorum yinede yeterli olmuyor he bu arada herhangi bi problemim sıkıntım var mı? yok. kimseye ihtiyacım var mı? yok. e o zaman lay lay lom :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi #1 -- 2 Nisan 2017; 20:36:19 >
  • Ben yemedimse kimse yemez yaklasik 10 sene dünyanin en yalniz insaniydim.

• Gerçek anlamda yalnız bir insansan ve bunun farkında olup şu an sıkıntı yaşamasan da zamanla bir şeylerin kontrolün dışına çıkabileceğini düşünüyorsan zaten zekisindir belli. Ya kendi psikolojini kontrol etmeyi öğrenirsin sürekli kaygılarını dizginlersin ya da düşüne düşüne kafayı yersin ama bu kafayı yemek aslında bir çeşit boşvermişliktir o kafayı yemiş salmış adamın altında o zeka ve düşünme yetisi tavizsiz durur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ireneo

Gerçek anlamda yalnız bir insansan ve bunun farkında olup şu an sıkıntı yaşamasan da zamanla bir şeylerin kontrolün dışına çıkabileceğini düşünüyorsan zaten zekisindir belli. Ya kendi psikolojini kontrol etmeyi öğrenirsin sürekli kaygılarını dizginlersin ya da düşüne düşüne kafayı yersin ama bu kafayı yemek aslında bir çeşit boşvermişliktir o kafayı yemiş salmış adamın altında o zeka ve düşünme yetisi tavizsiz durur.

Kendimi dışarı atıyorum evde yalnız kalmamak için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-91973A2D5 -- 3 Nisan 2017; 0:56:42 >
  • Ben de çok yalnızım. Yalnızlığın en büyük dezavantajı sürekli bir şeyleri düşünmek ve kafanda pek çok şeyi kurmak. Bir nevi paranoyak oluyorsun zamanla, en azından bende oluşan durum bu ama düşündüklerimi bir mantık süzgecinden geçirdikten sonra kurduğumu fark etmem uzun sürmüyor. Yine dengesiz duygu durumum var. Yalnızlık bayağı yıpratıyor insanı. Yalnızlık sosyallikten vakit ayırabildiğin sürece güzeldir, bak bu lafımı unutma. Ben de kafa açısından pek sağlıklı sayılmam. 2 dostum var, hatta 1 ve üniversiteden de konuştuğum kişi sayısı 5'i geçmez, o da merhaba merhaba. :) Sanırsam çok zor durumdayım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uber Hawking

Ben de çok yalnızım. Yalnızlığın en büyük dezavantajı sürekli bir şeyleri düşünmek ve kafanda pek çok şeyi kurmak. Bir nevi paranoyak oluyorsun zamanla, en azından bende oluşan durum bu ama düşündüklerimi bir mantık süzgecinden geçirdikten sonra kurduğumu fark etmem uzun sürmüyor. Yine dengesiz duygu durumum var. Yalnızlık bayağı yıpratıyor insanı. Yalnızlık sosyallikten vakit ayırabildiğin sürece güzeldir, bak bu lafımı unutma. Ben de kafa açısından pek sağlıklı sayılmam. 2 dostum var, hatta 1 ve üniversiteden de konuştuğum kişi sayısı 5'i geçmez, o da merhaba merhaba. :) Sanırsam çok zor durumdayım.

Evet yazsam mı emin olamadım ama, paranoyak şizofreniyi tetikliyor yalnızlık. 3 kat üstümde oturan bir kadın var, diş hekimi kendisi. Evlenmemiş hiç. Sürekli yalnızmış. Kadın tam bir şizofren, polis falan çağırıyormuş arada bir şeyler görüp ama gerçekte bir şey yok. Ben de bir ara yalnızlıktan paranoyak durumuna düşmüştüm ama geçti neyse ki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-91973A2D5 -- 3 Nisan 2017; 2:12:9 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Au Revoir

quote:

Ben de çok yalnızım. Yalnızlığın en büyük dezavantajı sürekli bir şeyleri düşünmek ve kafanda pek çok şeyi kurmak. Bir nevi paranoyak oluyorsun zamanla, en azından bende oluşan durum bu ama düşündüklerimi bir mantık süzgecinden geçirdikten sonra kurduğumu fark etmem uzun sürmüyor. Yine dengesiz duygu durumum var. Yalnızlık bayağı yıpratıyor insanı. Yalnızlık sosyallikten vakit ayırabildiğin sürece güzeldir, bak bu lafımı unutma. Ben de kafa açısından pek sağlıklı sayılmam. 2 dostum var, hatta 1 ve üniversiteden de konuştuğum kişi sayısı 5'i geçmez, o da merhaba merhaba. :) Sanırsam çok zor durumdayım.

Evet yazsam mı emin olamadım ama, paranoyak şizofreniyi tetikliyor yalnızlık. 3 kat üstümde oturan bir kadın var, diş hekimi kendisi. Evlenmemiş hiç. Sürekli yalnızmış. Kadın tam bir şizofren, polis falan çağırıyormuş arada bir şeyler görüp ama gerçekte bir şey yok. Ben de bir ara yalnızlıktan paranoyak durumuna düşmüştüm ama geçti neyse ki.

Şizofreni farklı bir şey, ben kendimde bu hastalıktan olduğunu düşünmüyorum, öyle bir şeyler gördüğüm/duyduğum falan yok. Paranoid kişilik bozukluğu var bende, eminim ama dediğim gibi şizofreni başka bir hastalık, sadece benzer yönleri var. Bir de şizofren olmayı kaldıramam. Yalnızlığı dibine kadar yaşayan her insan elbet hastalanır ama bunu bilir, bunu söylerim.

• quote:

quote:

quote:

Şizofreni farklı bir şey, ben kendimde bu hastalıktan olduğunu düşünmüyorum, öyle bir şeyler gördüğüm/duyduğum falan yok. Paranoid kişilik bozukluğu var bende, eminim ama dediğim gibi şizofreni başka bir hastalık, sadece benzer yönleri var. Bir de şizofren olmayı kaldıramam. Yalnızlığı dibine kadar yaşayan her insan elbet hastalanır ama bunu bilir, bunu söylerim.

Aman hocam Tyler Durden olma başımıza.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Aman hocam Tyler Durden olma başımıza.

Sen de hocam, kendine dikkat et.

• 5 sene önce liseden mezun oldum benımde tek konustugum kısı ailem ama kafayı yeme durumum hıc olmadı çünkü asosyal isen pc zamanı öldürüyor

e zaman ölüncede sorun kalmıyor :D
  • 8 9 aydır kendimi bu konuda kobay olarak kullanıyorum, sonuçlar pozitif olacak gibi.

• Gerçekten son zamanlarda dayanamaz oldum annem babam dışında kimsem kalmadı ne iş ne okul nede bir hayal kız arkadaşı geçtim dışarda sohbet edecek insan kalmadı en çokta kız arkadaş eksikliği çekiyorum tekrar döngü başladı eve hapis döngüsü evden keyif almaya başladım malesef.

• quote:

Orijinalden alıntı: requizm

Yedirtmez.

emin misiniz hocam? :D

çok büyük ihtimalle inanmıyacaksınız ama ben genede söyliyim size;

ara sıra olur, sabah uyandığımda, yatağımda, eşek arısı veyahut örümcek benzeri şeyler görürüm,

Sebebi ne ?

Çektiğim yalnızlık  

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.