Şimdi Ara

Sizce yalnızlık insana kafayı yedirtir mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
2.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Annem babam dışında iletişimde bulunduğum insan yok. Liseden mezun olduğumdan beri böyle aslında. 1 haftadır sürekli dışarıdayım, eve gelince çok mutsuz oluyorum. Dışarıda tek olmama rağmen sıkılmıyorum laptop'dan film izliyorum DH'ye bakıyorum. Ama eve gelince huzursuz oluyorum.

1 haftadır Starbucks'da gördüğüm bir adam var. Hep yalnız o da. Yaşı tahminen 35 40. Ben de ileride öyle olacağım sanırım.

• Yas kac kardes beyle mesgulsun hangi sehirde yasiyorsun? Bence buyutuyorsun.. Yalnizlik insana kafayi yedirtir ama kafayi yiyecek kadar yalniz olan insanlar 6 m2 lik hucrede omur gecirmesi gereken agirlastirilmis muebbet mahkumlaridir..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet delirtir. 3 tane normal olup da agir psikolojik problemliye donusen insan tanıdım 3u de yalnizliktan oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Stoa

Evet delirtir. 3 tane normal olup da agir psikolojik problemliye donusen insan tanıdım 3u de yalnizliktan oldu.

Ciddi misiniz? Normalseler neden yalnız kaldılar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Au Revoir

quote:

Orijinalden alıntı: Stoa

Evet delirtir. 3 tane normal olup da agir psikolojik problemliye donusen insan tanıdım 3u de yalnizliktan oldu.

Ciddi misiniz? Normalseler neden yalnız kaldılar?

Zamaninda bilgisayar basinda curumeyi sosyallesmeye tercih edip simdi ellerinden bilgisayarlari alininca hem sosyallesememeleri hem yapacak hicbir sey bulamamalari. Biriyle gidip konusacak cesaretleri olmamalari. Yada konustuklari her insana asagilayici bakislari yuzunden kimsenin onlari cekememesi. Tanidigim delilerin yalnizliginin ortak nedenleri bu. 2si psikolojik destek goruyor cok agir sorunlari var ama hala sorsan der ki yalnizlik iyidir yalniz olmak tercihim falan filan. Salak olmayin insan sosyal bir varliktir gidin arkadas edinin kimse sizi istemiyorsa gidin en ezik adamlarla arkadas olun yine olun akil sagliginiz icin.

• Peki neden yalnızsın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noxramma

Peki neden yalnızsın?

Bilmiyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ölmek mi yaşamak mı
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hayir.

tum dahiler yalnizdir.
  • 20 yıldır yanlızım ama benim sucum değil.

Kalp rahatsizliği yuzunden neredeyse hiç cikmadim yeni yeni çikmaya başladim(yeni iyi ilaclara başladim doktor koşmadikca istediğin kadar yürü dedi) yaz'in sosyalleşmeyi duşunuyorum ama nasil? Bakicaz bakalım.

Konuya gelirsek ben yemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İzmirli Samuray -- 1 Nisan 2017; 18:30:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeopol

hayir.

tum dahiler yalnizdir.

Onlar zaten kafayı yemiş olmuyor mu? Pek normal değiller.
  • normal dedigin sey en cok rastlanilan durumdur.

o nedenle kafayi yemis olmuyorlar. aksine senin normal diye niteledigin insanlar sorunlu kabul edilmeli. eksikler cunku.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeopol

normal dedigin sey en cok rastlanilan durumdur.

o nedenle kafayi yemis olmuyorlar. aksine senin normal diye niteledigin insanlar sorunlu kabul edilmeli. eksikler cunku.

Demek istediğim şey dahilerin yalnız olmasının sebebi, toplum ile pek anlaşamamaları. Garip oluyorlar genelde, inkar etmeyelim.

Bu arada ben dahi olduğumdan yalnız kalmadım.
  • Yalnızlığın derecesine bağlı.

Bende eve gelince acayip sıkılmaya başlıyorum ama dışarı çıkıp gezince sorun yok. Havalar ısındı ya hep ondan
  • quote:

Orijinalden alıntı: MoRTaLSouL

Yalnızlığın derecesine bağlı.

Bende eve gelince acayip sıkılmaya başlıyorum ama dışarı çıkıp gezince sorun yok. Havalar ısındı ya hep ondan

Dışarıda tek mi dolaşıyorsunuz? Ben de dışarıda tek dolaşmama rağmen sorun olmuyor ama evde çok bunalıyorum.

Baya yalnızım deyim size. Annem babam dışında düzenli konuştuğum kimse yok. Bir de dışarıda kullandığım kelimeler var. "Merhaba. Karamel makiyato büyük boy. Banka kartı" "bir karışık pilav alabilir miyim" "bomonti filtresiz" bu 3 cümle haricinde de cümle kurduğum yok pek.

• Yalnız olmayı kafana takarsan kafayı yersin. Herkesle görüş, konuş ama arkadaş olmak için çok uğraş harcamamak gerekir karşıdakinden elektrik alırsak arkadaşlık kendinden kuruluyor zaten

• Yedirtmez.
  • Yedirtir

• bende yalnızım. ama dostlarım var sanıyordum. meğer yoklarmış. maddi durumum kötüleşince etrafımdan insanlar eksiliverdi. bende kendime hedef belirledim. hedefleri gerçekleştirmeye çalışacağım.
  • kafayı yemekten kastını açıkla
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.